- 29 Temmuz 2017
- 24.375
- 124.939
- 598
- 36
Bilmiyorum kuzum valla kalori deposu her şeyi severim ama bilsem kesin yerdimBuldum şekerbura adı benim yediğim çok desenli değildi kenarları kıvrıktı
Ne öğrendin ya merakta bırakma biziAha ben ne öğrendim bilindeniyip size söyliycem de evde malzeme yohtur
Rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlısı dan ikiz ikiz versin tüm isteyenlere ,Ay ağzından bal damlıyo inşallah duyarsam bigünçok teşekkür ederim valla kızlar güzel dilekleriniz için
Rabbim hayırlı zamanda size ve isteyen herkese hayırlı, saglıklı evlat nasip etsin insallah..
Rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlısı dan ikiz ikiz versin tüm isteyenlere ,
Pek anlamam ama canlı gibiBide bu çiçek canlı mi ki bilemedim ben ilk defa gördüm
Elleyemedim de belki küser falan diyePek anlamam ama canlı gibi
Elleyemedim de belki küser falan diye
muhasebe çalışıyom bonus
sen naparsin
Bilmiyorum kuzum valla kalori deposu her şeyi severim ama bilsem kesin yerdim
Ne öğrendin ya merakta bırakma bizi
Tamam canım ben cansille karıştırıyorum tabi hafifte olsa kokusu varDuşkabinlerle ilgiliben sirkeyle temizliyorum ya bü yarım saat orda sidikimsi bir koku oluyor naapsam diye düşünüp düşünüp bi yere varamıyordum.
Bi yöntem buldum bakim denim öyle yazim size
Koştum geldim benValla hic halim yok
Portakal kabuğu at sirkenin içineeeDuşkabinlerle ilgiliben sirkeyle temizliyorum ya bü yarım saat orda sidikimsi bir koku oluyor naapsam diye düşünüp düşünüp bi yere varamıyordum.
Bi yöntem buldum bakim denim öyle yazim size
Mutfağımı dip köşe bucak temizledim geldim yarın da odaları tamamlasam pazara da yatarım inşallah
Portakal kabuğu at sirkenin içineee
Hee ben sirkenin kokusuna çözüm arıyosun sandımdııYok yok bu olursa sirkeyi hiç şaapmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?