• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Anneannem vefat etti.
Kıymetlim, ailemin tek büyüğü.
Biraz daha büyüdüm şimdi.
Birer fatiha gönderirseniz memnun olurum.
Pamuk anneanemin ruhuna... Hurinaz ismi.
92 yaşındaydı.
Ne kadar çok anımız vardı tahmin edersiniz.

Allah razı olsun şimdiden.
Başınız sağolsun canım daha yeni gördüm , Allah sabırlar versin ruhuna Fatiha okudum mekanı cennet olsun inşallah 🤲

🐾 Yatakları topladım, evi havalandırdım.
🐾 Sahur bulaşıklarını makineye attım.
🐾 Aldığımız et ve tavukları payladım, buzluğa yerleştirdim.
🐾 Çöpleri attım, ortalığı topladım. Evi süpürdüm.

Deniz inanılmaz huysuz, parka götürdük dönüşte baya ağladı benim de elik ayağım titredi böyle bayılacak gibi oldum geceden de uykusuz olunca demek 🥹 yemek annemden ❤️ tam isabet bir gün oldu.

Şansıma hastanedeki doktor emekli olmuş 🤦🏼‍♀️ acilden giriş yap dediler ama gidemedim de.

Ben de uzuaktayım ablamın yokluğu çok belli🙁 yakın olsaydık gelirdi her gün.

3 gündür oruç tutamıyorum🙁 ağrılarım baya azaldı ama çok yorgun hissediyorum. Mutfağa gitsem yoruluyorum. Bi de dünden beri öksürürken göğsüm ağrıyor. Yara var sanki.
Kayınvalidem böyle olmuştu Limonsuz, domuz gribi yada influenza demişti doktor. Toparlanması 20 günü buldu, aynı bahsettiklerin vardı.
Çok geçmiş olsun, bence bir görün.

Şansıma hastanedeki doktor emekli olmuş 🤦🏼‍♀️ acilden giriş yap dediler ama gidemedim de.

3 gündür oruç tutamıyorum🙁 ağrılarım baya azaldı ama çok yorgun hissediyorum. Mutfağa gitsem yoruluyorum. Bi de dünden beri öksürürken göğsüm ağrıyor. Yara var sanki.

Ah limonsuzum git istersen ilaç bile almadın

Anneannem vefat etti.
Kıymetlim, ailemin tek büyüğü.
Biraz daha büyüdüm şimdi.
Birer fatiha gönderirseniz memnun olurum.
Pamuk anneanemin ruhuna... Hurinaz ismi.
92 yaşındaydı.
Ne kadar çok anımız vardı tahmin edersiniz.

Allah razı olsun şimdiden.
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin🤲🏻🤲🏻😔

Parçalanıyor yırtılıyor gibi mi oluyor benimde öyleydi öksürürken. Bitkisel ne yapıyorsun limonsuz

Bonus Bonus Doğum günün kutlu olsunnn iyi ki doğdun iyi ki varsın Allah daha nice yıllara kavuştursun 🤲🏻❤️
Sana hitap şeklimi bi türlü seçemiyorum 🫠
Yaşıtım kadar yakın ama bi o kadar da saygıdeğer hissedip laubali olmak da istemiyorum 🙃ne biliyim işte ele:oops: ama şimdi abla dicem iyi ki doğdun ablacım bize iyi gelen bi enerjin var nice hayırlı senelere sevdiklerinle beraber 🤲🏻🤲🏻😍😍😍

Son düzenleme:
Sürekli ılık bişeyler icir bari ya yazık kıyamam

Hasta mısın limonsuz
Dut kurusu yaptım suyunu verdim 2.kaşıkta kustu 🤦🏼‍♀️ bu kız da bi acayip şekerli şey sonuçta. Udi hindi yağı veriyorum ben bunu çok severim dio tadıda berbat ben içemedim plastik gibi 😂😂😂

Ayy ben dünden beri bi giremedim hızlıca yazayım dünü🥲

Sabah evi toparladım✅
Banyoyu temizledim ✅
Paspas yıkamıştım kurutmaya attım ✅
Mutfağı temizledim ✅
Her yeri süpürdüm✅
Banyoyu serdim havlu vs değişikliği ✅
Yemekleri yaptım saat 3 gibi çoğu yemek de bitmişti ✅

Menüm şu şekildi

Mercimek çorbası🌙
Kuru dolma🌙
Küçük güveçlerde orman kebabı 🌙
Bulgur pilavı🌙
Salata 🌙
Havuç tarator 🌙
Kayısı komposto 🌙
Ispanaklı peynirli börek 🌙
Meyveli Gelin pastası🫠

Allah kabul etsinn🤲🏻

iftar sonrası çoğu şeyi beraber hallettik gelenler yabancı değildi zaten ailemdi 😊
Sonra teravih de kıldık elhamdülillah güzel geçti🥰
Onlar gidince ev toplaması tam yapamadım
Duş alıp yattım
derken dün bitti 🙃

Son düzenleme:
Bugün sabah namazı sonrası da biraz uyudum 8 30 da uyandım ✅
Oğlumu hazırladım ✅
Kendim hazırlandım ✅
Annemlere gittim ✅
Dün onlar bendeydi bugün ben onlara gitmiş oldum 🤭
Sabah biraz da orda uyudum ✅
Mukabeleye gittik✅
Mukabele okudum ✅
Mukabele dinledim ✅
Eve geldik ✅
Yine uyudum normalde bu kadar uyumuyorum tabi ama heralde Dünün şeysi😶‍🌫️
Kalktım biraz yardımım dokunsun dedim🙃
Evi hızlıca topladım✅
Bi süpürdüm Toz aldım ✅
Bi yarım saat önce kendi evine geldim✅
Şimdi ev dünden kalma iftar saatine kadar hızlıca tolyayayom♻️
Dünden yemeklerim var şükür 🥰

Herkese hayırlı iftarlar 😍

Yaşıtım kadar yakın ama bi o kadar da saygıdeğer hissedip laubali olmak da istemiyorum
Ayy gönül güldürdün beni ya teşekkür ederim ❤️ gönül ister yaşıt olayım ben de 27 sinde hoplaya hoplaya gezen bir ceylan olayım ama deyılım 🪆

Bonus Bonus Doğum günün kutlu olsunnn iyi ki doğdun iyi ki varsın Allah daha nice yıllara kavuştursun 🤲🏻❤️
Sana hitap şeklimi bi türlü seçemiyorum 🫠
Yaşıtım kadar yakın ama bi o kadar da saygıdeğer hissedip laubali olmak da istemiyorum 🙃ne biliyim işte ele:oops: ama şimdi abla dicem iyi ki doğdun ablacım bize iyi gelen bi enerjin var nice hayırlı senelere sevdiklerinle beraber 🤲🏻🤲🏻😍😍😍
Yaa tam ifade etmek istediğimi yazmışsın 💜 bonusu çoğu zaman yaşıtım gibi hissediyorum bazen de abla gibi 🫠😍

Dut kurusu yaptım suyunu verdim 2.kaşıkta kustu 🤦🏼‍♀️ bu kız da bi acayip şekerli şey sonuçta. Udi hindi yağı veriyorum ben bunu çok severim dio tadıda berbat ben içemedim plastik gibi 😂😂😂
Ay bu cocuklarda bi alem 😂 Arda öksürük krizinden sonra bazen kusuyo o nasıl rahatlatıyo onu Bogazında ne varsa atıyo

Back
X