Düzenli Evimiz & Hayatımız

Başınız sağolsun canım daha yeni gördüm , Allah sabırlar versin ruhuna Fatiha okudum mekanı cennet olsun inşallah

Yatakları topladım, evi havalandırdım.
Sahur bulaşıklarını makineye attım.
Aldığımız et ve tavukları payladım, buzluğa yerleştirdim.
Çöpleri attım, ortalığı topladım. Evi süpürdüm.

Deniz inanılmaz huysuz, parka götürdük dönüşte baya ağladı benim de elik ayağım titredi böyle bayılacak gibi oldum geceden de uykusuz olunca demek yemek annemden tam isabet bir gün oldu.

Kayınvalidem böyle olmuştu Limonsuz, domuz gribi yada influenza demişti doktor. Toparlanması 20 günü buldu, aynı bahsettiklerin vardı.
Çok geçmiş olsun, bence bir görün.

Ah limonsuzum git istersen ilaç bile almadın

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin

Parçalanıyor yırtılıyor gibi mi oluyor benimde öyleydi öksürürken. Bitkisel ne yapıyorsun limonsuz

Bonus Doğum günün kutlu olsunnn iyi ki doğdun iyi ki varsın Allah daha nice yıllara kavuştursun
Sana hitap şeklimi bi türlü seçemiyorum
Yaşıtım kadar yakın ama bi o kadar da saygıdeğer hissedip laubali olmak da istemiyorum ne biliyim işte ele ama şimdi abla dicem iyi ki doğdun ablacım bize iyi gelen bi enerjin var nice hayırlı senelere sevdiklerinle beraber

Son düzenleme:
Sürekli ılık bişeyler icir bari ya yazık kıyamam

Hasta mısın limonsuz
Dut kurusu yaptım suyunu verdim 2.kaşıkta kustu bu kız da bi acayip şekerli şey sonuçta. Udi hindi yağı veriyorum ben bunu çok severim dio tadıda berbat ben içemedim plastik gibi

Ayy ben dünden beri bi giremedim hızlıca yazayım dünü

Sabah evi toparladım
Banyoyu temizledim
Paspas yıkamıştım kurutmaya attım
Mutfağı temizledim
Her yeri süpürdüm
Banyoyu serdim havlu vs değişikliği
Yemekleri yaptım saat 3 gibi çoğu yemek de bitmişti

Menüm şu şekildi

Mercimek çorbası
Kuru dolma
Küçük güveçlerde orman kebabı
Bulgur pilavı
Salata
Havuç tarator
Kayısı komposto
Ispanaklı peynirli börek
Meyveli Gelin pastası

Allah kabul etsinn

iftar sonrası çoğu şeyi beraber hallettik gelenler yabancı değildi zaten ailemdi
Sonra teravih de kıldık elhamdülillah güzel geçti
Onlar gidince ev toplaması tam yapamadım
Duş alıp yattım
derken dün bitti

Son düzenleme:
Bugün sabah namazı sonrası da biraz uyudum 8 30 da uyandım
Oğlumu hazırladım
Kendim hazırlandım
Annemlere gittim
Dün onlar bendeydi bugün ben onlara gitmiş oldum
Sabah biraz da orda uyudum
Mukabeleye gittik
Mukabele okudum
Mukabele dinledim
Eve geldik
Yine uyudum normalde bu kadar uyumuyorum tabi ama heralde Dünün şeysi
Kalktım biraz yardımım dokunsun dedim
Evi hızlıca topladım
Bi süpürdüm Toz aldım
Bi yarım saat önce kendi evine geldim
Şimdi ev dünden kalma iftar saatine kadar hızlıca tolyayayom
Dünden yemeklerim var şükür

Herkese hayırlı iftarlar

Yaşıtım kadar yakın ama bi o kadar da saygıdeğer hissedip laubali olmak da istemiyorum
Ayy gönül güldürdün beni ya teşekkür ederim gönül ister yaşıt olayım ben de 27 sinde hoplaya hoplaya gezen bir ceylan olayım ama deyılım

Yaa tam ifade etmek istediğimi yazmışsın bonusu çoğu zaman yaşıtım gibi hissediyorum bazen de abla gibi

Dut kurusu yaptım suyunu verdim 2.kaşıkta kustu bu kız da bi acayip şekerli şey sonuçta. Udi hindi yağı veriyorum ben bunu çok severim dio tadıda berbat ben içemedim plastik gibi
Ay bu cocuklarda bi alem Arda öksürük krizinden sonra bazen kusuyo o nasıl rahatlatıyo onu Bogazında ne varsa atıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…