- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.216
- 898

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nego biraz rahatsızım, kendimi iyi hissedince yaparım.7 ocak ödevi
Nevresim değiştirmek
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
H hasbeenandgone
mimesis
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
kitapzede
mavidelisiii
Birtekefem
Mehfam
athena
UcanSupurge
malipina
@morkagit
askrhpozitif
havali-
hayalim gercek oldu
Z zeynebzeyneb
Ayla-
Cookiie
Gonulmeyvesi
Limonsuzzcay
Dünkü ödevle beraber yaparim inşallah bunu canim7 ocak ödevi
Nevresim değiştirmek
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
H hasbeenandgone
mimesis
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
kitapzede
mavidelisiii
Birtekefem
Mehfam
athena
UcanSupurge
malipina
@morkagit
askrhpozitif
havali-
hayalim gercek oldu
Z zeynebzeyneb
Ayla-
Cookiie
Gonulmeyvesi
Limonsuzzcay
Hep öyle yaparımbu arada bu taktik hosuma gitti kizlar; yemegi koyup piserken ev isi yapmak.
salak ben ; once evi temizleyip sonra yemege girisirdim , haliyle mecalim kalmaz elim varmazdi. Yemek pisene dek isleri yarilamis oldum buyuk aantaj ve rahatlik.
nerde rahatlik orda ben
aslan burcu benahahah
Merhaba,hoş geldinizNe guzel bir topik. Araniza katilmak isterim.
Geçmiş olsun canımNego biraz rahatsızım, kendimi iyi hissedince yaparım.![]()
Dünkü ödevle beraber yaparim inşallah bunu canim![]()
Geçmiş olsun iyi misinNego biraz rahatsızım, kendimi iyi hissedince yaparım.![]()
Mastit oldum galiba. Ağrısı koluma vurdu Doktor arıyorum şu an.Geçmiş olsun iyi misin
Hemen hemen hemen yapıyorum7 ocak ödevi
Nevresim değiştirmek
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
H hasbeenandgone
mimesis
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
kitapzede
mavidelisiii
Birtekefem
Mehfam
athena
UcanSupurge
malipina
@morkagit
askrhpozitif
havali-
hayalim gercek oldu
Z zeynebzeyneb
Ayla-
Cookiie
Gonulmeyvesi
Limonsuzzcay
Kolay gelsinBugün yapacaklarim;
Ütü
Camasir katlamak(belki makineye yeni camasir atarim)
Nevresim degistirmek
Belki şöyle bi üstten toz alirim biktim bu tozdan yok mu bunun bi yolu ya habire tozlu
Tuvaletleri temizlerim
Bide supurge calsam iyi olur. Onu yapamazsam girgirlayip viledalarim enerji durumuma göre.
Kendim icin;
Spor yapmak( kesin yapmaliyim dun yapamadim)
Kitap ve kuran okumak(bunlar da kesin)
Şu tv izleme saatlerimi artik kisitlamak
Şükür yemegim var![]()
❤Dün kirli sepeti ödevini yaptım sadece.
Annemin evinde pek bişey yapamadık oturup onu anmaktan ağlaşmaktan başka ablamla.
Çiçeklerini suladım sardunyalarını temizledim sevdim onları.
Ah canım ya keşke gitseydinMastit oldum galiba. Ağrısı koluma vurdu Doktor arıyorum şu an.
Geçmiş olsun canımMastit oldum galiba. Ağrısı koluma vurdu Doktor arıyorum şu an.
Allah razı olsun canım, hoşbuldumHoş geldin canım Allah analı babalı büyütsün inşallah bebeğin en zor zamanları geçecek düzelecek Allah’ın izniyle
Ay çok teşekkür ederimAyy ben sizin hamileyken yaptığınız işlere pek özeniyordum. Maşallahınız var. Ev işi dediğiniz de beklesin biraz zaten
. Bu günleri tekrar gelmeyecek. Ne güzel anneniz yanınızdaymış inşallah gaz sorununu da halledersiniz. Benim ilk bebeğim de çok zorlamıştı beni iki güne bir yemek yakıyordum
![]()
Temiz kalpli Nego'mAklımdan geçmen ve yazman
Allah kolaylık versin canım,hoş bir hatıra olarak kalacak bu günlerin![]()
Hoşbuldum canimHoşgeldin canım.. evet biraz zaman alacak düzen kurman hemen olmuyor boşver onunla geçir zamanını temizlik ya da başka şeyler için ileride zamanın olur ama onun bu zamanları hiç geri gelmez. Gaz sancısı çoksa biogaia diye bir ilaç var bitkisel ben onu kullanmıştım onu bulana kadar başka ilaçlarda kullandım ama yok olmadı lagman bile yapılmıştı catliyordu gazdan ama kiraz çekirdeği ve biogaia 'yi çok kullandım hatta doktor 5 ayda bırak dedi korkudan 6 aya kadar kullandım istersen doktora sor. 1 yıl sonra sen iş yaparken bacaklarına sarılıp hop hop diyecek kucak için o zamanlar inan çok yakın![]()
Bulunduğum yerde doktor yok randevular dolu. İstanbul'a gitmem lazım. Haftasonu özel hastaneler çalışıyor. Cuma akşamı gitmeyi düşünüyorumKolay gelsin
❤
Ah canım ya keşke gitseydin
Allah razı olsun canımGeçmiş olsun canım![]()
Of of cok gecmis olsunAllah razı olsun canım
Hosbulduk.30 yasinda Ev hanimiyim 4 yasinda bir oglum var. Sinavlara hazirlaniyorum.Merhaba,hoş geldinizkendinizi tanıtır mısınız?
Geçmiş olsun canım
![]()