Düzenli Evimiz & Hayatımız

camları ne kadar da bir silmek gerekir 3ay çok uzun mu
Camına göre değişir benim aynı oda içinde iki camın yönü farklı biri daha çok kirleniyo. Açılmayan camsa sorun olmaz belkide açılan cam için uzun biraz perde değer pisliğini alır camın falan.

Ama silme imkanı yoksa camın önü açılan kanat kısmı silinse oda iş görür

Bana perdeci kese gibi bişi vermişti onun içinde yıkıyorum hiç bişey olmuyor var mı öyle birşeyin?
Yok canım maalesef sorayım olmazsa perdeciye.

Tokalarını toplayıp ten rengi çorapla sarıyorum ben toka zarar vermemiş oluyo.
Kalın yada çok genişse makinede çok dolu olunca kırışabilir belki sıkma yapmayabilirsin.
Sulu perdeye naparsın orasını düşünim bi
Öyle deneyeyim canım çok sağol inşallah bişey olmaz bakalım. Düşük devirde sıktırırım olmazsa.

Öyle deneyeyim canım çok sağol inşallah bişey olmaz bakalım. Düşük devirde sıktırırım olmazsa.

Banada perdeci dedi hiç bişey olmuyo sarınca sıcaklık ve devirede dikkat ettin mi inş kırışmaz

Bonus un dediğiyle aynı mantık aslında tülümsü bişiye koyup yıkayabilirsin düşük devirde ben 1200de yıkıyorum kırışmıyo benim de pileli 3.60 cam ama kumaş metresini bilmiyorum tabi

Bonus un dediğiyle aynı mantık aslında tülümsü bişiye koyup yıkayabilirsin düşük devirde ben 1200de yıkıyorum kırışmıyo benim de pileli 3.60 cam ama kumaş metresini bilmiyorum tabi
Kız ne ettin perde 1200 devirde sıkılır mı. Ben 400 de sıktırıyorum onda bile kırışıyor

Kız ne ettin perde 1200 devirde sıkılır mı. Ben 400 de sıktırıyorum onda bile kırışıyor
Perdeleri değil perdeler kırışıyo da tüllere bişicik olmuyo ya kv pazardan seçmiş diktirmiş hep benim fikrim alınmadığından çok umursamıyorum ondan bu hor davranış

Perdeleri değil perdeler kırışıyo da tüllere bişicik olmuyo ya kv pazardan seçmiş diktirmiş hep benim fikrim alınmadığından çok umursamıyorum ondan bu hor davranış
Benim perdeleri de bi tanıdık dikti. Perdesini ben seçtim ama dandik seçmişim. 400 te sıktırdığım halde yerlere kadar gelen perde cam mermeri hizasına çıkıyor çekiştiriyorum senin perdeler iyi demek

Benim perdeleri de bi tanıdık dikti. Perdesini ben seçtim ama dandik seçmişim. 400 te sıktırdığım halde yerlere kadar gelen perde cam mermeri hizasına çıkıyor çekiştiriyorum senin perdeler iyi demek
Oo baya çekiyomuş ya insanın yıkayası da gelmez kim uğraşacak diye

Nego duymasın ama bazen 3 ayda bir yıkıyorum birde büyük perdeler en kısası 4 metre
İçerde sigara içen yoksa bişey olmaz 3 aydan ya nego bizi ıslak odunla dövmese iyidir ben bi mutfaktakini sık yıkıyorum diğerleri 3-4 ayda ancak

Anka Kuzenlerden birinde vardı büyük cam perdesi 2 parçaydı kolay yıkansın diye ortada birleşiyodu
Benim salonumun iki duvarı baştan başa perde. Baştan başa cam
Yıkamak sorun değilde ütüyü nasıl yapıcam. Yıkasam kırışır mı acaba düşünmekten yıkıyamıyorumn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…