Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben de tuvaleti banyoyu balkonu yıkadım. Çamaşırları sardım. Camlarımı sildim, Nego dünkü ödev fazlasıyla yapıldı
Ama yataklar ve bulaşıklar olduğu gibi duruyor.
Önce yemek yapıp ondan sonra eve girişeceğim.

Sende bayağı iş yapmışsın canım
Ne yemek yapıcaksın

Sende bayağı iş yapmışsın canım
Ne yemek yapıcaksın
Daha alış veriş yapılmadı, son kozumu kalan sebzelerle oynayacağım. Patates, patlıcan, kabak ve tavuk soslayıp fırına atmayı düşünüyorum.

Ya da hiç yemek yapmasam mı?

Daha alış veriş yapılmadı, son kozumu kalan sebzelerle oynayacağım. Patates, patlıcan, kabak ve tavuk soslayıp fırına atmayı düşünüyorum.

Ben de sebze mi atsam fırına acaba dolmaya üşendiğimi farkettim şimdi bak sen öyle diyince

Bizim evde büyük kızla hergün kavga çıkıyor tavuk yap diye,,,, çok seviyor tavuğu ama hergün yenmez ki daha akşamdan soruyor yarın ne yemek yapıcaksın diye

Bizim evde büyük kızla hergün kavga çıkıyor tavuk yap diye,,,, çok seviyor tavuğu ama hergün yenmez ki daha akşamdan soruyor yarın ne yemek yapıcaksın diye

Benim oğlanda öyle 15 yaşında fazla iştahlı.

Sabahın 6 sında dediki akşama cipsli tavuk yapsana

Şu an varsa yap annesi kıyamam. Benim ki de zorla bir parça yer o kadar. Et sevmiyor benimki..

Benim oğlanda öyle 15 yaşında fazla iştahlı.

Sabahın 6 sında dediki akşama cipsli tavuk yapsana
Bende tavuğu çok severim ama benim kızım biraz abartıyor sebze filan da yemesi lazım
Şu an varsa yap annesi kıyamam. Benim ki de zorla bir parça yer o kadar. Et sevmiyor benimki..
KıZzzzz şimdi markete gitti hazır makarna alacakmış
Üffff hiç istemiyorum sağlıksız şeyler yesin,,, benim kız yemeğin içinde sevmiyor eti ama mangalda filan doymak bilmeZ

Ayy çok güzel aradığım konuyu buldum 4 aylık evliyim ev temizlemeye çok useniyordum dün annem ikaz edene kadar 3 aydır camları hiç silmemiştim bugün temizliğe başladım dinlenirken kendimi bu konuyu okurken buldum.
Gerçekten sizinle birlikte düzene koyabilirsem büyük bir gelişme olacaktır benim için herkese kolay gelsin tüm maddelere uyacagima söz veriyorum komutanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…