- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
- 898
Ağlamak çare değil,mutfağa alayım seni,hadi canım hadiDağılmak mı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağlamak çare değil,mutfağa alayım seni,hadi canım hadiDağılmak mı![]()
Sana video atsam oturur benimle ağlarsınAğlamak çare değil,mutfağa alayım seni,hadi canım hadi![]()
Ben tezgahı dün temizledim Fırını ocağı temizledim. Ama mutfagın bütün çekmeceleri düzenlesem iyi olur. Kızım günde 10 kere boşaltıyor cekmeceleri düzgün kalmıyor ama olsun1 ocak ödevi
Beyaz eşyaların yüzünü silmek
Mutfak tezgahını dezenfekte etmek
Mutfak da bir çekmece düzenlemek
@samdan
terliksuu
Bonus
@Pasiflora25
@musluk suyu
@pawlover
Anka
@merve-onur
@hasbeenandgone
@kaybolmak
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
@_Reyyan
@renksizgokkusagi
@UcanSupurge
@malii
@morkagit
@askrhpozitif
@havalihavasiz
@Fibromiyaljiden kurtuldum
@zeynebzeyneb
Ayla-
Bir gaz verecek mübarek?
He demi.oturup bekliyim. Kalk kahve içekAllah bi yerden mucize verir bi ışık gönderir
İrmik helvası yaptım yermisin?He demi.oturup bekliyim. Kalk kahve içek
Yiyim daha napim. Işığı beklerken. Kahve içek kalkİrmik helvası yaptım yermisin?
Yiyim daha napim. Işığı beklerken. Kahve içek kalk
Gayet de üsttendi ama. Sen öyle diyosanKahveyle bana alt mesaj verdiğini anlamadım sanma terlik eyvallah
Çok mu sıktırdınDaha yeni uzandım boynuma yünlü bi tülbent sarim dedim boğuluyodum az daha
Ensem kalın benimÇok mu sıktırdın
Kahve içmek sonra ışığı bekliycezMaddelerini yaz bakim terlik
Bana da yapar mısın kahve benim cezvem kirli sanırım fincanım da yokYiyim daha napim. Işığı beklerken. Kahve içek kalk
Magnezyum kullandın mı hiç bonusSabah kalktığımda az vardı şimdi arttı boynum tutulmuş bi kısmı sırtıma vuruyo ilaç aldım jel sürdük çabuk geçer inş
Olur gel yapim. Bardağa yapiver.Bana da yapar mısın kahve benim cezvem kirli sanırım fincanım da yok![]()