- 2 Ağustos 2013
- 36.340
- 114.870
- 798
Prilam mi içiyorsun gece yatmadan içiyordum ben gündüz sersem uyku hali yapıyor oAy valla öyle yaptım abla. Şu bulantı için içtiğim ilaç beni sersem yaptı hiç ayağa kalkasım gelmiyor. Kuran okudum bi iş yapmadım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Prilam mi içiyorsun gece yatmadan içiyordum ben gündüz sersem uyku hali yapıyor oAy valla öyle yaptım abla. Şu bulantı için içtiğim ilaç beni sersem yaptı hiç ayağa kalkasım gelmiyor. Kuran okudum bi iş yapmadım![]()
He yaa ama artık onu içmicem gerçekten hayat kalitem düştü kız olan kızıma oluyor gariban gariban evin içindePrilam mi içiyorsun gece yatmadan içiyordum ben gündüz sersem uyku hali yapıyor o![]()
Menü ne kız fikir verİyi öğlenler, gelemedim buralara 4x hızla iş yapıyorum misafir var![]()
Gece yatmadan iç yavruşHe yaa ama artık onu içmicem gerçekten hayat kalitem düştü kız olan kızıma oluyor gariban gariban evin içinde
Başka ilaç içciem
Öyle yapıyom zaten kızGece yatmadan iç yavruş
Sen hasta değilmisinSelamlar herkeseeee
Tek tek yazacağım
Tüm evi havalandırdım
Yatağımızı topladım
Tüm evi süpürdüm, sildim, toz aldım
Ahsene kahvaltı yaptırdım bulaşıkları elde yıkadım
Banyoları süpürdüm, sildim
Banyo dolaplarını sildim
Lavabo ve klozetleri yıkadım
Çöpleri attım
Havluları değiştirdim
Montları yıkadım astım
Ahsenin çamaşırları katladım, yerleştirdim
Katlı çamaşırlar vardı onları yerleştirdim
Vestiyeri düzenledim
Ahsenin küçük ayakkabılarını ayırdım
Başka da işim kalmadı bugün jimnastik var ordan anneme gideriz iftara
Kavurma, pilav, mercimek çorbası, salata, zeytinyağlı karnabahar yemeği yapacağım. Vaktim kalırsa yoğurtlu meze de eklerim.Menü ne kız fikir ver
Ohh eline sağlık afiyet olsunKavurma, pilav, mercimek çorbası, salata, zeytinyağlı karnabahar yemeği yapacağım. Vaktim kalırsa yoğurtlu meze de eklerim.
Kabak tatlısını da onlar getirecekmiş
Bir de dünden biraz tavuk kanat kaldı, donu çözüldüğü için mecburen yapacağım tavada kizartmayi düşünüyorum alakasız ama olsunherkes birer tane alır belki
Yarın da biz davetliyiz oyüzden yapayım dedim.Teşekkür ederim SerocumOhh eline sağlık afiyet olsun
Kanat normal dolapta dursa yarında yapabilirsin aslında
Kız yok ayol canım çekmediYarın da biz davetliyiz oyüzden yapayım dedim.Teşekkür ederim Serocumay sen hamileydin değil mi keşke yazmasaydım ayyyyy
![]()
Allah Allah öyle içince yapmaması gerek öyle öneriyor çoğu doktor çünkü. Sana x2 etki etmiş demek kiÖyle yapıyom zaten kız
Ahahahah dün evdeydimSen hasta değilmisinfink fink ne geziyooonnnn.. aç orucunu iç çorbanı yatsan yaa
evinde ne zaman iftar edecennn
![]()
2 tane içiyorum. 1 tane içince etki etmiyor. Belkide o o yüzden sersem oluyorumAllah Allah öyle içince yapmaması gerek öyle öneriyor çoğu doktor çünkü. Sana x2 etki etmiş demek ki