Başınız sağolsun canım daha yeni gördüm , Allah sabırlar versin ruhuna Fatiha okudum mekanı cennet olsun inşallahAnneannem vefat etti.
Kıymetlim, ailemin tek büyüğü.
Biraz daha büyüdüm şimdi.
Birer fatiha gönderirseniz memnun olurum.
Pamuk anneanemin ruhuna... Hurinaz ismi.
92 yaşındaydı.
Ne kadar çok anımız vardı tahmin edersiniz.
Allah razı olsun şimdiden.
Sürekli ılık bişeyler icir bari ya yazık kıyamamYok canım öksürüğü hiç olmazdı şu son hastalıktan sonra tam geçmedi. Bide geçen terliyken rüzgara indi arabadan ondan oldu diye düşünüyorum ben. Valla benimde devam ediyor ben idare ediyorum da çocuk napsin valla
Hasta mısın limonsuzSizce acile gideyim mi bugün?
Yok artıkBilsem dağ kadar bulaşıkta bırakıp gittiler çocuksuz eve gitsem bile içime dert olur bulaşık bırakıp gidince yorumsuz ne diyim
Kayınvalidem böyle olmuştu Limonsuz, domuz gribi yada influenza demişti doktor. Toparlanması 20 günü buldu, aynı bahsettiklerin vardı.Şansıma hastanedeki doktor emekli olmuşacilden giriş yap dediler ama gidemedim de.
Ben de uzuaktayım ablamın yokluğu çok belliyakın olsaydık gelirdi her gün.
3 gündür oruç tutamıyorumağrılarım baya azaldı ama çok yorgun hissediyorum. Mutfağa gitsem yoruluyorum. Bi de dünden beri öksürürken göğsüm ağrıyor. Yara var sanki.
Şansıma hastanedeki doktor emekli olmuşacilden giriş yap dediler ama gidemedim de.
3 gündür oruç tutamıyorumağrılarım baya azaldı ama çok yorgun hissediyorum. Mutfağa gitsem yoruluyorum. Bi de dünden beri öksürürken göğsüm ağrıyor. Yara var sanki.
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesinAnneannem vefat etti.
Kıymetlim, ailemin tek büyüğü.
Biraz daha büyüdüm şimdi.
Birer fatiha gönderirseniz memnun olurum.
Pamuk anneanemin ruhuna... Hurinaz ismi.
92 yaşındaydı.
Ne kadar çok anımız vardı tahmin edersiniz.
Allah razı olsun şimdiden.
Eki Görüntüle 3560753Bonus düşünsene şöyle bi bahçede oturmuşuz ve
Eki Görüntüle 3560754 senin harika doğum günü pastanı yiyoruz
Ne yazsam az kalır senin içinİyi ki varsın bonusum
Parçalanıyor yırtılıyor gibi mi oluyor benimde öyleydi öksürürken. Bitkisel ne yapıyorsun limonsuzŞansıma hastanedeki doktor emekli olmuşacilden giriş yap dediler ama gidemedim de.
Dut kurusu yaptım suyunu verdim 2.kaşıkta kustuSürekli ılık bişeyler icir bari ya yazık kıyamam
Hasta mısın limonsuz
Ayy gönül güldürdün beni ya teşekkür ederimYaşıtım kadar yakın ama bi o kadar da saygıdeğer hissedip laubali olmak da istemiyorum
Üzülme ben 28inde yim ama ceylan gibi hoplayamıyomAyy gönül güldürdün beni ya teşekkür ederimgönül ister yaşıt olayım ben de 27 sinde hoplaya hoplaya gezen bir ceylan olayım ama deyılım
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Yaa tam ifade etmek istediğimi yazmışsınBonus Doğum günün kutlu olsunnn iyi ki doğdun iyi ki varsın Allah daha nice yıllara kavuştursun
Sana hitap şeklimi bi türlü seçemiyorum
Yaşıtım kadar yakın ama bi o kadar da saygıdeğer hissedip laubali olmak da istemiyorumne biliyim işte ele ama şimdi abla dicem iyi ki doğdun ablacım bize iyi gelen bi enerjin var nice hayırlı senelere sevdiklerinle beraber
Ay bu cocuklarda bi alemDut kurusu yaptım suyunu verdim 2.kaşıkta kustubu kız da bi acayip şekerli şey sonuçta. Udi hindi yağı veriyorum ben bunu çok severim dio tadıda berbat ben içemedim plastik gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?