- 13 Mart 2019
- 14.383
- 51.663
- 598
5 ocak ödevi
Dış kapıyı silmek
İlaçları elden geçirmek
Süpürgeliklerin tozunu almak
@samdan
@terliksuu
@Bonus
@Pasiflora25
M Musluk Suyu
@pawlover
@merve-onur
@hasbeenandgone
@kaybolmak
@Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
kitapzede
@mavidelisiii
@Birtekefem
@_Reyyan
@renksizgokkusagi
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@askrhpozitif
@havalihavasiz
@hayalim gercek oldu
Z zeynebzeyneb
Ayla-
Cookiie
Gonulmeyvesi
@Limonsuzzcayyy
Yok artık kaçıncı yüzyıldayız bi bitmedi bu kör zihniyetGünaydın hnımlar. Eşim dün çok moralsizdi. Çalıştığı fabrika el değiştirdi. Yeni patronlar eski kadroyla devam ediyor. Eşim namaz kılıyormuş patron görüp bir daha kılarsanız yollarımızı ayırmak zorunda kalırız. Diğerleri de size özenip namaz bahanesiyle işi savsaklar sonra demiş. Disiplin falan biiir sürü kouşmuş.
Eşimde dünya nimetleri için haşa Allahın emirlerini uygulayamıycam diyor çoook üzgün. Bilsem iş bulucam hemne ayrılırım ama piyasa ortada nerden iş bulucam diyor. Ama çok üzülüyor. Eve gelince yatsı okunmuş oluyor. İmsaktan öncede evden çıkıyor.
Dün farzlarını kıldı. Ama çok huzursuzum dedi. Öyle işte. Bende çok üzüldüm. Keşke iş bulsaydım en azından patronuna cevap verirdi. Şimdi canım işten kovar diye birşey de diyememiş
Niye evi süpürmem en az 1 saat sürüyor sanıyorsunuzGeçmiş olsun canım
Her süpürmede süpürüyorsan gerek kalmaz zaten canım
30 saatBizim burada su kesilecekmis ve 30 saat gelmeyecekmis, temizledim temizledim yoks a kalirilac fazla tutmam evde zaten o is kolay. Dis kapi yeni silmistum ama yine silerim maksat temizlik olsun..
Oglanin dersi bitsin de...
Günaydın hnımlar. Eşim dün çok moralsizdi. Çalıştığı fabrika el değiştirdi. Yeni patronlar eski kadroyla devam ediyor. Eşim namaz kılıyormuş patron görüp bir daha kılarsanız yollarımızı ayırmak zorunda kalırız. Diğerleri de size özenip namaz bahanesiyle işi savsaklar sonra demiş. Disiplin falan biiir sürü kouşmuş.
Eşimde dünya nimetleri için haşa Allahın emirlerini uygulayamıycam diyor çoook üzgün. Bilsem iş bulucam hemne ayrılırım ama piyasa ortada nerden iş bulucam diyor. Ama çok üzülüyor. Eve gelince yatsı okunmuş oluyor. İmsaktan öncede evden çıkıyor.
Dün farzlarını kıldı. Ama çok huzursuzum dedi. Öyle işte. Bende çok üzüldüm. Keşke iş bulsaydım en azından patronuna cevap verirdi. Şimdi canım işten kovar diye birşey de diyememiş
Canlı dersten dolayı sadece yemek yaptım. Her yeri elden geçirmem lazım5 ocak ödevi
Dış kapıyı silmek
İlaçları elden geçirmek
@samdan
@terliksuu
@Bonus
@Pasiflora25
M Musluk Suyu
@pawlover
@merve-onur
@hasbeenandgone
@kaybolmak
@Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
kitapzede
@mavidelisiii
@Birtekefem
@_Reyyan
@renksizgokkusagi
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@askrhpozitif
@havalihavasiz
@hayalim gercek oldu
Z zeynebzeyneb
Ayla-
Cookiie
Gonulmeyvesi
@Limonsuzzcayyy
Geçmiş olsun canım.Bu iyi oldu negom. Bugün biraz rahatsızım oturduğum yerde ilaçları düzenlerim
Allah seni ne yapmasınİşe gelirken sütyen giymeyi unutmuşum
Hayır küçük de değiller nasıl farketmedim
Yok artikGünaydın hnımlar. Eşim dün çok moralsizdi. Çalıştığı fabrika el değiştirdi. Yeni patronlar eski kadroyla devam ediyor. Eşim namaz kılıyormuş patron görüp bir daha kılarsanız yollarımızı ayırmak zorunda kalırız. Diğerleri de size özenip namaz bahanesiyle işi savsaklar sonra demiş. Disiplin falan biiir sürü kouşmuş.
Abla reklam için bdv ye yaz orada daha çok kişi görürHanımlar dikey tül perde şimdi çok moda ve çok kullanışlı. Ben ....com sitesinden aldım. Çok memnunum. Hem güneşlik hem tül olduğu için kalabalık durmuyor. Ben ...com sitesinden aldım. Çok memnunum. Sitede istediğin renklerde sipariş verebilme imkanı var. Tavsiye ederim.
Amiiin amin inşallah.Ne kadar üzücü bi durum..
Bu düşüncede olan insanları hala var malesef
İnşallah hayırlı bi kapı açar Rabbim..
Yinede namazlarını terketmemeye çalışsa Rabbim dahada güzel kapılar açar
Allah patronuna da hidayet versin
MaalesefEn azından gece kalmasa dinlenirsin biraz ve o da sende ki değişimden etkileniyordur belki çok zor gerçekten yardım edecek birileri yokmu etrafında en azından arada gelip çocukla oynasalar biraz dinlenebilirdin
Bugün hastane işim olduğu için günün çoğu dışarıda geçti. Eve gelince de dağ gibi biriken çamaşırlarla ilgilendim. Yarına da süpürme silme işi alayım kendime. İnşallah yaparım5 ocak ödevi
Dış kapıyı silmek
İlaçları elden geçirmek
@samdan
@terliksuu
@Bonus
@Pasiflora25
M Musluk Suyu
@pawlover
@merve-onur
@hasbeenandgone
@kaybolmak
@Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
kitapzede
@mavidelisiii
@Birtekefem
@_Reyyan
@renksizgokkusagi
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@askrhpozitif
@havalihavasiz
@hayalim gercek oldu
Z zeynebzeyneb
Ayla-
Cookiie
Gonulmeyvesi
@Limonsuzzcayyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?