Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bende tavuğu çok severim ama benim kızım biraz abartıyor sebze filan da yemesi lazım👍👍👍👍

KıZzzzz şimdi markete gitti hazır makarna alacakmış🤭🤭🤭
Üffff hiç istemiyorum sağlıksız şeyler yesin,,, benim kız yemeğin içinde sevmiyor eti ama mangalda filan doymak bilmeZ🤪🤪🤪
Ağzının tadını biliyor desene.

Hoş geldin ve kolay gelsin ❤❤❤
Ayy çok güzel aradığım konuyu buldum 4 aylık evliyim ev temizlemeye çok useniyordum dün annem ikaz edene kadar :110: 3 aydır camları hiç silmemiştim bugün temizliğe başladım dinlenirken kendimi bu konuyu okurken buldum.
Gerçekten sizinle birlikte düzene koyabilirsem büyük bir gelişme olacaktır benim için herkese kolay gelsin tüm maddelere uyacagima söz veriyorum komutanım :KK9:

Ayy çok güzel aradığım konuyu buldum 4 aylık evliyim ev temizlemeye çok useniyordum dün annem ikaz edene kadar :110: 3 aydır camları hiç silmemiştim bugün temizliğe başladım dinlenirken kendimi bu konuyu okurken buldum.
Gerçekten sizinle birlikte düzene koyabilirsem büyük bir gelişme olacaktır benim için herkese kolay gelsin tüm maddelere uyacagima söz veriyorum komutanım :KK9:
Hoşgeldin 😊

Ne bilim ben de bi bavul ilaç vr sandım:KK70: annemin evinde çok vardı iki market poşeti dolusunca.şimdiki ufak valizlere koysan sığardı kesin :KK70:
Yok yok canım benimkiler o kadar değil çok şükür 😄

Off kızlar şu bavul işini hiç sevmiyorum. 20 gün köye gidicez ve orası serin. Hatta dışarda hırka falan da almam lazım çocuklara özellikle.
Ne alsam diye karar veremiyorum her yıl. Hep ya bunlarda lazım olursa diye fazla koyuyorum yük oluyor. Ya da hangisini alsam diye karar veremiyorum.
Siz nasıl yapıyorsunuz bana bi el atın🙁🙁

Yok yok canım benimkiler o kadar değil çok şükür 😄

Off kızlar şu bavul işini hiç sevmiyorum. 20 gün köye gidicez ve orası serin. Hatta dışarda hırka falan da almam lazım çocuklara özellikle.
Ne alsam diye karar veremiyorum her yıl. Hep ya bunlarda lazım olursa diye fazla koyuyorum yük oluyor. Ya da hangisini alsam diye karar veremiyorum.
Siz nasıl yapıyorsunuz bana bi el atın🙁🙁
Benim valize koyduklarımın yarısı dokunulmadan geri geliyo eve 😅
Boşa yük hep,😬 ama çocuklar çok sık üst değiştiği için bence çocuklardan çok kısma.

X