Başladımmm.
Bir şey sorcaktım o sebepten geldim. Allah aşkına güveçleri küf tutan var mı
2/3 haftada bir kullnıyorum. Her seferinde beyaz küfümsü birşey oluyor içlerinde şu an gene var. Neden yani anlayamıyorum. Ne yapmam gerekiyor bilen var mıı
Ben günlerdir girip girip profiline bakıyorum 1 ay önce girmişsin sonra yoksun ortalıkta neredesin badim
YaaaMerak ettim tabi gelip yazmamışsın
Yaaa
Az bi sıkıntılarım vardı bi ara verdim. hallettim sayılır çok şükür
Her mutfağı topladığımda topladımıydı acaba dedim
valla eskisi kadar dağınık değil sizinki kadar toplu değil öyle kendi çapımda takılıyorum
İyi akşamlar kızlar.
bugün sadece ortalık topladım.
bulaşık yıkadım
Banyo temizledim.
Kızlar ben bebek için tedavi görüyorum. İlaçlardanmıdır nedir kolum kanadım kalkmıyo çok halsizliğim oluyor. O yüzden hiç istediğim gibi temizlik yapamıyorum. Dolayısıylada pek yazamıyorum
Allah razı olsun aminYorma zaten kendini tedavi süreci hiç kolay değil Allah yardımcınız olsun sağlıklı hayırlı sonuç alırsınız inşallah
Bonus ? Hardasan mı dedin ? Artık ölümüne kankayızkk birinci noteri Hardasan?
Bonus ? Hardasan mı dedin ? Artık ölümüne kankayızAzeri olduğumu söylemiş miydim ?
Biz Iğdırlıyız canım herhangi bi göçmenliğimiz yok aile arasında hep Azerice konuşuyoruz dediğin kurabiyeyi bilmiyorum İnanYok duymamıştımçok severim şivenizi ama burda önceden hamınıza günaydın derdim ❤
Ordan bi kurabiye gelmişti sipirge adını unuttum iri böyle içinde şekerli bir iç malzeme kakule kokuyodu neydi o?
Canım benim Rabbim bütün işlerini kolaylaştırsın inşallahYaaa
Az bi sıkıntılarım vardı bi ara verdim. hallettim sayılır çok şükür
Biz Iğdırlıyız canım herhangi bi göçmenliğimiz yok aile arasında hep Azerice konuşuyoruz dediğin kurabiyeyi bilmiyorum İnan
Tedavi ilaçlar tabiki yoruyordur seni dinlen hem bedenen hem ruhen. Bebişin olduğunu duyunca enerji patlamasıyla dönersinİyi akşamlar kızlar.
bugün sadece ortalık topladım.
bulaşık yıkadım
Banyo temizledim.
Kızlar ben bebek için tedavi görüyorum. İlaçlardanmıdır nedir kolum kanadım kalkmıyo çok halsizliğim oluyor. O yüzden hiç istediğim gibi temizlik yapamıyorum. Dolayısıylada pek yazamıyorum
Ay ağzından bal damlıyo inşallah duyarsam bigünTedavi ilaçlar tabiki yoruyordur seni dinlen hem bedenen hem ruhen. Bebişin olduğunu duyunca enerji patlamasıyla dönersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?