Bana da yapar mısın kahve benim cezvem kirli sanırım fincanım da yok
Magnezyum kullandın mı hiç bonus
İciyom ben valla çekip atmak isterdim ama çok karışık. Anlamsız bir utanma duygusu geldi bana.
Yunus kim gi. Aman diziyi diyon. İkinci sezon cort çıktıterliksuu yunus noldu?
Cezve kirli onu yıkamaya girişince bulaşığa da girerim iş işi çekiyorOlur gel yapim. Bardağa yapiver.
Kullan canım faydası olur inşallah benim de var fıtık ters dönmüş kaplumbağa gibi kalıveriyorum bazenBi ara kullandım bu ara yine düşünüyorum boyun fıtığım var bu ara azmış durumda kim dedi kalk helva yap diye bak noldu şimdi
At at benim mutfağım senin mutfağını döver çekinme yani benimkini gördü herkes artık kimseye şaşırmıyorlarİciyom ben valla çekip atmak isterdim ama çok karışık. Anlamsız bir utanma duygusu geldi bana.
Benim de sırtım tutukSabah kalktığımda az vardı şimdi arttı boynum tutulmuş bi kısmı sırtıma vuruyo ilaç aldım jel sürdük çabuk geçer inş
Bana da yapar mısın kahve benim cezvem kirli sanırım fincanım da yok
Kirli hepsi kirliFincanlara noldu minimal attın mı fazla diye naptın
Koğuşşşşş kalkAnam kimsecikler yok.bi gaz verici aranıyor
Şuna da dağınık diyorsunuz ya valla tası tarağı toplayıp gidesim geliyor
Kalktım vallahi kalkiyom saat iki yataklar ortada
İyi kısmı çektimŞuna da dağınık diyorsunuz ya valla tası tarağı toplayıp gidesim geliyor
Aynen 4 tane zaten 2 siyle akşam içtik ikisiyle sabah bittiFincanlara noldu minimal attın mı fazla diye naptın
terlikim gaz vericem ama gaz verirken kendim kalkmiyorum ya o rahatsiz ediyo beniAnam kimsecikler yok.bi gaz verici aranıyor
Tupperda mı yokAynen 4 tane zaten 2 siyle akşam içtik ikisiyle sabah bitti
Yetişmez ama neyse kalkim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?