- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 208
- 34
Inşallah en yakın zamanda güzel haber alırsın bizede haber verirsin nazar etmeyiz 3 ayı bekleme hemen söyleAy ağzından bal damlıyo inşallah duyarsam bigünçok teşekkür ederim valla kızlar güzel dilekleriniz için
Kız iki gün hastaydım diye giremedim, nerelere gidiyorsunHamarat hatunlar,ben bir süre aktif olamayacağım.Hesabımı da dondurabilirim bilemiyorum şimdilik,duruma göre bakacağım.
Sitede çok fazla zaman geçiriyorum,e kitap da okuyorum,haliyle telefon elimde çok durmuş oluyor ve boyun kol ağrısı yapıyor.
Biraz dinginlik,mola iyi gelecek bana
Ödev işini isterseBonus ve @samdan devralabilir,samdan yoğun ders çalıştığı için vakti olmayabilir tabi. Ödev işini devralan aktif olmayanları listeden çıkartabilir.
Allaha emanet olun
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Pasiflora25
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
@Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
@mavidelisiii
@_Reyyan
@UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@zeynebzeyneb
Ayla-
Cookiie
@Gonulmeyvesi
@Limonsuzzcay
@nnnadal
@Nikinik
@Babsy baby
@Coolpeople
@Brokilo
@Birtekefem
Kız iki gün hastaydım diye giremedim, nerelere gidiyorsun
Yok yok hiç sizden saklamam bana burası sizler çok iyi geldiniz. Paylaşacağım ilk kişilerdensiniz nasip olursaaInşallah en yakın zamanda güzel haber alırsın bizede haber verirsin nazar etmeyiz 3 ayı bekleme hemen söylebol bol dua ederiz sana da sağlıkla gelir inşallah
Beynimi uzaya kim fırlattıpawlover nasıl oldun kuzum?
Amin canım amin insallahhhYok yok hiç sizden saklamam bana burası sizler çok iyi geldiniz. Paylaşacağım ilk kişilerdensiniz nasip olursaaahh çok teşekkür ederimm çok rabbim evlatlarınıza hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin
Yattım yayıldım bir ton iş varken üstelik yarına inşallahGece maratoncusu istiyorum nolur olsun lütfen
Çocuklar da hasta olduğu için kendi hastalığımı unuttum bonuscum. Çok şükür onlar biraz daha iyiler. Allah razı olsun canım sorduğun içinNasıl oldun fesleğen?
Halin varsa bi gaz vereyim hemen kalkalımYattım yayıldım bir ton iş varken üstelik yarına inşallah
Valla hic halim yokHalin varsa bi gaz vereyim hemen kalkalım
Rabbim hayırlı zamanda size ve isteyen herkese hayırlı, saglıklı evlat nasip etsin insallah..Ay ağzından bal damlıyo inşallah duyarsam bigünçok teşekkür ederim valla kızlar güzel dilekleriniz için
Hayır. Yeteri kadar kurumamasından kaynklı olurmuş. Bulaşık Mak çıkınca hemen koymayayım yerine bakalımKüf değilde kireç mi acaba? Genelde evde mutfakta küf olur mu?
Tamam kireç işte aman küf olmasınHayır. Yeteri kadar kurumamasından kaynklı olurmuş. Bulaşık Mak çıkınca hemen koymayayım yerine bakalım
Neymiş merak ettimAha ben ne öğrendim bilindeniyip size söyliycem de evde malzeme yohtur
Bende merak ettimAha ben ne öğrendim bilindeniyip size söyliycem de evde malzeme yohtur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?