Düzenli Evimiz & Hayatımız

Allah hayırlı kapılar açsın eşine

Allah yardımcınız olsun canım inşallah hale yola girer

Çok üzüldüm Rabbim hayırlı kapılar açsın eşine. Patrona da hidayet versin

Herkese merhaba, hayırlı aksamlar
Hamileyken diyordum ki bebek 1 aylık olunca falan ev düzenine dönerim, Allahım resmen hayal kurmusum
İnşaallah hepiniz iyisinizdir.
Bebeğim 48 günlük oldu. Maalesef çok gazlı bir bebek, uyanıkken nerdeyse sürekli ağlıyor ve benim bütün günüm pışpışlama, emzirme, alt değiştirme, çocuğu susturmaya çalışma şeklinde geçiyor. Annem olmasa aç kalırız

Hoş geldin canım Allah analı babalı büyütsün inşallah bebeğin en zor zamanları geçecek düzelecek Allah’ın izniyle

Ayy ben sizin hamileyken yaptığınız işlere pek özeniyordum. Maşallahınız var. Ev işi dediğiniz de beklesin biraz zaten . Bu günleri tekrar gelmeyecek. Ne güzel anneniz yanınızdaymış inşallah gaz sorununu da halledersiniz. Benim ilk bebeğim de çok zorlamıştı beni iki güne bir yemek yakıyordum

Hayırlı sabahlar herkese

Dün pek iş yapamadım malesef sadecw yemek ve ev toplama he birde evi bi süpürdüm
Süpürgemin içini sildim kuruladım dışını da tabi
Banyo paspaslarını yıkadım astım

Bugün de gün başladı :)
Beyazları yıkamıştım onları astım
Yatak odasını toparladım katlanmış çamaşırları yerleştirdim
Namazımı kıldım
Şöyle iki de cam açtım efil efil havalnsın evimiz
Bugün eşim evde kalan iki camı silerse süper olır bende tülleri güneşlikleri yıkarım ve ütüleri yaparım

Şimdi manevi saat

Hay Masallah bende namazı kıldım esime kahvaltı hazırladım cocuklar daha kalkmamosken hopp gerı yattım sabaha kadar cocuklar la kose kapmaca oynadık resmen bir biri uyandı bir bırı

Neler yaptım Maşallahh deyin lütfen,doğruya doğru hemen yamuluyorum

Namaz kıldım
Makineye çamaşır attım
Çayı demledim,eşime kış çayı yaptım,kuşburnu çayı için kuşburnuları suya koydum
Kahvaltı hazırladım
Mutfak,banyo,wc,çocuk odası çöp poşetlerini değiştirdim,giderken eşimin eline tutuşturdum
Çok dağınık değildi ev çünkü neden,çocuklardan önce kalktım dağıtamadılar
Wc yi temizledim,havlu ve kağıt havlu astım
Banyonun lavabo, klozet temizledim,yerini sildim
Dün çocukların nevresimleri,yedek yastık yüzlerini yıkamıştım,geçirdim,yatakları düzelttim

Kahvaltı yapıcam.Azcık başım ağrıyor,azcık ayağım ağrıyor ama olsundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…