Yumuşatıcı ile sil kokuya faydası olurÇamaşırları astım kuruyanları topladım katladım yerleştirdim
Mutfağı topladım makinayı boşaltıp yeniden doldurdum akşam çalıştırcam
Perdeleri makinaya attım bitince asıcam
Birazdan gidip koltuğu silicem. Belki sigara kokusu çıkar
Abooovvvv bu kadar ayrıntılı mi yaziciizzNeler yaptım:
Yatakları düzelttim
Kahvaltı hazırladım,yaptık masayı mutfağı topladım
Wc ye temizleyici döktüm bekliyor,terliğine çamaşır suyu sıktım
Banyo lavabosunu ovdum
Akşam katladığım çamaşırları yerleştirdim
Makineye çamaşır attım
Dik süpürge ile çocuk odası,antre,oturma odası,mutfak,salonu süpürdüm,mutfağı kahvaltı sonrası bir daha süpürdüm
Evi havalandırdım
Serçelere ekmek verdim
Biriken kavanozları poşetleyip kaldırdım
Mutfakda deterjan koyduğum yeri düzenledim,boşalan kutuları attım
Ocağı sildim
Çamaşır astım
Wc yi yıkadım
Öğle yemeği hazırladım,yediler topladım
Çocuklarla boyama yaptık
Mutfağı,salonu yine süpürdüm
Çocuklar dağınıklıklarını topladı
Akşam yemeği harcını hazırladım dolapta dinleniyor
Dondurucuya atılacaklar vardı doğrayıp poşetledim
Hoş buldumHoşgeldin,iyi ettin
Geçer elbet neler geçmiyor ki...ben de çok üzüldüm ama onun gibi gidebilmek her insana nasip olmuyor işte...Bu ara modum yok.Her ölüm haberi sarsıyor,Doğan hoca da sarstı.Hem dinleyip hem ağlıyorum.
Elbet geçer insan her şeye alışıyor...
Oooo sen de mi burdasınBilemedim ki annem tuz ekmek çevir ver bi ihityacı olana dedi nasipse vercem bakim bi
Teşekkürler kızlaaar
Eski dost görmüş gibi oldumhatırlar mısın acabası beni hoşgeldiin
AhhhSulu boyadan koruduğum halıları,koltukları pastel boyaya kurban ettim
O zaman alayım bir fırt kahve
Baktım hava güzel makinaya çamaşır attım yineÇamaşırları astım kuruyanları topladım katladım yerleştirdim
Mutfağı topladım makinayı boşaltıp yeniden doldurdum akşam çalıştırcam
Perdeleri makinaya attım bitince asıcam
Birazdan gidip koltuğu silicem. Belki sigara kokusu çıkar
Genel temizlik deterjanıyla sildim negom. Farmasiden almıştım güzel kokuyorYumuşatıcı ile sil kokuya faydası olur
Bugün bide az yapmış düşünAbooovvvv bu kadar ayrıntılı mi yaziciizzokurken yoruldum,ellerine sağlık
Geçmiş olsun canım hiç zorlama o zaman. Ne zaman randevu. Hacamat yaptırdın mı hiç. Hacamatın inanılmaz faydasını gördüm ben. Vücut tam toparlanana kadar her ay yaptıracağım inşallah. Denemediysen mutlaka dene güvenilir birine canım. Rabbim şifa versinİyi gelmesi değilde belim iyi değil bu ara ayağıma uyuşukluğu vurmaya başladı.
Randevu aldım gidicem dr
Ellerine sağlık canım maşallah valla :)Baktım hava güzel makinaya çamaşır attım yine
Toz aldım
Perdeleri astım
Koltuğu sildim
Genel temizlik deterjanıyla sildim negom. Farmasiden almıştım güzel kokuyor
Hızımı alamayıp duvarları da sildimAtaayemi zeynepyu hadi yine iyisin ödevden yırttın
Bulaşık makinasını doldurdum çalıştırdım
Bitince boşalttım
Yemek yaptım
Çamaşırları astım kuruyanları topladım ama yoruldum yarın katlarım
Aleyküm selamUfaklığın beyaz ata selamlar
Geçmiş olsun canım hiç zorlama o zaman. Ne zaman randevu. Hacamat yaptırdın mı hiç. Hacamatın inanılmaz faydasını gördüm ben. Vücut tam toparlanana kadar her ay yaptıracağım inşallah. Denemediysen mutlaka dene güvenilir birine canım. Rabbim şifa versin
Mayayi çıkarmıştım bugün gidip sürüyum :) ağrı kesicide bı işe yaramaz dimi atsanNego
pawlover
Ataayemi zeynepyu
Aktif Lora
@morkagit
Saricivcivcikcik
UcanSupurge
mavidelisiii
Ayla-
Maske bakım hatırlatması. Belki kendime gelirim yaparsam bende
MüdavimlerdeniimHoş buldum
Geçer elbet neler geçmiyor ki...ben de çok üzüldüm ama onun gibi gidebilmek her insana nasip olmuyor işte...
Oooo sen de mi burdasınhoş buldum canım nasılsın?
Ahhhbenim oğlum da tahta kalemiyle "u" harfini öğrendikleri gün,kanepede denemiş
Mayayi çıkarmıştım bugün gidip sürüyum :) ağrı kesicide bı işe yaramaz dimi atsaneşimde de boyun fıtığı var çok ağrısı olduğu zamanlar bardak çekiyoruz biz rahatlatıyor gerginliği ni alıyor dedi. zeytin yağı sürüyoruz bide.
Müdavimlerdeniimiyiyim şükür aynı yuvarlanmaca sen nasılsıın? Mezun olmuşsundur dimii?
Ne güzel denk geldi demin çiçeklerin saksılarını değiştirdim aloe veranın alt yapraklarını ayırmıştım onları sürüveriyim her yanımaNego
pawlover
Ataayemi zeynepyu
Aktif Lora
@morkagit
Saricivcivcikcik
UcanSupurge
mavidelisiii
Ayla-
Maske bakım hatırlatması. Belki kendime gelirim yaparsam bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?