- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
Ağzının tadını biliyor desene.Bende tavuğu çok severim ama benim kızım biraz abartıyor sebze filan da yemesi lazım
KıZzzzz şimdi markete gitti hazır makarna alacakmış
Üffff hiç istemiyorum sağlıksız şeyler yesin,,, benim kız yemeğin içinde sevmiyor eti ama mangalda filan doymak bilmeZ
Ayy bu görev tam bana göre nerdeyse evdeki tüm çekmecelerde 1er2şer tane ilaç vardır hepsini bir araya getirip bir kutuya düzenleyim2 Ağustos Ödevi :
İlaç koyduğunuz yeri düzenlemek, yani tarihi geçmiş vs ilaçları atmak.
Nego
@malii
Bonus
@Stockholm
Limonsuzzcay
@Lices_s
@Kmsl Hnd
Feslegen Kokulu Nane
@O1deren87
@D e f n e
@Kubdef
Ayy çok güzel aradığım konuyu buldum 4 aylık evliyim ev temizlemeye çok useniyordum dün annem ikaz edene kadar3 aydır camları hiç silmemiştim bugün temizliğe başladım dinlenirken kendimi bu konuyu okurken buldum.
Gerçekten sizinle birlikte düzene koyabilirsem büyük bir gelişme olacaktır benim için herkese kolay gelsin tüm maddelere uyacagima söz veriyorum komutanım
Teşekkür ederim hoş buldum herkese kolay gelsinHoş geldin ve kolay gelsin ❤❤❤
hoş geldinAyy bu görev tam bana göre nerdeyse evdeki tüm çekmecelerde 1er2şer tane ilaç vardır hepsini bir araya getirip bir kutuya düzenleyim
Hos buldummhoş geldin
Biz olmasak çok sıkılırlarNe münasebet evin rengiyiz biz beee 4 mevsimlik elverişli avrat
Yediğimizin hakkını veririk evelallah
HoşgeldinAyy çok güzel aradığım konuyu buldum 4 aylık evliyim ev temizlemeye çok useniyordum dün annem ikaz edene kadar3 aydır camları hiç silmemiştim bugün temizliğe başladım dinlenirken kendimi bu konuyu okurken buldum.
Gerçekten sizinle birlikte düzene koyabilirsem büyük bir gelişme olacaktır benim için herkese kolay gelsin tüm maddelere uyacagima söz veriyorum komutanım
Uyuma uyuma kalkkkkkkAy bi saat uyusam mı acepmayıştım resmen balkonda
Gidim dolabı silim di miUyuma uyuma kalkkkkkk
Bak çok pis kıskandım şimdi seniiiiş
Aynen canım bilmeZ miiiiAğzının tadını biliyor desene.
Bence de canım uyumak hiççç güzel değil çokkk pisssssssGidim dolabı silim di mi
Bence de uyumiyim
Yok yok canım benimkiler o kadar değil çok şükürNe bilim ben de bi bavul ilaç vr sandımannemin evinde çok vardı iki market poşeti dolusunca.şimdiki ufak valizlere koysan sığardı kesin
SildimBence de canım uyumak hiççç güzel değil çokkk pisssssss
İş yapasım yok nabim@malii siyestamı yapacan başımıza öğlen öğlen
Benimki pislikten ölmez kız pis değildir çünküerkeğin temizide iyi değil ha seni beğenmiyo bu sefer
Benim valize koyduklarımın yarısı dokunulmadan geri geliyo eveYok yok canım benimkiler o kadar değil çok şükür
Off kızlar şu bavul işini hiç sevmiyorum. 20 gün köye gidicez ve orası serin. Hatta dışarda hırka falan da almam lazım çocuklara özellikle.
Ne alsam diye karar veremiyorum her yıl. Hep ya bunlarda lazım olursa diye fazla koyuyorum yük oluyor. Ya da hangisini alsam diye karar veremiyorum.
Siz nasıl yapıyorsunuz bana bi el atın