Düzenli Evimiz & Hayatımız

Diyeceksiniz oo nego keyfin yerinde.Yok tam tersi kaç gündür hiç de tadım yok ama pozitiflik yayalım değil mi ama
Dolu tarafından bakalım hayata.Gerçekten üç günlük dünya,entrikalara lüzum yok.Koca koca kadınlarız,işiniz mi yok (laf yerine ulaşıyor,siz üstünüze alınmayın hamarat hanımlar)
Herkes herkesi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda

Hepsini aldım gidiyorum daha bi iş yapmadım ben rüyamda oğlumu emziriyordum eşime söyledim üzerin açık yatıyordun dedi

Maşallahh. Ben daha yeni kahvaltı yaptım hala çay içiyorum

İki gündür gece kuşu oldum resmen. Aksam yemekten sonra evi paklıyorum
Oturma odasının halısını kaldırdım. Koltukların altını üstünü süpürdüm. Kitaplığı düzeltip tozunu aldim. Pencere önerinin tozunu aldım.
Bulaşık makinesini boşalttım. Tezgahı topladım. Yerini sildim. Camının yağlı yerlerini sildim. Eşimin pazardan aldıklarını yıkayıp yerleştirdim.
Çamaşırları astım. Saat 12' de de uyudum.

Bugün de çamaşırları halledeyim.

Maşallah sübhanallah, bu muhteşem yaptıkların içindi. Ama başının ağrımasına üzüldüm canım.

yarın evdeyim ben maratona arkadaşlar aranıyor
Oo hadi bakalım,parlasın evler
Aklımdan geçmen ve yazman
Allah kolaylık versin canım,hoş bir hatıra olarak kalacak bu günlerin
Hayırlı sabahlar kızlar
Esimin kahvaltısını hazırlayıp gerı uyuycam sanırım kabus gibi bir geceydi
Dinlen iyice canım,uykusuzluk zor
Olaysiz ödev olmaz ruhumuz karışık
Olay olursa bakarım icabına
Günaydın kızlar
Bilmeden az önce yapmışım ödevi balkondaki çamaşırları katladım yerlerine koydum
Seni şanslı seni
Maşallahh. Ben daha yeni kahvaltı yaptım hala çay içiyorum
şimdi temiz evde kahvaltımı yapıyorum bende işte
Gerçi süpürmedim daha

Komşular ne diyor o saatte işe
Bende akşam hiç iş yapamam,ruhuma aykırı

Maşallah sübhanallah, bu muhteşem yaptıkların içindi. Ama başının ağrımasına üzüldüm canım.
Epeydir çıkmıyorum dışarı,dün sabah kan vermeye gittim genel kontrol için,açık hava çarptı galiba

Komşular ne diyor o saatte işe
Bende akşam hiç iş yapamam,ruhuma aykırı
Süpürme işi erken bitti. 7 civarında . Eşim salgın önlemi doğrultusunda erken geliyor eve. Yemek işi de erken bitiyor.

Ben de tam tersi, gece iş yapmaya bayılırım. Gündüz hiç canım istemez.

Epeydir çıkmıyorum dışarı,dün sabah kan vermeye gittim genel kontrol için,açık hava çarptı galiba
Kıyamam canım yaa, ara ara dolas, ayakların açılsın, yalnız yürümek iyi de gelir. Anlıyorum seni o tedirginlik halini atamıyorsun üstünden

Kıyamam canım yaa, ara ara dolas, ayakların açılsın, yalnız yürümek iyi de gelir. Anlıyorum seni o tedirginlik halini atamıyorsun üstünden
Tedirginlikten değil,canım istemiyor.Maskeyle gezmektense evde durmayı tercih ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…