Detaylı başlamadım da camlar çok berbattı. Yarın da dişçiye gideceğim. Hazır bebiş uyuyorken halledeyim dedim ama diğer işlerin hepsi kaldı. Ortalığı da toparladım. Mutfak bir türlü düzene girmiyor. Bir anda alt üst oluyor.Detaylı temizliğe başladıysan öyle oluyor ben oda oda halletmeye başladım biten odanın temizliğini görünce diğerleri için de hırslanıyorum
Yok tanıdık istemem, burda rahat olayım bariNego düşünsene ablamlar burda
Seni biliyorum abla, şaşırmadım merak ettimkız niye şaşırdınız ben ve kızım da burda yız ya
Evet o benim kardeşimTanışıyor musunuz siz?
Ciddi bişe yazmıştım amaOkuyorum ama yazmıyommmm
Şaka şaka
Nerdeeuyudunmu mali
Sağlık olsun, canın sağ olsun.Bittim bittim yorgunluktan
Süpürme işi kaldı, tabi yine kuruyan çamaşırları toplama katlama
Eflal benim o kadar ihtiyacım olduğu bir konu ki acayip üşengecim kuzum temizliği sevmek istiyorum.yani aylarca pisliğin içinde yatsam itiraz etmem o derece salmışlık boşvermişlik var.keşke her gün düzenli olsam isteğim olsa,bebeğim uyurken ay kalkayımda şu banyoyu temizliyim mutfağı bitireyim diyemiyorum.bu bitmiş insana da bi el uzatın nolur.nasıl bir rutin oluşturmalıyım kiSenin çocuk hasta otur mazeretin var
E hadi o zaman kim daha çok iş yapacak bugün hodri meydan
AminSağlık olsun, canın sağ olsun.
Canım buraya yaptığımız işleri yazıyoruz ya, onları okumak bile motive ediyor okuyanları. Benim belli bir düzenim var, sabah kalkar hemen camı açarım yatak havalanır, hemen düzeltirim, sevmem yatağı açık bırakmayı. Yatak odamda toplanacak kıyafet olmaz çünkü aldığımı yerine koyarım, akşam yatmadan toplarım.Eflal benim o kadar ihtiyacım olduğu bir konu ki acayip üşengecim kuzum temizliği sevmek istiyorum.yani aylarca pisliğin içinde yatsam itiraz etmem o derece salmışlık boşvermişlik var.keşke her gün düzenli olsam isteğim olsa,bebeğim uyurken ay kalkayımda şu banyoyu temizliyim mutfağı bitireyim diyemiyorum.bu bitmiş insana da bi el uzatın nolur.nasıl bir rutin oluşturmalıyım ki
Vay vay vay neler yapılmış böyle, en sevdiğim çekirge modeliBugün ne yaptım
Kahvaltı yapıldı
Yatak toplandı
Balkon yıkandı
Ev süpürüldü
Ev silindi
Evi toparladım
Lavabonun ve klozetin her yeri çamaşır suyuyla ovalandı yıkandı
banyonun aynası yıkandı silindi
Banyo yıkandı
Duş aldım
Banyoyu sildim