• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Şu su kesintisini bende duydum şimdi araştırdım ama göremedim yaa planlı kesinti olarak inşallah gitmez sular naparız 30 saat 😭

Daha yeni öğle yemeği mi kahvaltı mı neuse onu yaptım bende bugün yapacaklarımı yazayım da kendime gaz olsun 😄

Bulşk.mk.boşaltıcam
Kirli blşkları koyıcan
Yemek yapıcam
Süpürgeme yeni filtre aldık onu denicem bazamın altına küçük süpürgem girmemişti inşallah eski haline döner süpürgem 🤗
Banyo dolabını düzenlicem kremler kurıtma mkns ıvır zıvır bölümü
Kendime bakım
Beyazları yıkamam lazım unuttum çalıştırmayı 😐
Ütülenecek şeylerim var ama onlara bugün sıra gelir mi.bilmem 😄

Bulaşık makinasını boşalttım kahvaltı masasını topladım kirleri yerleştirdim mutfağa halı örtüsü takmıştım daha yeni üzerine çay peynir yumurta sarısı yaptı ufaklık onu makinaya attım
Halısını süpürdum süpürgelik leri sildim
Yatakları düzelttim
Oyuncakları kaldırmıştım ama yine dökülmüş
Antreyi süpürdum süpürgelik lerini silicem
Şimdilik bu kadar kahve içip kalkıyorum tekrar

Günaydın hnımlar. Eşim dün çok moralsizdi. Çalıştığı fabrika el değiştirdi. Yeni patronlar eski kadroyla devam ediyor. Eşim namaz kılıyormuş patron görüp bir daha kılarsanız yollarımızı ayırmak zorunda kalırız. Diğerleri de size özenip namaz bahanesiyle işi savsaklar sonra demiş. Disiplin falan biiir sürü kouşmuş.
Eşimde dünya nimetleri için haşa Allahın emirlerini uygulayamıycam diyor çoook üzgün. Bilsem iş bulucam hemne ayrılırım ama piyasa ortada nerden iş bulucam diyor. Ama çok üzülüyor. Eve gelince yatsı okunmuş oluyor. İmsaktan öncede evden çıkıyor.
Dün farzlarını kıldı. Ama çok huzursuzum dedi. Öyle işte. Bende çok üzüldüm. Keşke iş bulsaydım en azından patronuna cevap verirdi. Şimdi canım işten kovar diye birşey de diyememiş

Günaydın hnımlar. Eşim dün çok moralsizdi. Çalıştığı fabrika el değiştirdi. Yeni patronlar eski kadroyla devam ediyor. Eşim namaz kılıyormuş patron görüp bir daha kılarsanız yollarımızı ayırmak zorunda kalırız. Diğerleri de size özenip namaz bahanesiyle işi savsaklar sonra demiş. Disiplin falan biiir sürü kouşmuş.
Eşimde dünya nimetleri için haşa Allahın emirlerini uygulayamıycam diyor çoook üzgün. Bilsem iş bulucam hemne ayrılırım ama piyasa ortada nerden iş bulucam diyor. Ama çok üzülüyor. Eve gelince yatsı okunmuş oluyor. İmsaktan öncede evden çıkıyor.
Dün farzlarını kıldı. Ama çok huzursuzum dedi. Öyle işte. Bende çok üzüldüm. Keşke iş bulsaydım en azından patronuna cevap verirdi. Şimdi canım işten kovar diye birşey de diyememiş
Yok artık kaçıncı yüzyıldayız bi bitmedi bu kör zihniyet 😏 Allah hayırlı kapı açsın eşine inşallah 🤲🏻

Geçmiş olsun canım

Her süpürmede süpürüyorsan gerek kalmaz zaten canım😘
Niye evi süpürmem en az 1 saat sürüyor sanıyorsunuz 🤦‍♀️ Süpürgelikler, yatak altları, halı altları ...
Bizim burada su kesilecekmis ve 30 saat gelmeyecekmis, temizledim temizledim yoks a kalir :KK70: ilac fazla tutmam evde zaten o is kolay. Dis kapi yeni silmistum ama yine silerim maksat temizlik olsun..
Oglanin dersi bitsin de...
30 saat 😳 ben bile burdan darlandım 🙄

Ne kadar üzücü bi durum..
Bu düşüncede olan insanları hala var malesef :(
İnşallah hayırlı bi kapı açar Rabbim..
Yinede namazlarını terketmemeye çalışsa Rabbim dahada güzel kapılar açar
Allah patronuna da hidayet versin 🙁

Yok artik 😳😳
Manyak mı bu insanlar

İki gündür evi süpürüp siliyorum. Bugun pek iş yapasım yok dinlencem biraz.
Yine de şimdiye kadar yaptıklarımı yazayım
Kahvaltı hazırladım bulaşıkları makinaya dizdim yıkandı yerleştirdim
Kuruyan çamaşırları katladım yerleştirdim kızıma corba yaptım yedirip uyuttum
Eşimin montlarını makinaya attım
Yemeğim var sadece pilav sakata ayran falan yapcam yemekten sonra da mutfagı dikey süpürgeyle bi süpürürüm tamam
Şimdi kızım uyuyokrn cay içip kitap okuyum biraz

Ödevden de dış kapıyı silerim cay içtikten sonra
Süpürgelikleri her süpürüp silmede yapıyorum zaten
İlaçta yok pek bizim evde ilac kullanmayız pek bikac kutu bişey var. Sadece ben troid ilacı kullanıyorum oda ömür boyu. Yani dağınıklık flan yok çekmecede

Bugün pek birşey yapmadım;
bulaşık makinesini boşalttım,
Kahvaltı bulaşıklarını yerleştirdim,
Yatağı toplayıp evi havalandırdım,
Çamaşır katlayıp yerleştirdim,
Toz aldım, mutfak dolap kapaklarınıda sildim toz alırken
Ödevin süpürgelik kısmını bende süpürürken hep oralarıda geçiyorum.
Dış kapıyı temizledim, kapı önünüde sildim paspasını çamaşr suyuyla fırçaladım şimdi kurumada meğer ne çok ihtiyacım varmış bu ödeve sağolasın başkanım Nego Nego 🤗
Birazdan yemek yapmaya kalkıcam bir türlü öğrenemedim 2 günlük yapmayı hergün yemek düşünüyorum :KK64:

Hanımlar dikey tül perde şimdi çok moda ve çok kullanışlı. Ben ....com sitesinden aldım. Çok memnunum. Hem güneşlik hem tül olduğu için kalabalık durmuyor. Ben ...com sitesinden aldım. Çok memnunum. Sitede istediğin renklerde sipariş verebilme imkanı var. Tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hanımlar dikey tül perde şimdi çok moda ve çok kullanışlı. Ben ....com sitesinden aldım. Çok memnunum. Hem güneşlik hem tül olduğu için kalabalık durmuyor. Ben ...com sitesinden aldım. Çok memnunum. Sitede istediğin renklerde sipariş verebilme imkanı var. Tavsiye ederim.
Abla reklam için bdv ye yaz orada daha çok kişi görür :KK70: ayrıca takması zor onun bence :KK70: :KK70:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ödevlerden kapıyı sildim bir tek
Tam işe başlayacaktım ki çocugum nasıl ettiyse bazasının bariyer koruyucu şeysini yerinden çıkarmış ona daldım nevresim de değiştireyim yatağın yerini değiştireyim derken dedim falan işler kaldı.
Yaptıklarım
Evi topladım
Yatakları topladım
Çocuk odasının nevresimlerini değiştirdim
3 makine çamaşır çıktı onları ayırdım
1 makine astım
Süpürdüm
Dış kapıyı sildim
Yapacaklarım
Mutfak savaş alanı gibi orayı toplamak
Yemek yapmak 🤦‍♀️

Ne kadar üzücü bi durum..
Bu düşüncede olan insanları hala var malesef :KK43:
İnşallah hayırlı bi kapı açar Rabbim..
Yinede namazlarını terketmemeye çalışsa Rabbim dahada güzel kapılar açar
Allah patronuna da hidayet versin 🙁
Amiiin amin inşallah.

Evimiz kira ve ben çalışmıyorum. Bir süre yapacak bir şeyimiz yok ki malesef.

En azından gece kalmasa dinlenirsin biraz ve o da sende ki değişimden etkileniyordur belki çok zor gerçekten yardım edecek birileri yokmu etrafında en azından arada gelip çocukla oynasalar biraz dinlenebilirdin
Maalesef
Bugün hastane işim olduğu için günün çoğu dışarıda geçti. Eve gelince de dağ gibi biriken çamaşırlarla ilgilendim. Yarına da süpürme silme işi alayım kendime. İnşallah yaparım 🤭🤲🏻

Back