- 13 Ağustos 2022
- 6.826
- 29.728
- 478
Geçmiş olsun limonsuzDün gece bi uyandım kızımın ateşi çıkmışgeçirdim çok şükür ama bana da geçmiş hiç iyi değilim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun limonsuzDün gece bi uyandım kızımın ateşi çıkmışgeçirdim çok şükür ama bana da geçmiş hiç iyi değilim
![]()
Geçmiş olsun canımDün gece bi uyandım kızımın ateşi çıkmışgeçirdim çok şükür ama bana da geçmiş hiç iyi değilim
![]()
Aaaa bonusum üst üste gelmiş hepSaksı devrildi toprak döküldü dedim yemek işim bitsin öyle toplarım.
Sen misin bekleten bi rüzgar çıktı daha dün sildiğim balkona o toprak yayılmış mutfağın da içine girmeye başlamış.
Şekerpare yaptım o pişerken balkonu süpürüyodum o arada fırını unuttum yandılar biraz.
Bol aksilikli bir akşamdı
İkinize de Allah şifa versin bonusumAblamı buraya getirdik kedisi de burda.
Yedik içtik sofra dahil her şey duruyor yapamayacağım boynum belim iyi değil. Dinlennce inşallah
Annem öyleydi geçenlerde demiştim ya. Bu ara 2 3 kişiden daha duydum garip geliyor bana bi anda böyle ortaya çıkıyor aynı hastalıklar. Uykusuzluk stres yorgunlukta tetikliyor maalesef geçmiş olsunAbla kristaller kaymış baş dönmesiyle gittik manevra yaptı dr toparlancak inş daha iyi de dikkat edicek birkaç gün
Ay bizim burda baktım da yok ucuzlukçuların instagram sitesineBen de 100 TL ye almıştım, çok hoş![]()
Geçmiş olsun canımDün gece bi uyandım kızımın ateşi çıkmışgeçirdim çok şükür ama bana da geçmiş hiç iyi değilim
![]()
Sağol canımGeçmiş olsun canım