• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

bu arada bu taktik hosuma gitti kizlar; yemegi koyup piserken ev isi yapmak.
salak ben ; once evi temizleyip sonra yemege girisirdim , haliyle mecalim kalmaz elim varmazdi. Yemek pisene dek isleri yarilamis oldum buyuk aantaj ve rahatlik.
nerde rahatlik orda ben:KK70:
aslan burcu ben:KK70: ahahah
Hep öyle yaparım😅

Günaydın ❤

859c819bd1abdfa584cabcdd58731204.webp

Bugün yapacaklarim;
🍯Ütü
🍯Camasir katlamak(belki makineye yeni camasir atarim)
🍯Nevresim degistirmek
🍯Belki şöyle bi üstten toz alirim biktim bu tozdan yok mu bunun bi yolu ya habire tozlu :KK34::KK34::KK34:
🍯Tuvaletleri temizlerim
🍯Bide supurge calsam iyi olur. Onu yapamazsam girgirlayip viledalarim enerji durumuma göre.

Kendim icin;
🍯Spor yapmak( kesin yapmaliyim dun yapamadim)
🍯Kitap ve kuran okumak(bunlar da kesin)
🍯Şu tv izleme saatlerimi artik kisitlamak🙄

Şükür yemegim var:dua:

Bugün yapacaklarim;
🍯Ütü
🍯Camasir katlamak(belki makineye yeni camasir atarim)
🍯Nevresim degistirmek
🍯Belki şöyle bi üstten toz alirim biktim bu tozdan yok mu bunun bi yolu ya habire tozlu :KK34::KK34::KK34:
🍯Tuvaletleri temizlerim
🍯Bide supurge calsam iyi olur. Onu yapamazsam girgirlayip viledalarim enerji durumuma göre.

Kendim icin;
🍯Spor yapmak( kesin yapmaliyim dun yapamadim)
🍯Kitap ve kuran okumak(bunlar da kesin)
🍯Şu tv izleme saatlerimi artik kisitlamak🙄

Şükür yemegim var:dua:
Kolay gelsin😘
Dün kirli sepeti ödevini yaptım sadece.

Annemin evinde pek bişey yapamadık oturup onu anmaktan ağlaşmaktan başka ablamla.

Çiçeklerini suladım sardunyalarını temizledim sevdim onları.

Mastit oldum galiba. Ağrısı koluma vurdu Doktor arıyorum şu an.
Ah canım ya keşke gitseydin

Hoş geldin canım Allah analı babalı büyütsün inşallah bebeğin en zor zamanları geçecek düzelecek Allah’ın izniyle
Allah razı olsun canım, hoşbuldum 🤗
Çok güzel.birnduyguymus anne olmak ama bir o kadar da zor...

Ayy ben sizin hamileyken yaptığınız işlere pek özeniyordum😍. Maşallahınız var. Ev işi dediğiniz de beklesin biraz zaten 🤭. Bu günleri tekrar gelmeyecek. Ne güzel anneniz yanınızdaymış inşallah gaz sorununu da halledersiniz. Benim ilk bebeğim de çok zorlamıştı beni iki güne bir yemek yakıyordum😅
Ay çok teşekkür ederim 🤗😄 kızım sağolsun bana eski günleri hep aratır oldu. Süpürgeyi ortaya getiriyorum ama bekliyorum ki kız dursun da supureyim diye. Bazen saatlerce süpürgeyle bakisiyoruz 😁
Şu gaz bitse dite gün sayıyorum

Aklımdan geçmen ve yazman😅
Allah kolaylık versin canım,hoş bir hatıra olarak kalacak bu günlerin💕
Temiz kalpli Nego'm😘
Amin, sağolasın 🤗
Hoşgeldin canım.. evet biraz zaman alacak düzen kurman hemen olmuyor boşver onunla geçir zamanını temizlik ya da başka şeyler için ileride zamanın olur ama onun bu zamanları hiç geri gelmez. Gaz sancısı çoksa biogaia diye bir ilaç var bitkisel ben onu kullanmıştım onu bulana kadar başka ilaçlarda kullandım ama yok olmadı lagman bile yapılmıştı catliyordu gazdan ama kiraz çekirdeği ve biogaia 'yi çok kullandım hatta doktor 5 ayda bırak dedi korkudan 6 aya kadar kullandım istersen doktora sor. 1 yıl sonra sen iş yaparken bacaklarına sarılıp hop hop diyecek kucak için o zamanlar inan çok yakın :emir_bebek::KK200:
Hoşbuldum canim 😘
Doktorumuz San Simplex ve Maflor damla verdi ama Biogaia daha iyiyse onu alayım danışıp. İlk.gunlet sarılık olmasın diye sık sık beslemek için uyandiramadigimiz çocuk şimdi de uyumuyor yaw 😁 gazı olmasa uslu bir bebe aslında 🤭
şaka bir yana o sancılı saatler bana yıl gibi uzun geliyor, yavrum o kadar ağlıyor ki, çaresizlikten ben de ağlıyorum 😢

Back