Swetim biz bahçede besledik inanki bahçedeki tavukla marketteki tavuk arasında tonlarca fark varValla ne alacağımızı şaşırdık iyice yaa. Denetim 0. Ben artık tavukta organik almaya başladım ahsen içinde en azından içimiz biraz rahatlıyor
Çökertme kebabı, buzluğa ve yemeğe patatesli börek,Kızıma kahvaltı hazırladım.
O yerken Mutfağı topladım.
Odaları havalandırdım.
Yatakları düzledim.
Kızımın kitapları, boyaları vs topladım.
Evi süpürdüm.
Makinaya çamaşır attım.
Bulaşık makinasını da çalıştırıp arkadaşa gidicem.
Evde bi sürü patates var ya çillenmeye başlamış. Ne yemek yapsam onlarla
Galiba börek yapıp buzlığa atacağım.Çökertme kebabı, buzluğa ve yemeğe patatesli börek,
Ben bu sene kendim yetiştirmeyi düşünüyorum inşallah yapabilirim ev bahçeli de eşimi ikna edeceğimValla ne alacağımızı şaşırdık iyice yaa. Denetim 0. Ben artık tavukta organik almaya başladım ahsen içinde en azından içimiz biraz rahatlıyor
Olur benim tarif vardı yarışma için ondan çok yapıyorum çiğ koyup çıkarınca dilimleyip pişiriyorumGaliba börek yapıp buzlığa atacağım.
Pişirmeden atsam olur mu acaba
Pare bizde de aynı durum ben de bahçe çok yorucu diye yapmaÿım diyorum sonra o kadar hormon ilaç en azından bir kaç şeyi sağlıklı yesin çocuklar diye yapıyorumSwetim biz bahçede besledik inanki bahçedeki tavukla marketteki tavuk arasında tonlarca fark var
5 6 senedir beslemiyoruz son iki sene hiç beslemedik öncesi yazları besleyip kışa doğru kesip dolaba atıyorduk
Ben çok yoruluyorum diye bırakmıştık haberleri duyunca bu yıl besleyelim bari diyoruz
Çilek almayın diyorlar pazarda çilekler nerdeyse elma gibi hepsi ilaçlı hepsinin yapısıyla oynandı
Çok hastalık çok hasta var nasıl ayıracağız bilemiyorum
Zehir yiyoruz kısacası
bende yerim yanında beyaz lahana turşusuda güzel oluyoBenim de babam çok severdi akşamdan kalırsa kahvaltıda isterdi yerdi
Aa tamam kız bundan yapıyım sağolOlur benim tarif vardı yarışma için ondan çok yapıyorum çiğ koyup çıkarınca dilimleyip pişiriyorum
Patatesli Rulo Börek Börekler - Patatesli Rulo Börek - Tamköy Yufka Sponsorluğunda
Nanem ekmek artıkları yemek artıklarını da yiyorlar aynen tarladan buğday gelirPare bizde de aynı durum ben de bahçe çok yorucu diye yapmaÿım diyorum sonra o kadar hormon ilaç en azından bir kaç şeyi sağlıklı yesin çocuklar diye yapıyorum
Bu sene tavuk da besleyecegim
Babam tarladan buğday da gönderir diyorum yapabiliriz inşallah
Yazlığa geçince rahat aslında bahçe de orada yapıyorum burada bahçe için yer ayırdık ama büyük ihtimalle yapmam su sıkıntısı varNanem ekmek artıkları yemek artıklarını da yiyorlar aynen tarladan buğday gelir
Sen daha iyi bilirsin pisirdigin zaman bahçe tavuğu ve market tavuğu arasındaki farkı bahçen olduğu için diyorum
Bu yıl bizde aynen besleriz bide tavukları serbest bırakınca komşunun bahçesine gidiyor yada kendi bahçemizde domates salatalık ne varsa zarar veriyorlar diyede istemedik beslemeyi
15 li yumurtamının fiyatımıBayramın 2.günü şoktaki yumurta 105 liraydı bu hafta 89.9 a satmaya başladılar.
Bayram diye 15 lira fark koyarak baya kazanmışlardır toplamda
Burda yumurtacıda 220 lira abla organik falan değil sadece iri yumurtalar.15 li yumurtamının fiyatımı
ben pazardan birinden alıyorum organik yumurta diye 240 tl kolisi ama yumurtaları güzel
Amin inşallahBaloncuk rabbim kolaylıkla tez zamanda sağlıklı bebek nasip etsin inşallahkurtuluş ormanı atmıştım sana demi bi ulaşmaya çalışıp yazsana ona. Hürrem Sultan macunu ile ilgili gerçekten çok güzel dönüşler var
bende organik diye alıyorum işte , bide bende beyaz yumurtaya karşı bi takıntı var onları sevmiyorum kırmızı yada krem rengi olucakBurda yumurtacıda 220 lira abla organik falan değil sadece iri yumurtalar.
Markette L yazıyor ama yumurtacı kadar değil tabi hatta aynı fiyat olmuş yumurtacıyla dedim şimdi düşürmüşler.
MArketin 30 u 180 lira oluyor.
İnşallah abla sağolyükselmesi için vitamin takviyesi verir belki dr. dur bakalım hemen moralini bozma bitikisel kürlerde var onları araştır
ibrahim saraçoğluna bakabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?