Mayayi çıkarmıştım bugün gidip sürüyum :) ağrı kesicide bı işe yaramaz dimi atsaneşimde de boyun fıtığı var çok ağrısı olduğu zamanlar bardak çekiyoruz biz rahatlatıyor gerginliği ni alıyor dedi. zeytin yağı sürüyoruz bide.
Babam da öyle diyo bugün her ay bi vukuatın var şaşırmıyorum artık diyo hainYuvarlanma kısmı yalan değil
Aaa hiç bilmiyodum ben baya ergen erkek çocukları gibi sakallıyım sakın yapmimMaya gılları besliyomuştuydu bıyıklara sürme yapıcaksan
Ben de yapim bi kahve birlikte içelimkahve yapim icim telve yapicam insallah. bide sicak suyun üzerine yüzümü tutayim
Allah razı olsun canım çektim şükürNego
Ataayemi zeynepyu
Aktif Lora
UcanSupurge
@Birtekefem
@merve_kapti
Tesbih hatırlatması çekenler dikkate almasın ❤
Bugün de limon süreyim değişiklik olsunNego
pawlover
Ataayemi zeynepyu
Aktif Lora
@morkagit
@Saricivcivcikcik
UcanSupurge
@mavidelisiii
@- Ayla
Maske bakım hatırlatması. Belki kendime gelirim yaparsam bende
Yakmıyo mu limon?Allah razı olsun canım çektim şükür
Bugün de limon süreyim değişiklik olsun
Yani evette öyle düzenli değilBonus kas gevsetici jel kullanmis miydin belin icin ?
Aaa hiç bilmiyodum ben baya ergen erkek çocukları gibi sakallıyım sakın yapmim
Çok rahatlatıyor insanı yakın olsaydın annem yapardı sana bide zeytinyağıyla masaj bide eşarpla sarar annem belini sıcacık uyurdun :)Belime yaptırmam da sırtıma ne iyi olurdu şu an
Magnezyum yağı denedin mi hiç? Annemin ağrıları çok oluyodu sakat olduğu için. Çok faydasını görmüştü onunla ovup sıcak su torbası koyuyoduk bi süre uzanıyoduYani evette öyle düzenli değil
Koş koş hemen yapimBanada bi kahve yapar mı kim yapıyorsa?
Magnezyum yağı denedin mi hiç? Annemin ağrıları çok oluyodu sakat olduğu için. Çok faydasını görmüştü onunla ovup sıcak su torbası koyuyoduk bi süre uzanıyodu
Koş koş hemen yapim
Açık yara yoksa yakmıyor canımYakmıyo mu limon?
Yok artıkBugün bide az yapmış düşün
Allah iyilik versin canim benimMüdavimlerdeniimiyiyim şükür aynı yuvarlanmaca sen nasılsıın? Mezun olmuşsundur dimii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?