• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın hnımlar. Eşim dün çok moralsizdi. Çalıştığı fabrika el değiştirdi. Yeni patronlar eski kadroyla devam ediyor. Eşim namaz kılıyormuş patron görüp bir daha kılarsanız yollarımızı ayırmak zorunda kalırız. Diğerleri de size özenip namaz bahanesiyle işi savsaklar sonra demiş. Disiplin falan biiir sürü kouşmuş.
Eşimde dünya nimetleri için haşa Allahın emirlerini uygulayamıycam diyor çoook üzgün. Bilsem iş bulucam hemne ayrılırım ama piyasa ortada nerden iş bulucam diyor. Ama çok üzülüyor. Eve gelince yatsı okunmuş oluyor. İmsaktan öncede evden çıkıyor.
Dün farzlarını kıldı. Ama çok huzursuzum dedi. Öyle işte. Bende çok üzüldüm. Keşke iş bulsaydım en azından patronuna cevap verirdi. Şimdi canım işten kovar diye birşey de diyememiş
Allah hayırlı kapılar açsın eşine:(

Günaydın hnımlar. Eşim dün çok moralsizdi. Çalıştığı fabrika el değiştirdi. Yeni patronlar eski kadroyla devam ediyor. Eşim namaz kılıyormuş patron görüp bir daha kılarsanız yollarımızı ayırmak zorunda kalırız. Diğerleri de size özenip namaz bahanesiyle işi savsaklar sonra demiş. Disiplin falan biiir sürü kouşmuş.
Eşimde dünya nimetleri için haşa Allahın emirlerini uygulayamıycam diyor çoook üzgün. Bilsem iş bulucam hemne ayrılırım ama piyasa ortada nerden iş bulucam diyor. Ama çok üzülüyor. Eve gelince yatsı okunmuş oluyor. İmsaktan öncede evden çıkıyor.
Dün farzlarını kıldı. Ama çok huzursuzum dedi. Öyle işte. Bende çok üzüldüm. Keşke iş bulsaydım en azından patronuna cevap verirdi. Şimdi canım işten kovar diye birşey de diyememiş

Allah yardımcınız olsun canım inşallah hale yola girer:(

Çok üzüldüm Rabbim hayırlı kapılar açsın eşine. Patrona da hidayet versin 🤲🏻

Herkese merhaba, hayırlı aksamlar ☺️
Hamileyken diyordum ki bebek 1 aylık olunca falan ev düzenine dönerim, Allahım resmen hayal kurmusum 🤣
İnşaallah hepiniz iyisinizdir.
Bebeğim 48 günlük oldu. Maalesef çok gazlı bir bebek, uyanıkken nerdeyse sürekli ağlıyor ve benim bütün günüm pışpışlama, emzirme, alt değiştirme, çocuğu susturmaya çalışma şeklinde geçiyor. Annem olmasa aç kalırız 😣

Hamileyken diyordum ki bebek 1 aylık olunca falan ev düzenine dönerim, Allahım resmen hayal kurmusum 🤣
Bebeğim 48 günlük oldu. Maalesef çok gazlı bir bebek, uyanıkken nerdeyse sürekli ağlıyor ve benim bütün günüm pışpışlama, emzirme, alt değiştirme, çocuğu susturmaya çalışma şeklinde geçiyor. Annem olmasa aç kalırız 😣
Hoş geldin canım Allah analı babalı büyütsün inşallah bebeğin en zor zamanları geçecek düzelecek Allah’ın izniyle

Ayy ben sizin hamileyken yaptığınız işlere pek özeniyordum😍. Maşallahınız var. Ev işi dediğiniz de beklesin biraz zaten 🤭. Bu günleri tekrar gelmeyecek. Ne güzel anneniz yanınızdaymış inşallah gaz sorununu da halledersiniz. Benim ilk bebeğim de çok zorlamıştı beni iki güne bir yemek yakıyordum😅

Hayırlı sabahlar herkese

Dün pek iş yapamadım malesef sadecw yemek ve ev toplama he birde evi bi süpürdüm
Süpürgemin içini sildim kuruladım dışını da tabi
Banyo paspaslarını yıkadım astım

Bugün de gün başladı :)
Beyazları yıkamıştım onları astım
Yatak odasını toparladım katlanmış çamaşırları yerleştirdim
Namazımı kıldım
Şöyle iki de cam açtım efil efil havalnsın evimiz 😊
Bugün eşim evde kalan iki camı silerse süper olır bende tülleri güneşlikleri yıkarım ve ütüleri yaparım 😊

Şimdi manevi saat 🌹😌

Hayırlı sabahlar herkese

Dün pek iş yapamadım malesef sadecw yemek ve ev toplama he birde evi bi süpürdüm
Süpürgemin içini sildim kuruladım dışını da tabi
Banyo paspaslarını yıkadım astım

Bugün de gün başladı :)
Beyazları yıkamıştım onları astım
Yatak odasını toparladım katlanmış çamaşırları yerleştirdim
Namazımı kıldım
Şöyle iki de cam açtım efil efil havalnsın evimiz 😊
Bugün eşim evde kalan iki camı silerse süper olır bende tülleri güneşlikleri yıkarım ve ütüleri yaparım 😊

Şimdi manevi saat 🌹😌
Hay Masallah bende namazı kıldım esime kahvaltı hazırladım cocuklar daha kalkmamosken hopp gerı yattım sabaha kadar cocuklar la kose kapmaca oynadık resmen bir biri uyandı bir bırı

Hayırlı sabahlar💕💕
Kalkın hadi,nego işleri bitirdi nerdeyse🤗
934b1a388c441bf2d24be792a2c9b7fb.webp

Neler yaptım:nazar::nazar::nazar: Maşallahh deyin lütfen,doğruya doğru hemen yamuluyorum :confused: :confused:

🌿Namaz kıldım
🌿Makineye çamaşır attım
🌿Çayı demledim,eşime kış çayı yaptım,kuşburnu çayı için kuşburnuları suya koydum
🌿Kahvaltı hazırladım
🌿Mutfak,banyo,wc,çocuk odası çöp poşetlerini değiştirdim,giderken eşimin eline tutuşturdum😆
🌿Çok dağınık değildi ev çünkü neden,çocuklardan önce kalktım dağıtamadılar:KK45:
🌿Wc yi temizledim,havlu ve kağıt havlu astım
🌿Banyonun lavabo, klozet temizledim,yerini sildim
🌿Dün çocukların nevresimleri,yedek yastık yüzlerini yıkamıştım,geçirdim,yatakları düzelttim

Kahvaltı yapıcam.Azcık başım ağrıyor,azcık ayağım ağrıyor ama olsundu:confused::confused:

Back
X