- 11 Nisan 2007
- 82.989
- 481.637
He öyle ama temizde olsun yumuşlu bişey buldumHee ben sirkenin kokusuna çözüm arıyosun sandımdıı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He öyle ama temizde olsun yumuşlu bişey buldumHee ben sirkenin kokusuna çözüm arıyosun sandımdıı
Bekliyorum sırrınıHe öyle ama temizde olsun yumuşlu bişey buldum
Ay massallah tüh keşke alsaydim çok güzelmişEki Görüntüle 2777333
Ataayemi zeynepyu turuncu sarı var bende. Bitlendi kökten budadım yine kocaman oldu
Yumuşatıcı su karıştırıp ovuyorlarmis onu mu deniycen :) su lekesi tutmuyormus kolay kolayHe öyle ama temizde olsun yumuşlu bişey buldum
Yumuşatıcı su karıştırıp ovuyorlarmis onu mu deniycen :) su lekesi tutmuyormus kolay kolay
Bizim kuş ishaldi dün hep ilaç verdik şırıngayla bugün biraz toplanmış gibiydiBugünkü planım
Ortalığı toplamak
Toz almak
Detaylı süpürge silme
Çiçek bakımı
Hayvancıkların mama su kaplarını dezenfekte
Bi de gözüm alırsa sandalyeleri silmek inşallah
Petshopta çalışmıştım ben öğrenciyken arada bir yumurta haşlayıp kabuğuyla birlikte petibörle ezip verebilirsin çok seviyolar hem de faydalı bide ishal olduğunda kanarya yemi verebilirsin toparlıyo o daBizim kuş ishaldi dün hep ilaç verdik şırıngayla bugün biraz toplanmış gibiydi
Veterinerden ilaç verdik ishal kuş için tehlikeli zatenPetshopta çalışmıştım ben öğrenciyken arada bir yumurta haşlayıp kabuğuyla birlikte petibörle ezip verebilirsin çok seviyolar hem de faydalı bide ishal olduğunda kanarya yemi verebilirsin toparlıyo o da
Aynen tehlikeli ben evde hep kanarya yemi bulunduruyorum o yüzden. İlaç vermemeye çalışıyorum ciddi sorun olmadıkçaVeterinerden ilaç verdik ishal kuş için tehlikeli zaten
Aynen tehlikeli ben evde hep kanarya yemi bulunduruyorum o yüzden. İlaç vermemeye çalışıyorum ciddi sorun olmadıkça
Aa nasıl bi dökme?Aklımda olsun inşallah baya suluydu ya korktuk ilaç verdik tüy döküyo bide çirkinleşti yavrum
Aa nasıl bi dökme?