Düzenli Evimiz & Hayatımız

Keşke tarla ot ve çimenle çevrili yerde otursam diyesim geldi :KK70: şehir içine bakan 2 balkonum var ve 4. Kat olmasına rağmen tozdan bıktım usandım. Şuan annemdeyim evi orman kenarı,arabalarda nadir geçiyor vallahi nefes aldık, ne toz ne kir miss mis :)
hee yaşam alanı olarak güzel de işte börtü böceği olmasa daha güzel olurdu :KK45: ama burda da çok toz oluyo rüzgar olduğu için.bi gün toz alma adını yazabiliyosun sehpaya:dondurma:

Hosbulduk:) teşekkür ederim.malesef hastalık gibi.rahmetli kv de öyleymiş.biktim yemin ederim evde gereksiz ıvır zivirdan.
Ayyyyyyy hiç bana göre değil ben gereksiz olan herşeyi atarım🥰🥰
Küçükken annemin bir sürü kıyafetlerini altmışlığım var yani😜😜😜😜

varsa temizlicen,yoksa rahatsın ama :cool:
benim başımın bitmez derdi örümcekler.:KK14:
etrafım tarla ot çimen olduğu için sürekli geliyolar.sadece duvar üstlerine değil heryere ağ örüyolar iki günde:KK11:
Ay hiç sorma canım.bende Bahçeli evde oturuyorum.bıktımmmmmmmm valla.ağ temizlemek ten. Her yere geliyorlar.herkesin parkeleri kirlenir benim duvarlar:KK12:

Ay hiç sorma canım.bende Bahçeli evde oturuyorum.bıktımmmmmmmm valla.ağ temizlemek ten. Her yere geliyorlar.herkesin parkeleri kirlenir benim duvarlar:KK12:

beni anlıyosun di mi :KK70:
ayakkabı içi,ocağın ayağı,kapıların alt tarafı
lavabonun altı.dün temizlik yaptım bak ocağın altına gene ağ yapmış.yeminle biri görse diycekki sen bu evi kaç aydır temizlemiyon:olamaz::olamaz:

X