Düzenli Evimiz & Hayatımız

Maşallahh eline sağlık

Bunların bir çoğunu yakın zamanda yaptım yani mutfağı dip köşe temizlemiştim ama tezgaha sürekli bir şeyler konduğu için kirleniyor tezgahı çamaşır suyuyla temizleyeceğim

Eline sağlık

Günaydın kizlarrrr hayırlı sağlıklı mutlu geçireceğiniz bir yıl olsun inşallah dünyamızda bedenimizde ruhumuzda tüm pisliklerden kötülüklerden arınsın inşallah

Günaydın ❤

Sağlıklı huzurlu seneniz olsun inş.

Hayırlı cumalar sağlıklı huzurlu yıllar herkese
Kahvaltı bulaşık Faslı tamam
Renklikeri attım yıkanıyor mutfak antre süpürdum
Birazdan yatak odasına gircem detaylı inşallah

Günaydınlaaar güzel geçsin yeni yılınız

Mutlu oldum olumlu gelişmelere oğlun içinde çok güzel düşünmüşsün,bende iki tane,dediklerini yaptırıyorum
Bulaşık makinesini o tezgaha boşaltsın sen ordan alıp yerleştir.Çamaşırları makineden çıkarsın,beraber çamaşır katlayın.Mutfak da vakit geçirmeyi çok sever zaten çocuklar

Evet bunun adı malesef mükemmelliyetçilik ben de öyleyim ya hep ya hiç derken mahvolmuş oluyorum ama yavaş yavaş kırıyorum onu
Benim kızım 3 yaşına girecek ev işi yaparken bana eşlik eder kendince toz alır kendi oyuncak paspas ve süpürgesiyle ev süpürür ya da oyuncak ütüsü ile ütü yaparız beraber eğlendiğini fark ettim ilk zamanlar onun uyumasını beklerdim iş yapmak için oysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…