Aaaa tüh evet koruman lazım tabii. Ben evde yaptırdım evden çıkmadım bi zararı olmadı. Kuru kupa da faydası olur belkiSalı günü randevum hastaneye gitmeye korkuyoruz ama yapıcak bişey yok artık.
Hacamat 10 seneden fazladır yaptırıyorum tek bir kere belimden yaptırdım o gün kendini koru dedi koruyamadım yürüdüm baya yoruldum gece dayanılmaz bi ağrım oldu korktum.
Bel hariç çok yaptırdım
o nasıl ola ki ben sunum bilmiyom
Yok ya ne korumasıYok artık2-3 ay önce düzenli olarak takip ediyordum,o dönemde ödevler veriliyordu günlük hatta maratonlar vardı ama aradaki zamanda bakamadım hiç kaçırmışım
Allah iyilik versin canim benimtemmuz gibi izne ayrılıp verdiğimi de alıp gelince mezun olamadım sen ne durumdasin,koruyabiliyorsundur umarım
O nasıl güzel bilgi du denicem hemen becerirsem foto atim beceremezsem sıvışırım sessizceFrençe az soğuk süt koyuyosun aşağı yukarı pistonu hızlı indirip kaldırıyosun köpürüyo köpüğü kahve üstüne kpyuyosun kaşıkla.
Hadi çık gel o zaman sen deYok ya ne korumasımezuniyet artı 8 9 oldum ya fenalardayım
Sunumsever bir ehlikeyf görüyorsunuz resimde efendimFrençe az soğuk süt koyuyosun aşağı yukarı pistonu hızlı indirip kaldırıyosun köpürüyo köpüğü kahve üstüne kpyuyosun kaşıkla.
Takıma vaktim yok ki hiç güzel olmuş tatlıydık o zamanlarHadi çık gel o zaman sen deben geldim pamuk geldi sevgi geldi bı anda eskilerin hepsi gelince takım eskiler ve yenilerden oluştu
O nasıl güzel bilgi du denicem hemen becerirsem foto atim beceremezsem sıvışırım sessizce
Demleniyo kahvem demlensin yapciğiiimm bakim becerebilcem miAha şunun aynısı oluyo
Nasıl istersen canim benimTakıma vaktim yok ki hiç güzel olmuş tatlıydık o zamanlar
Kız geç değil mi kahve içinDemleniyo kahvem demlensin yapciğiiimm bakim becerebilcem mi
Bana uykusuzluk yapmıyo ya kahvem bittiği an kafamı vurup uyuyabiliyorumKız geç değil mi kahve içinaman sabahlar olmasın sonra
Bana uykusuzluk yapmıyo ya kahvem bittiği an kafamı vurup uyuyabiliyorum
babamin cok fenaydi iki gundur jel surdurdu ayaga kalkabildi birazYani evette öyle düzenli değil
Oldu vallahiSus duymasınlarmenim özümde eledir
Oldu vallahi
Cevapla diyince niden mesaj çıkmıyoBonus yeni öğrenciye hava atılır mı ayıp şaka bi yana ellerine sağlık enfes gözüküyo
Off çok kıskandımBana uykusuzluk yapmıyo ya kahvem bittiği an kafamı vurup uyuyabiliyorum
Duydum duydum duydumSus duymasınlarmenim özümde eledir
Offf canım çektiBöyle köpürcekpawlover
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?