- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
- 598
Giz sist
Ayni sorun bende de var skolyoz var bir türlü durusumu duzeltemiyorum aslında evde bunun için spor yapsak cok iyi gelirGeliyor evet şu an en büyük sorunum duruş bozukluğu ve çok kuvvetsiz kalan kaslarım
Bütün evi mi supurcen silcenkk birinci noteri
Maşallah kız ben daha bir oda topladım süpürdü maynen topladım, yatak odası ve çocuk odası hariç süpürdüm. şimdi siliyorum. bitince iki odaya gecicem süpürüp silcem:)
Maşallah kız ben daha bir oda topladım süpürdü m
Merhaba hanımlar öncelikle hakkınızı helal edin. Ben uzun bir süre konunuzu sessiz sessiz takip ettim bana çok faydanız oldu sayenizde yapmayı ertelediğim işleri sizi okuyarak gaza gelerek hep yaptım bi düzene girdim. Artık bende aranıza katılıp yaptıklarımı yazmak daha düzenli bir hayata başlamak istiyorum sizde kabul ederseniz. Tabi ibadet düzenimi bir türlü oturtamadımburda sizinle onuda düzelteceğime inanıyorum Hayırlı sağlıklı seneler bu arada
Tabii ki canımMerhaba hanımlar öncelikle hakkınızı helal edin. Ben uzun bir süre konunuzu sessiz sessiz takip ettim bana çok faydanız oldu sayenizde yapmayı ertelediğim işleri sizi okuyarak gaza gelerek hep yaptım bi düzene girdim. Artık bende aranıza katılıp yaptıklarımı yazmak daha düzenli bir hayata başlamak istiyorum sizde kabul ederseniz. Tabi ibadet düzenimi bir türlü oturtamadımburda sizinle onuda düzelteceğime inanıyorum Hayırlı sağlıklı seneler bu arada
Hoşbuldum teşekkür ederim aranıza kabul ettiğiniz için inşallahhoşgeldin aramıza:) ben de burası sayesinde takıntılarım yenip düzen kuruyorum. kendi halimde başarılı biri değilim:)
umarım istediğin tüm hedeflere ulaşırsın. hayırlı seneler:)
Mutfagi toparladim bulasik makinesini yerlestirdim. Buzluktan yemeklik cikardim buzu çözülsün yemege giriscem. O ara cekmeceyi silip duzenlesem iyi olcak1 ocak ödevi
Beyaz eşyaların yüzünü silmek
Mutfak tezgahını dezenfekte etmek
Mutfak da bir çekmece düzenlemek
kk birinci noteri
terliksuu
@Bonus
@Pasiflora25
@musluk suyu
@pawlover
Anka
@merve-onur
H hasbeenandgone
@kaybolmak
Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
@_Reyyan
@renksizgokkusagi
UcanSupurge
@malii
@morkagit
@askrhpozitif
@havalihavasiz
hayalim gercek oldu
@zeynebzeyneb
Ayla-
Ne yalan söyliyim hepinizi tanımadan konuşmadan çok sevdim ben zaten çok samimisiniz burdada çok güzel yoldaş olmuşsunuz birbirinizeTabii ki canımNego başkanımız ve arkadaşlar sayesinde bayağı toparladım ben de. Ayrıca hastalarımıza da dua ediyoruz valla bura sayesinde elim temizliğe ağzım duaya alıştı. Birbirimizi tanımadığımız için tam Allah rızası için okuyorum duaları da. Vay aslında ben ona kızgındım olmuyor.....
tekrardan hoş geldin......
Burası candır can.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?