- 11 Nisan 2007
- 85.968
- 502.574
- 1.223
Aynen ben de yapabiliyorum mantı ben yaptığıma göre kolay yani korkmayın![]()
Bende yapabiliyorum yapamadığım yufka açmak yani denemedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ben de yapabiliyorum mantı ben yaptığıma göre kolay yani korkmayın![]()
Bende yapabiliyorum yapamadığım yufka açmak yani denemedim
Ben de iki kere alıntıladım sandımBende yapabiliyorum yapamadığım yufka açmak yani denemedim
Anlamışsınızdır çift mesajdan yapıyorum yani
Ben sizin kadar ev işi yapmıyorum ondan ya. Tuvalet banyo eşime ait zaten o sabah akşam yıkar. Evde eşya az olanlar da dağınık duruyorSenin maşallahın var ben tek bebeyle yapıyorum bunları sende 4 tane var Rabbım daginagore kar veriyor Allah nazardan korusun seni![]()
Oo yeni yıkamışsın zaten aynen yıkama bence de salonun koca camlarını da sildim molaya geldim ben deBen kasımın ilk haftası yıkamıştım hepsini bi işte bu gelinlik kılıklı kaldı. Dursun o da ya amann bozulur falan 1 sene kullanmış olurum bozulursa![]()
Yaa çok tatlı yerim hiç hatırlayamadım ya ilk kez görüyom sankipawlover geçen sene bu çan çiçeğini almıştım ya hatırlarsın üstü doluydu. Kim aldıysa 15 gün sonra solmuş çürümüş.
Aylardır duruyo büyümüyoda ama yeşil olduğu için nefes aldığı için atamadım bak çiçek açmış bi tane
Eki Görüntüle 2750987
pawlover geçen sene bu çan çiçeğini almıştım ya hatırlarsın üstü doluydu. Kim aldıysa 15 gün sonra solmuş çürümüş.
Aylardır duruyo büyümüyoda ama yeşil olduğu için nefes aldığı için atamadım bak çiçek açmış bi tane
Eki Görüntüle 2750987
Yaa çok tatlı yerim hiç hatırlayamadım ya ilk kez görüyom sankiyada bugün bile işten aranmamın sinirinden hatırlamıyo da olabilirim
atma bence de yemyeşil maşallah sevmiş seni
benim de deve tabanı yaprak veriyo yeni ona seviniyom günlerdir
![]()
Eline sağlık ben de sileyim gideyim de telefon geldi benim ki mi bozuj onun ki mi ses gelmedi bi türlü oyalandım bayaOo yeni yıkamışsın zaten aynen yıkama bence de salonun koca camlarını da sildim molaya geldim ben de
Ne güzel olmuş kat katMaşallah ona
Bende bialırım birinciyi göstermiştim annem hastayken çıkmıştı görünüyomu bak ikinci çiçeğide çıkıyo.
Eki Görüntüle 2750998
Ne güzel olmuş kat katmaşallah
dağ palmiyem kuruyo benim de
napsam kurtaramadım ama bi yandan yaprakta veriyo değişik bi hale girdi
Maşallah
Öperim güzel yüreciğinden çiçek kalpliAnneciğimde çok beğenmişti görünce iyi sardın çiçeklere demişti
Çok su veriyo olabilirsin annemde de var ben de getirdim de çok seyrek suluyorum ben çok su verince hızlı uzuyo kalınlaşmıyopawlover bunu bimden almıştık baya oluyo büyüyo ama bi garip büyüyo sanki ince ince.
Onlar sonradan nasıl kalınlaşıcak bence kalın büyümesi lazımdı
Eki Görüntüle 2751013