Düzenli Evimiz & Hayatımız

Haftasonu eşim evde olunca temizlik yapamıyorum pazartesi büyük temizlik günüm olacak yarın da rutin sil süpür günüm :) bir de temizlikten önce kendime bir liste yapmayı planlıyorum listedekileri yaptıkça tik atacağım yanına daha çok motive olurum :) :)

Haftasonu eşim evde olunca temizlik yapamıyorum pazartesi büyük temizlik günüm olacak yarın da rutin sil süpür günüm :) bir de temizlikten önce kendime bir liste yapmayı planlıyorum listedekileri yaptıkça tik atacağım yanına daha çok motive olurum :) :)
Bende liste yaparım büyük temizlk yapınca 😊

Hadi ya eşime bunu söyledim bana güldü eyvah eyvah evdeki eşyalar yandı elinden diye dalga geçiyor benimle :) ben gibi yapan benden başkası da varmış ben de buna sevindim :) :)
Misafir geleceği zaman yapacağım yemekleri de yazarım yanına tik atarım 😂

Tanışıyor musunuz siz?
Ablammmmmmmmm😜😜
Nego Nego düşünsene ablamlar burda :KK70:
Niye kız ablanları mı çekiştiriyon yoksa🤔🤔
kız niye şaşırdınız ben ve kızım da burda yız ya :-) :KK70::KK70:
Yaaaa kızını merak ettim niki neyyyy🤪🤪🤪🤪
Eflal benim o kadar ihtiyacım olduğu bir konu ki acayip üşengecim kuzum temizliği sevmek istiyorum.yani aylarca pisliğin içinde yatsam itiraz etmem o derece salmışlık boşvermişlik var.keşke her gün düzenli olsam isteğim olsa,bebeğim uyurken ay kalkayımda şu banyoyu temizliyim mutfağı bitireyim diyemiyorum.bu bitmiş insana da bi el uzatın nolur.nasıl bir rutin oluşturmalıyım ki
Canım merhaba kızını büyüttün mü alerjisi nasıl oldu????
Bugün ne yaptım
Kahvaltı yapıldı
Yatak toplandı
Balkon yıkandı
Ev süpürüldü
Ev silindi
Evi toparladım
Lavabonun ve klozetin her yeri çamaşır suyuyla ovalandı yıkandı
banyonun aynası yıkandı silindi
Banyo yıkandı
Duş aldım
Banyoyu sildim
Kendime yemek pişirdim yedim
Buzdolbının içini temizledim
Fırının içini dışını temizledim
Dolma yaptım
Oyduğum patlıcan içlerini yarın için kavurdum
Bulaşık yıkadım
Akşam yemeğini yedim şimdi oturuyorum
Bi posta bulaşık daha yıkicam
Ocağı silicem
Vee kapanış:ruh::ruh:
Çekmeceler gene kaldı:KK45:
Ohhhhhh mis misssss ellerine sağlık💋💋💋💋
Benim eşim de terazi ama çok dağınık 😭😭😭

Ablammmmmmmmm😜😜

Niye kız ablanları mı çekiştiriyon yoksa🤔🤔

Yaaaa kızını merak ettim niki neyyyy🤪🤪🤪🤪

Canım merhaba kızını büyüttün mü alerjisi nasıl oldu????

Ohhhhhh mis misssss ellerine sağlık💋💋💋💋

Benim eşim de terazi ama çok dağınık 😭😭😭
Yok kuzum ablamlar canım benim 💜
Eşim başak güya düzenli olurlar değil mi ama tam tersi 😂

Benim büyük kız kovaaaaa tam bi pasaklı
Küçük de Başak umudum ondaydı ama şimdi sen öyle deyince korktum😱😱😱
Eltimin biri kova ve evet çok pasaklı 😂😂
Umudunu yitirme benim yükselen başak, bence eşimin yükselen de en ağır dağınık burç hangisiyse o 😂

Eflal benim o kadar ihtiyacım olduğu bir konu ki acayip üşengecim kuzum temizliği sevmek istiyorum.yani aylarca pisliğin içinde yatsam itiraz etmem o derece salmışlık boşvermişlik var.keşke her gün düzenli olsam isteğim olsa,bebeğim uyurken ay kalkayımda şu banyoyu temizliyim mutfağı bitireyim diyemiyorum.bu bitmiş insana da bi el
Amin 😊

Canım buraya yaptığımız işleri yazıyoruz ya, onları okumak bile motive ediyor okuyanları. Benim belli bir düzenim var, sabah kalkar hemen camı açarım yatak havalanır, hemen düzeltirim, sevmem yatağı açık bırakmayı. Yatak odamda toplanacak kıyafet olmaz çünkü aldığımı yerine koyarım, akşam yatmadan toplarım.
Elimi yüzümü yıkarım, çamaşır makinesini çalıştırırım, çocukların odayı toplarız beraber.
Mutfağa geçer kahvaltı hazırlarım, kahvaltı faslı, eşimi uğurlar çay keyfi yaparım.
Sonra mutfağı topla, evi süpür, wc vs. Akşam yemeğini öğleden önce yaparım çoğunlukla.
Belli bir rutin olunca ev işi zor gelmiyor aslında 😍
Düzenimuz aynı

2 Ağustos Ödevi :

İlaç koyduğunuz yeri düzenlemek, yani tarihi geçmiş vs ilaçları atmak.

Nego Nego
@malii
@Bonus
Skyler White Skyler White
Limonsuzzcay Limonsuzzcay
@Lices_s
@Kmsl Hnd
Feslegen Kokulu Nane Feslegen Kokulu Nane
O1deren87 O1deren87
@D e f n e
@Kubdef
Benim bu ödevler baya birikti sinifta kalicam galiba :KK70:
Hastaneye gittik dr yok randevu iptal haber verende yok cok şükür 🤨 hasta haklarina gittim şikayeti caktim ciktim 🤷‍♀️
Sonra da bayram alışverişi cocuklara dün kendime yapmıştım.
Kahvalti, aksam yemeği dışarda olunca ev temiz kaldı:KK70:
Simdi balkonda ki çamaşırları topladim katladım, diğerlerini asicam dışarısı acaip sicakti kiyaferleri direk makine attim.

Ayaklarımın alti yanıyor cok yürüdüm :işsiz:

Yarin insallah eve bi girişirim, ilaçların olduğu yer az once gözüme batmisti bi zaten 😂

Benim bu ödevler baya birikti sinifta kalicam galiba :KK70:
Hastaneye gittik dr yok randevu iptal haber verende yok cok şükür 🤨 hasta haklarina gittim şikayeti caktim ciktim 🤷‍♀️
Sonra da bayram alışverişi cocuklara dün kendime yapmıştım.
Kahvalti, aksam yemeği dışarda olunca ev temiz kaldı:KK70:
Simdi balkonda ki çamaşırları topladim katladım, diğerlerini asicam dışarısı acaip sicakti kiyaferleri direk makine attim.

Ayaklarımın alti yanıyor cok yürüdüm :işsiz:

Yarin insallah eve bi girişirim, ilaçların olduğu yer az once gözüme batmisti bi zaten 😂
Dışarı insanı çok yoruyor. İyi yapmışsın şikayet etmekle, rahatsızlığı önemli değildir inşaallah.
Bayramlık mı 😍 ay benim de almam lazım

Dışarı insanı çok yoruyor. İyi yapmışsın şikayet etmekle, rahatsızlığı önemli değildir inşaallah.
Bayramlık mı 😍 ay benim de almam lazım
Hemde nasıl sicak ve nem insani yoruyor.
Sunnet ve ayni bölgede olan bi sıkıntısı var oğlumun bakalim insallah iyilesir Allah razi olsun canim :dua:
Rabbim saglikla giymeyi nasip etsin hepimize :KK200:

Hemde nasıl sicak ve nem insani yoruyor.
Sunnet ve ayni bölgede olan bi sıkıntısı var oğlumun bakalim insallah iyilesir Allah razi olsun canim :dua:
Rabbim saglikla giymeyi nasip etsin hepimize :KK200:
İnşaallah canım, benim küçük oğlum da vardı sıkıntı ameliyat oldu, sünnet de çıktı aradan

X