Allah hayırlı kapılar açsın eşineGünaydın hnımlar. Eşim dün çok moralsizdi. Çalıştığı fabrika el değiştirdi. Yeni patronlar eski kadroyla devam ediyor. Eşim namaz kılıyormuş patron görüp bir daha kılarsanız yollarımızı ayırmak zorunda kalırız. Diğerleri de size özenip namaz bahanesiyle işi savsaklar sonra demiş. Disiplin falan biiir sürü kouşmuş.
Eşimde dünya nimetleri için haşa Allahın emirlerini uygulayamıycam diyor çoook üzgün. Bilsem iş bulucam hemne ayrılırım ama piyasa ortada nerden iş bulucam diyor. Ama çok üzülüyor. Eve gelince yatsı okunmuş oluyor. İmsaktan öncede evden çıkıyor.
Dün farzlarını kıldı. Ama çok huzursuzum dedi. Öyle işte. Bende çok üzüldüm. Keşke iş bulsaydım en azından patronuna cevap verirdi. Şimdi canım işten kovar diye birşey de diyememiş
Dışarıda islerim vardı neredeyse bütün gün dışarıdaydım hicbir şey yapamadım kısmet yarına inşallah5 ocak ödevi
Dış kapıyı silmek
İlaçları elden geçirmek
Süpürgeliklerin tozunu almak
kk birinci noteri
@terliksuu
@Bonus
@Pasiflora25
@musluk suyu
@pawlover
M merve_eymen
H hasbeenandgone
@kaybolmak
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
@_Reyyan
@renksizgokkusagi
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
askrhpozitif
@havalihavasiz
@hayalim gercek oldu
Z zeynebzeyneb
@- Ayla
@Portakalli cikolat
Gonulmeyvesi
@Limonsuzzcayyy
Günaydın hnımlar. Eşim dün çok moralsizdi. Çalıştığı fabrika el değiştirdi. Yeni patronlar eski kadroyla devam ediyor. Eşim namaz kılıyormuş patron görüp bir daha kılarsanız yollarımızı ayırmak zorunda kalırız. Diğerleri de size özenip namaz bahanesiyle işi savsaklar sonra demiş. Disiplin falan biiir sürü kouşmuş.
Eşimde dünya nimetleri için haşa Allahın emirlerini uygulayamıycam diyor çoook üzgün. Bilsem iş bulucam hemne ayrılırım ama piyasa ortada nerden iş bulucam diyor. Ama çok üzülüyor. Eve gelince yatsı okunmuş oluyor. İmsaktan öncede evden çıkıyor.
Dün farzlarını kıldı. Ama çok huzursuzum dedi. Öyle işte. Bende çok üzüldüm. Keşke iş bulsaydım en azından patronuna cevap verirdi. Şimdi canım işten kovar diye birşey de diyememiş
Çok üzüldüm Rabbim hayırlı kapılar açsın eşine. Patrona da hidayet versinGünaydın hnımlar. Eşim dün çok moralsizdi. Çalıştığı fabrika el değiştirdi. Yeni patronlar eski kadroyla devam ediyor. Eşim namaz kılıyormuş patron görüp bir daha kılarsanız yollarımızı ayırmak zorunda kalırız. Diğerleri de size özenip namaz bahanesiyle işi savsaklar sonra demiş. Disiplin falan biiir sürü kouşmuş.
Hoş geldin canım Allah analı babalı büyütsün inşallah bebeğin en zor zamanları geçecek düzelecek Allah’ın izniyleHerkese merhaba, hayırlı aksamlar
Hamileyken diyordum ki bebek 1 aylık olunca falan ev düzenine dönerim, Allahım resmen hayal kurmusum
İnşaallah hepiniz iyisinizdir.
Bebeğim 48 günlük oldu. Maalesef çok gazlı bir bebek, uyanıkken nerdeyse sürekli ağlıyor ve benim bütün günüm pışpışlama, emzirme, alt değiştirme, çocuğu susturmaya çalışma şeklinde geçiyor. Annem olmasa aç kalırız
Canım benim süpürgelikleri alayım ama haftasonu yaparım AÖF sınavları ile boğuşuyorum5 ocak ödevi
Dış kapıyı silmek
İlaçları elden geçirmek
Süpürgeliklerin tozunu almak
kk birinci noteri
@terliksuu
@Bonus
@Pasiflora25
@musluk suyu
@pawlover
M merve_eymen
H hasbeenandgone
@kaybolmak
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
@_Reyyan
@renksizgokkusagi
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
askrhpozitif
@havalihavasiz
@hayalim gercek oldu
Z zeynebzeyneb
@- Ayla
@Portakalli cikolat
Gonulmeyvesi
@Limonsuzzcayyy
Ayy ben sizin hamileyken yaptığınız işlere pek özeniyordumHerkese merhaba, hayırlı aksamlar
Hamileyken diyordum ki bebek 1 aylık olunca falan ev düzenine dönerim, Allahım resmen hayal kurmusum
İnşaallah hepiniz iyisinizdir.
Bebeğim 48 günlük oldu. Maalesef çok gazlı bir bebek, uyanıkken nerdeyse sürekli ağlıyor ve benim bütün günüm pışpışlama, emzirme, alt değiştirme, çocuğu susturmaya çalışma şeklinde geçiyor. Annem olmasa aç kalırız
Sağol canım benimGeçmiş olsun canım.
Allah yardımcınız olsun hayırlı kapılar açsın inşAllahAmiiin amin inşallah.
Evimiz kira ve ben çalışmıyorum. Bir süre yapacak bir şeyimiz yok ki malesef.
Çarşamba günü neden evdesin ki?yarın evdeyim ben maratona arkadaşlar aranıyor
Sağol negomGeçmiş olsun canım
Hay Masallah bende namazı kıldım esime kahvaltı hazırladım cocuklar daha kalkmamosken hopp gerı yattım sabaha kadar cocuklar la kose kapmaca oynadık resmen bir biri uyandı bir bırıHayırlı sabahlar herkese
Dün pek iş yapamadım malesef sadecw yemek ve ev toplama he birde evi bi süpürdüm
Süpürgemin içini sildim kuruladım dışını da tabi
Banyo paspaslarını yıkadım astım
Bugün de gün başladı :)
Beyazları yıkamıştım onları astım
Yatak odasını toparladım katlanmış çamaşırları yerleştirdim
Namazımı kıldım
Şöyle iki de cam açtım efil efil havalnsın evimiz
Bugün eşim evde kalan iki camı silerse süper olır bende tülleri güneşlikleri yıkarım ve ütüleri yaparım
Şimdi manevi saat❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?