- 5 Şubat 2019
- 3.000
- 12.183
Hemen okuyup üflüyor um burdan oraya :)Ahaa suçlu bulundu benimkiler hep yapar ki,örtü sererim bol kağıt havlu yanımızda,başlarında ben yer tahtasında da rahat oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen okuyup üflüyor um burdan oraya :)Ahaa suçlu bulundu benimkiler hep yapar ki,örtü sererim bol kağıt havlu yanımızda,başlarında ben yer tahtasında da rahat oluyor
Benimki ta bekarlık eşyalarıyla geldi çeyiziyle artık kullanımı varolmayan ürünler bile var anısı var diye attırmıyo kırık oyuncaklarını bile saklıyoz pislikten yüzlerine bakılmıyoZar zor aldıya kıyamıyor diye avutuyorum kendimi kıyafet vs veriyorum onu affetmem de büyük eşyayı çaktırmamak zor oluyor bir taşınsak o zaman görür
Gerçi dubleks istediğim için de bekliyorum,lazım olur eşya
Afiyet olsunKaptım kaptım içiyorum
yok çıkıyor şu cif kırmızıyla,yoruldum ama sonra silerim
Aa görmedim gidiyim bakimYa karısı birde video paylaşmış dün,o da etkiledi beni.El sallarken
Ayy ne müthişYıldız H. Cüceloğlu on Instagram: "“Kimin kime teşekkür edeceği belli değil” ama ben sana çok teşekkür ederim, elimi tuttuğun ve benimle yolculuğa çıktığın için. Tek bir anını değişmem, hiç incitmedin, “gözleri gülen sevgili” dedin ve sen hakkını
70K likes, 2,732 comments - yildizhacievliyagil on February 17, 2021: "“Kimin kime teşekkür edeceği belli değil” ama ben sana çok teşekkür ederim, elimi tuttuğun ve benimle yolculuğa çıktığın için. Tek bir anını değişmem, hiç incitmedin, “gözleri gülen sevgili” dedin ve sen hakkını verdikçe...www.instagram.com
Aman yok seninki fazlaymışBenimki ta bekarlık eşyalarıyla geldi çeyiziyle artık kullanımı varolmayan ürünler bile var anısı var diye attırmıyo kırık oyuncaklarını bile saklıyoz pislikten yüzlerine bakılmıyo
Dubleks eve eşya lazım oluyo aynen sakla negom ben de misafir için tuttuğum tek kişilik yatağı vercem ihtiyacı olan bi akrabaya bide orta sehbayı hiç sevmiyorum ortalıkta kalabalık sonra az içim açılır belki
Afiyet olsun
Aa görmedim gidiyim bakim
Olmadı yarın da duvarları sileyimDuvarlara sinmiştir
Havalanmaktan bi hal oldu oda ama geçmedi. Perdesini attım makinaya bakalım.Bizim üst kattaki kadının eşi içeride iciyormus kötü kokuyor bı havalandir perdesini yıka inşallah geçer canım
Balkonda içiyordu zaten ama uyuyana kadar da içiyordu odada kapısını kapatıp. İnşAllah abimde bırakabilir. Pek sanmıyorum ama ya insan istemedikten sonra bırakamaz herhalde.Niye yapamayasın canım içerde içilir mi zaten çocuklarda görürü fena duman koku zor. Eşim içti 10 sene hep arka odanın kapısını kapatıp camda içti.
Balkonda içiyodu kapıyı örtüyodum montunu giyip çıkıyodu. Zaten kendi kokudan huylanır arabada falanda içmezdi.
Bıraktı şükür
İyi yapmışsın canım ihmal etmeye gelmez. Allahım Şafi ismiyle şifa versin inşAllah geçer.İyi gelmesi değilde belim iyi değil bu ara ayağıma uyuşukluğu vurmaya başladı.
Randevu aldım gidicem dr
Negom yarın ödev sırası bende. Duvar silme ödevi mi versem acabaDuvarlara sinmiştir
Attım buraya bak.Şermin Yaşar da yazmış,karısı oh ne güzel mezarının yeri kuşlar var ağaçlar var deniz var,tam onun sevdiği gibi diye:/Benimki ta bekarlık eşyalarıyla geldi çeyiziyle artık kullanımı varolmayan ürünler bile var anısı var diye attırmıyo kırık oyuncaklarını bile saklıyoz pislikten yüzlerine bakılmıyo
Dubleks eve eşya lazım oluyo aynen sakla negom ben de misafir için tuttuğum tek kişilik yatağı vercem ihtiyacı olan bi akrabaya bide orta sehbayı hiç sevmiyorum ortalıkta kalabalık sonra az içim açılır belki
Afiyet olsun
Aa görmedim gidiyim bakim
Ben karışmam,itirazlara hazır olNegom yarın ödev sırası bende. Duvar silme ödevi mi versem acaba
Hahahaha yaşasın kötülükBen karışmam,itirazlara hazır ol
Kırk kere söyledim oldu valla duvar silme ödevi benim yarın başım ağrıyor gözlerimde kararıyor başımda dönüyorNegom yarın ödev sırası bende. Duvar silme ödevi mi versem acaba
Ben yandım sende yanKırk kere söyledim oldu valla duvar silme ödevi benim yarın başım ağrıyor gözlerimde kararıyor başımda dönüyor
Mesajlarda da bişey yazmıyor ama uzun zamandır girmemişterliksuu nerelerde
Ayy tam kameranın Doğan hocaya döndüğü yere kadar izlemişim ben de manzara ses ne müthiş diyorumAttım buraya bak.Şermin Yaşar da yazmış,karısı oh ne güzel mezarının yeri kuşlar var ağaçlar var deniz var,tam onun sevdiği gibi diye:/
Çamaşırları astım kuruyanları topladım katladım yerleştirdimGünaydın
Yatakları odaları topladım
Makinaya çamaşır attım çalıştırdım
Kahvaltı yapıyoruz
Neler yaptım:
Yatakları düzelttim
Kahvaltı hazırladım,yaptık masayı mutfağı topladım
Wc ye temizleyici döktüm bekliyor,terliğine çamaşır suyu sıktım
Banyo lavabosunu ovdum
Akşam katladığım çamaşırları yerleştirdim
Makineye çamaşır attım
Dik süpürge ile çocuk odası,antre,oturma odası,mutfak,salonu süpürdüm,mutfağı kahvaltı sonrası bir daha süpürdüm
Evi havalandırdım
Serçelere ekmek verdim
Biriken kavanozları poşetleyip kaldırdım
Mutfakda deterjan koyduğum yeri düzenledim,boşalan kutuları attım
Ocağı sildim
Çamaşır astım
Wc yi yıkadım
Öğle yemeği hazırladım,yediler topladım
Çocuklarla boyama yaptık
Mutfağı,salonu yine süpürdüm
Çocuklar dağınıklıklarını topladı
Akşam yemeği harcını hazırladım dolapta dinleniyor
Dondurucuya atılacaklar vardı doğrayıp poşetledim
Ufaklığın beyaz ata selamlarÇamaşır suyu sıktığim terliği yıkadım
Bütün evi komple sildim süpürdum
Akşama ymegide koydum ocağa
Çocuklarla etkinlik denemelerim makarnadan kolye ufaklık beyaz atıyla tüm makarnaları ezdi
Tekrar süpürdum odayı
Oyuncak toplattim
Bu kadar