Camına göre değişir benim aynı oda içinde iki camın yönü farklı biri daha çok kirleniyo. Açılmayan camsa sorun olmaz belkide açılan cam için uzun biraz perde değer pisliğini alır camın falan.camları ne kadar da bir silmek gerekir 3ay çok uzun mu
Yok canım maalesef sorayım olmazsa perdeciye.Bana perdeci kese gibi bişi vermişti onun içinde yıkıyorum hiç bişey olmuyor var mı öyle birşeyin?
Tokalarını toplayıp ten rengi çorapla sarıyorum ben toka zarar vermemiş oluyo.
Öyle deneyeyim canım çok sağol inşallah bişey olmaz bakalım. Düşük devirde sıktırırım olmazsa.Kalın yada çok genişse makinede çok dolu olunca kırışabilir belki sıkma yapmayabilirsin.
Sulu perdeye naparsın orasını düşünim bi
Tabi ki canımHadi hanımlar,mutfakları toplamadan yatmak yok
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Pasiflora25
M Musluk Suyu
pawlover
Anka
M merve_eymen
@hasbeenandgone
@kaybolmak
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
mavidelisiii
@Birtekefem
@_Reyyan
@renksizgokkusagi
UcanSupurge
@malii
@morkagit
askrhpozitif
@havalihavasiz
@Fibromiyaljiden kurtuldum
Z zeynebzeyneb
@- Ayla
Yok canım maalesef sorayım olmazsa perdeciye.
Öyle deneyeyim canım çok sağol inşallah bişey olmaz bakalım. Düşük devirde sıktırırım olmazsa.
Perde programında yıkarım canım deviri düşürürümBanada perdeci dedi hiç bişey olmuyo sarınca sıcaklık ve devirede dikkat ettin mi inş kırışmaz
Yaa benim çok ağrılarım vardı erkenden yattımHadi hanımlar,mutfakları toplamadan yatmak yok
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Pasiflora25
M Musluk Suyu
pawlover
Anka
M merve_eymen
@hasbeenandgone
@kaybolmak
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
mavidelisiii
@Birtekefem
@_Reyyan
@renksizgokkusagi
UcanSupurge
@malii
@morkagit
askrhpozitif
@havalihavasiz
Z zeynebzeyneb
@- Ayla
Yok canım maalesef sorayım olmazsa perdeciye.
Öyle deneyeyim canım çok sağol inşallah bişey olmaz bakalım. Düşük devirde sıktırırım olmazsa.
Kız ne ettin perde 1200 devirde sıkılır mı. Ben 400 de sıktırıyorum onda bile kırışıyorBonus un dediğiyle aynı mantık aslında tülümsü bişiye koyup yıkayabilirsin düşük devirde ben 1200de yıkıyorum kırışmıyo benim de pileli 3.60 cam ama kumaş metresini bilmiyorum tabi
Perdeleri değil perdeler kırışıyo da tüllere bişicik olmuyo ya kv pazardan seçmiş diktirmiş hep benim fikrim alınmadığından çok umursamıyorum ondan bu hor davranışKız ne ettin perde 1200 devirde sıkılır mı. Ben 400 de sıktırıyorum onda bile kırışıyor
Benim perdeleri de bi tanıdık dikti. Perdesini ben seçtim ama dandik seçmişim. 400 te sıktırdığım halde yerlere kadar gelen perde cam mermeri hizasına çıkıyor çekiştiriyorumPerdeleri değil perdeler kırışıyo da tüllere bişicik olmuyo ya kv pazardan seçmiş diktirmiş hep benim fikrim alınmadığından çok umursamıyorum ondan bu hor davranış
Geçmiş olsun canımYaa benim çok ağrılarım vardı erkenden yattımama sabah namazdan sonra hemen toplayacağım inşallah
Oo baya çekiyomuş ya insanın yıkayası da gelmez kim uğraşacak diyeBenim perdeleri de bi tanıdık dikti. Perdesini ben seçtim ama dandik seçmişim. 400 te sıktırdığım halde yerlere kadar gelen perde cam mermeri hizasına çıkıyor çekiştiriyorumsenin perdeler iyi demek
Nego duymasın ama bazen 3 ayda bir yıkıyorum birde büyük perdeler en kısası 4 metreOo baya çekiyomuş ya insanın yıkayası da gelmez kim uğraşacak diye
İçerde sigara içen yoksa bişey olmaz 3 aydan yaNego duymasın ama bazen 3 ayda bir yıkıyorum birde büyük perdeler en kısası 4 metre
Topladım sadece çay içmiştik onlar kaldı elde yıkanıyor diye gerisi tamamdırHadi hanımlar,mutfakları toplamadan yatmak yok
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Pasiflora25
M Musluk Suyu
pawlover
Anka
M merve_eymen
@hasbeenandgone
@kaybolmak
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
mavidelisiii
@Birtekefem
@_Reyyan
@renksizgokkusagi
UcanSupurge
@malii
@morkagit
askrhpozitif
@havalihavasiz
Z zeynebzeyneb
@- Ayla
Benim salonumun iki duvarı baştan başa perde. Baştan başa camAnka Kuzenlerden birinde vardı büyük cam perdesi 2 parçaydı kolay yıkansın diye ortada birleşiyodu
Nasıl birsey tarif etme imkanınız var mı ?Bana perdeci kese gibi bişi vermişti onun içinde yıkıyorum hiç bişey olmuyor var mı öyle birşeyin?
Bulup resmini atayım sizeNasıl birsey tarif etme imkanınız var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?