Sende bir çekmece düzenle canımIlac duzenlemek himm okey :) zaten 2 ilac var birini atayim bari
Kendi dilimle kendime is buldum deseneSende bir çekmece düzenle canım
Ben sizi hiç mağdur bırakır mıyım, yeter ki iş isteyinKendi dilimle kendime is buldum desene
tüh karı gene dayadı bana çekmeceyiÜzülme canım sende bir çekmece düzenlersin
ilaçlardan mı bavul yapcanTamam sen gel benim ilaçları düzenle bende bavul yapayım
Yok kız bikaç gün sonra köye gidicez de kıyafet bavuluilaçlardan mı bavul yapcan
Ne bilim ben de bi bavul ilaç vr sandımYok kız bikaç gün sonra köye gidicez de kıyafet bavulu
İlaç dolabı olmayanlar çekmece düzenlicek annemöğretmenim benimde ilaç kutusu yok ya yerine bir çekmece düzenle yeyim
olurmu elbise dolabında dünkü ödev tamam
MaşallahhhhhKızım 4 buçuk oğlum da 1 buçuk yaşında teyzesi ☺
tamam canım nasılsın maliİlaç dolabı olmayanlar çekmece düzenlicek annem
Ben de dolma düşünüyorum akşamaKızlar. Benim ilaçlar da dolapta düzenli yani,,,, bende başka bi çekmece düzenleyeyim bari
Bu arada hemen yaptıklarımı da yazayım
Yataklar toplandı
Ev süpürüldü
Silindi
Bulaşık makinası boşaltıldı
Diğer bulaşıklar terleştirildi
Toz alındı
Çamaşır katlandı
Yeni çamaşır makinaya atıldı
Kıymalı biber dolması hazırlandı ocağa kondu
Minnoş uyutuldu şimdi kahve keyfi
İyiyim annem yorgunluk kavesi içiyom.balkonu yıkadım demin serin serin oturuyomtamam canım nasılsın mali
Yaaa valla kolayıma geldi en rahatı bu olur dedim,,, büyük kızım hiç sevmiyor ama mecbur Yicekl artıkBen de dolma düşünüyorum akşama
oh afiyet olsunİyiyim annem yorgunluk kavesi içiyom.balkonu yıkadım demin serin serin oturuyom