- 12 Haziran 2019
- 17.611
- 106.777
- 36
İstesem de kısamıyorum ki zatenBenim valize koyduklarımın yarısı dokunulmadan geri geliyo eve
Boşa yük hep,ama çocuklar çok sık üst değiştiği için bence çocuklardan çok kısma.
Eline sağlık abla, seni de etiketliyim ödevlereöğretmenim benimde ilaç kutusu yok ya yerine bir çekmece düzenle yeyim
olurmu elbise dolabında dünkü ödev tamam
Ellerine sağlık canımKızlar. Benim ilaçlar da dolapta düzenli yani,,,, bende başka bi çekmece düzenleyeyim bari
Bu arada hemen yaptıklarımı da yazayım
Yataklar toplandı
Ev süpürüldü
Silindi
Bulaşık makinası boşaltıldı
Diğer bulaşıklar terleştirildi
Toz alındı
Çamaşır katlandı
Yeni çamaşır makinaya atıldı
Kıymalı biber dolması hazırlandı ocağa kondu
Minnoş uyutuldu şimdi kahve keyfi
Ellerine sağlık canımBen de tuvaleti banyoyu balkonu yıkadım. Çamaşırları sardım. Camlarımı sildim,Nego dünkü ödev fazlasıyla yapıldı
Ama yataklar ve bulaşıklar olduğu gibi duruyor.
Önce yemek yapıp ondan sonra eve girişeceğim.
Hoş geldin aramıza, tam yerine geldinAyy çok güzel aradığım konuyu buldum 4 aylık evliyim ev temizlemeye çok useniyordum dün annem ikaz edene kadar3 aydır camları hiç silmemiştim bugün temizliğe başladım dinlenirken kendimi bu konuyu okurken buldum.
Gerçekten sizinle birlikte düzene koyabilirsem büyük bir gelişme olacaktır benim için herkese kolay gelsin tüm maddelere uyacagima söz veriyorum komutanım
Kız burdan çıkmıyon maşallah .watsaba hiç girmiyonBence de canım uyumak hiççç güzel değil çokkk pisssssss
ekleEline sağlık abla, seni de etiketliyim ödevlere
Ellerine sağlık canım
Ellerine sağlık canım
Hoş geldin aramıza, tam yerine geldin
uyudunmu maliAy bi saat uyusam mı acepmayıştım resmen balkonda
vay hamarat hatun daha ben iş yapıyorum ya bitmedi gittiBugün yaptıklarım
ortalık toplandı
yataklar toplandı
balkon yıkandı
çamaşır lar serildi bi daha mak.atıldı
bul.mak.boşaltıldı.
kahvaltı bulaşık halledildi
çocukların bazalarının altı koltukların altı bizim yatağın altı heryer süpürüldü
Silindi
Toz lar alındı
Çamaşır toplanıp bidaha serildi
çocuklara patates kız arttı .namaz kıldım .kahve içtim.akşama da karışık domates soslu kızartma yapim dedim.hı bide unutmuşum banyoyu da güzelce yıkadım
ha ha aynen bende hep söylüyorumHanımlar yaaa ben iş yaptıkça sanki ürüyor, anlamadım ki. O kadar şey yaptım hiçbiri gözükmüyor.
Teşekkür ederimha ha aynen bende hep söylüyorum
yaptıkça çıkar zaten kolay gelsin
Detaylı temizliğe başladıysan öyle oluyor ben oda oda halletmeye başladım biten odanın temizliğini görünce diğerleri için de hırslanıyorumHanımlar yaaa ben iş yaptıkça sanki ürüyor, anlamadım ki. O kadar şey yaptım hiçbiri gözükmüyor.
Maşallah ellerine sağlıkBugün yaptıklarım
ortalık toplandı
yataklar toplandı
balkon yıkandı
bul.mak.boşaltıldı.
çocukların bazalarının altı koltukların altı bizim yatağın altı heryer süpürüldü
Silindi
Toz lar alındı
çocuklara patates kız arttı .namaz kıldım .kahve içtim.akşama da karışık domates soslu kızartma yapim dedim.hı bide unutmuşum banyoyu da güzelce yıkadım
Yaptığın işe bağlı canım, dağınıklık toplama değil de farklı işler yaptıysan ondan gözüküyordur gözüneHanımlar yaaa ben iş yaptıkça sanki ürüyor, anlamadım ki. O kadar şey yaptım hiçbiri gözükmüyor.
Ohhhhhhhh missssss misssssssBugün yaptıklarım
ortalık toplandı
yataklar toplandı
balkon yıkandı
bul.mak.boşaltıldı.
Silindi
Toz lar alındı
Canım bende de öyle oluyor yaaaaaHanımlar yaaa ben iş yaptıkça sanki ürüyor, anlamadım ki. O kadar şey yaptım hiçbiri gözükmüyor.
Okuyorum ama yazmıyommmmKız burdan çıkmıyon maşallah .watsaba hiç girmiyon
Tanışıyor musunuz siz?Okuyorum ama yazmıyommmm
Şaka şaka