Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vakit var yaparsınİftara misafirim var ben hala yatıyorum![]()
Nasılsın naneVakit var yaparsın![]()
A gunluk 64748484 kez kullandığım cümleVakit var yaparsın![]()
Iyiyim canım davetleri atlattım onun rahatlığını yaşıyorumNasılsın nane![]()
Ben az kullanırım aslında bu cümleyi ama kızım hep söylerA gunluk 64748484 kez kullandığım cümle![]()
Bizde de oğlanın odası hep toplu düzenli büyüğün kızlar dağınıkYazayım yaptıklarımı gaz olsun devam edeyim.
Çocukları yolladım
Kahvaltımı yaptım mutfagi temizledim
Makineleri çalıştırdım
1 sepet çamaşır katladim
Kızımın odasını topladım
Oğlanlarin odasına giriş yapıcam,maske eldiven dezenfektan ve oksijen tüpü ile giriyorum haklarınızı helal edin![]()
Eline sağlıkdünde kendi evimi temizledim , torunuma yelek örüyodum onu bitirdim,
bende sulu köfte çorbası yaptım , gündüz yine dışarı çıkmıştım markete yine bi anneme uğradım
akşamda yine biraz uyumuşum , kalkınca çay içtim , namaz kıldım, duş aldım
bugün için patlıcan musakka yemeğini hazırladım gidince pişiricem çorbamda var yeter
![]()
sağol canım yapıyoruz işte bişeyler , bide süeter ördüm oda çok güzel ama yakası yapılıcak onu annem güzel yapıyo 5 şişleEline sağlıkçok marifetlisin
![]()
İnsallah daha fazla uzun sürmez. Nasıl oldu kızın bugunValla yaaa kendimi bildim bileli hiiiç öksürük olmazdı bende bu ilkçarptı valla bende 32 senelik öksürük çıktı
![]()
Bilmiyorum ki ya degisik bisey bulantı var sürekli ne oldugunu anlamadımReflü gibi bişey mi acaba
Yanmadan ziyade bide bulantı var. Bugünde devam ediyo nasıl biseyse ben anlamadımgeçmiş olsun canım ,
benimde ramazanda midemde hafif bi yanma var gaviskon içiyorum iyi geliyo
Zorla konusturuyolar insanı ya. O zaman evin hic bi iş yapma aksama kadar 3 kişi bi cocuga anca bakılıyosaKv kp görümcem eşimde bebeğe baktı![]()
Ne yapcaksın hayal bende yarın arkadasımı cagırdım gelebilirse cuma günüde cagırcam ailecek görüstügümüz arkadaslarıİftara misafirim var ben hala yatıyorum![]()
Atlattın rahatsın yani ne güzelIyiyim canım davetleri atlattım onun rahatlığını yaşıyorum
Sen nasılsın
Miden kötüymüş sanırım geçmişi okuyamadım İlknur geçmiş olsunNe yapcaksın hayal bende yarın arkadasımı cagırdım gelebilirse cuma günüde cagırcam ailecek görüstügümüz arkadasları