- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
Değil mi? Bu saat olmuş hala işler bitmemiş. Ben bıraktım, hazır çocuklar uyumuşken kendime biraz zaman ayırayım. O kadar çok ihtiyacım var kiBen öyle dedim ama yatmadım tabi kiçocuklarla ne mümkün
Tabi canım sal gitsin o kafayla iş çekilmez önce kendini toparlaDeğil mi? Bu saat olmuş hala işler bitmemiş. Ben bıraktım, hazır çocuklar uyumuşken kendime biraz zaman ayırayım. O kadar çok ihtiyacım var ki
Dışarda gezmedim kız.iki arkadaşa gittim birinde kahve içtim birinde çay
Kızım 4 buçuk oğlum da 1 buçuk yaşında teyzesiAhahhhhhhh canım keyfimden değil yaaaa mecburiyetten çok cası bi kızım var herşeyi atıyor ağzına her yeri elliyor
Kış gelsin yaaaa bir an önce halılar serilsin öfffff böyle çok yoruluyorum,,,,, benimde 2 makina çamaşır var katlanacak ,,,, şimdi minnoşumu uyuttum kahve keyfi yapıyorum,,,, senin de bebeğin vardı sanki dimi ne kadarlık tı ,,,, sana da kolay gelsin
Geçmiş olsun canımBen birkaç gün katılamayacağım hanımlar hastane işlerim var ödevlerimi yapamayacağım :)
Ellerine sağlıkIyi akşamlar hanımlar
Bugün kahvaltı yapıldı, mutfak toparlandı
Evi toparlayıp süpürdüm
Kuruyan çamaşırlar toplanıp, katlandı
Balkon yıkandı
Camların tozu alındı
Küçük hali balkonda yıkandı
Tuvalet deterjanla ovdum
Yemek yapılmadı
Dışarı alışverişe çıktım çocuklarla, eve geldik beyaz çamaşırlar yikanmisti onlari astim
Mısır vardı haşladım çocuklara
Şimdi mutfağı toparlayıp, yatıcam inşallah yarın çocuk için dr randevumuz var
AferinBen de yapmadımfittiri fittiri gezdim
Oooo ne güzel de gezmişsin öyle aferinBugün bütün gün dışardaydım onyüzden bişey yapamadım
Sabah yatağı topladım
Khvaltı yaptım
Akşam eve geldim
Manava uğradım
Dünkü Bulaşığı yıkadım
Yemek yaptım
Ocağı sildim
bulaşık yıkadım
banyoyu yaptım
bnyoyu sildim
Kapanış..
Iki çocukla ne hale geliyor.Kaç gündür yaptığım işleri yazsam bunalıma girersiniz diye yazmadımsadece dünden kısa bir kesit, 5 makine nevresim vs yıkadım astım bugün devam, ardiye olarak kullandığım ebeveyn banyosunu boşalttım dün akşam, orayı çamaşır suyu ile yıkadım, bir sürü şeyi attım gitti ohh ama kurusun havalansın diye yerleştirmedim o dağınıklık yatak odasında, ben o odada sakinim ommmm neyse bugün tabi yine çok işim var, yemeklerim var dolapta neyse ki. Kursa gitmeden orayı yerleştirmem lazım inşaallah.
Ev süpürülüp silinecek, 7 çocukla nasıl olmuştur tahmin edersiniz
2 Ağustos Ödevi :
İlaç koyduğunuz yeri düzenlemek, yani tarihi geçmiş vs ilaçları atmak.
Nego
@malii
Bonus
Skyler White
Limonsuzzcay
@Lices_s
@Kmsl Hnd
Feslegen Kokulu Nane
O1deren87
@D e f n e
kubdef
İyi oldu bu birsürü ilaç birikmişti zaten2 Ağustos Ödevi :
Nego
@malii
Bonus
Skyler White
Limonsuzzcay
@Lices_s
@Kmsl Hnd
Feslegen Kokulu Nane
O1deren87
@D e f n e
kubdef
Benim ilaç dolabım felan yokki.olanlar buzdolabında toplam üç tene ilaç var sadece2 Ağustos Ödevi :
Nego
@malii
Bonus
Skyler White
Limonsuzzcay
@Lices_s
@Kmsl Hnd
Feslegen Kokulu Nane
O1deren87
@D e f n e
kubdef
Kiz seni hatirlamam mi efulim ♡Sağol canım
Her an misafirin gelecekmiş gibi düşün
Canım hoş geldin hatırladın mı beni
İç taraf kuzum
Ay ne sinir bozucu ya ama ben iç tarafı dedim
Aşçılık oynayın yemekler çıksın aradan
Tamam sen gel benim ilaçları düzenle bende bavul yapayımBenim ilaç dolabım felan yokki.olanlar buzdolabında toplam üç tene ilaç var sadece
Üzülme canım sende bir çekmece düzenlersinBenim ilaç dolabım felan yokki.olanlar buzdolabında toplam üç tene ilaç var sadece