• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yazayım yaptıklarımı gaz olsun devam edeyim.
Çocukları yolladım
Kahvaltımı yaptım mutfagi temizledim
Makineleri çalıştırdım
1 sepet çamaşır katladim
Kızımın odasını topladım
Oğlanlarin odasına giriş yapıcam,maske eldiven dezenfektan ve oksijen tüpü ile giriyorum haklarınızı helal edin 🤣🤣

hafta sonu cumartesi geç kalktım
evi havalandırdım, çamaşır astım
mutfağı temizledim bulaşıkları yıkadım ocağı sildim
ıspanak doğradım akşam için, et çıkardım iftara kavurma yapmak için
yatağımı topladım,kedinin tuvaletini temizledim ,
sonra dışarı çıktım alınacak şeyler vardı , annemede çiçek aldım açelya beyaz çok güzel ,
hasta ya iyi gelir dedim çok beğendi yemek yaptım onlara evden kurufasulye ıslatıp getirmiştim
onu yaptım , patlıcanı varmış ondanda fırında musakka yaptım, dolma biber doldurdum onu dolaba koyduk dün pişiricekti
kızımda geldi , sulu köfte çorbası yaptık
kızım evi süpürdü bende sildim, banyosunu sildim iyi oldu bugünede yeter yemekleri
kendide daha iyi yavaş yavaş düzelecek inşalllah
akşam 5 ten sonra eve geldim yemeklerimi yaptım , çok yorulmuşum iftardan sonra uyumuşum

Yazayım yaptıklarımı gaz olsun devam edeyim.
Çocukları yolladım
Kahvaltımı yaptım mutfagi temizledim
Makineleri çalıştırdım
1 sepet çamaşır katladim
Kızımın odasını topladım
Oğlanlarin odasına giriş yapıcam,maske eldiven dezenfektan ve oksijen tüpü ile giriyorum haklarınızı helal edin 🤣🤣
Bizde de oğlanın odası hep toplu düzenli büyüğün kızlar dağınık 😅

dünde kendi evimi temizledim , torunuma yelek örüyodum onu bitirdim,
bende sulu köfte çorbası yaptım , gündüz yine dışarı çıkmıştım markete yine bi anneme uğradım
akşamda yine biraz uyumuşum , kalkınca çay içtim , namaz kıldım, duş aldım
bugün için patlıcan musakka yemeğini hazırladım gidince pişiricem çorbamda var yeter

:KK5:

Eklentiler

• 1000116405.webp
    1000116405.webp
    63,2 KB · Görüntüleme: 15
dünde kendi evimi temizledim , torunuma yelek örüyodum onu bitirdim,
bende sulu köfte çorbası yaptım , gündüz yine dışarı çıkmıştım markete yine bi anneme uğradım
akşamda yine biraz uyumuşum , kalkınca çay içtim , namaz kıldım, duş aldım
bugün için patlıcan musakka yemeğini hazırladım gidince pişiricem çorbamda var yeter

:KK5:
Eline sağlık 😍çok marifetlisin 🧿

Valla yaaa kendimi bildim bileli hiiiç öksürük olmazdı bende bu ilk 🤭 çarptı valla bende 32 senelik öksürük çıktı 😂
İnsallah daha fazla uzun sürmez. Nasıl oldu kızın bugun
Reflü gibi bişey mi acaba
Bilmiyorum ki ya degisik bisey bulantı var sürekli ne oldugunu anlamadım
geçmiş olsun canım ,
benimde ramazanda midemde hafif bi yanma var gaviskon içiyorum iyi geliyo
Yanmadan ziyade bide bulantı var. Bugünde devam ediyo nasıl biseyse ben anlamadım
Kv kp görümcem eşimde bebeğe baktı 🤷🏻‍♀️
Zorla konusturuyolar insanı ya. O zaman evin hic bi iş yapma aksama kadar 3 kişi bi cocuga anca bakılıyosa
İftara misafirim var ben hala yatıyorum 😬
Ne yapcaksın hayal bende yarın arkadasımı cagırdım gelebilirse cuma günüde cagırcam ailecek görüstügümüz arkadasları

Ne yapcaksın hayal bende yarın arkadasımı cagırdım gelebilirse cuma günüde cagırcam ailecek görüstügümüz arkadasları
Miden kötüymüş sanırım geçmişi okuyamadım İlknur geçmiş olsun 💐 eşim ekmek fırınında yemek yaptırıyor et yemeği bende çorba pilav salata havuç tarator yapıcam tatlı olarak güllaç yaptım çikolatalı olandan ilkkez yaptım güllaç inşallah güzel olur

Sabah Yatakları topladım
Evi havalandırdım
Arda’ya kahvaltı hazırladım yedi gönderdim
Mete’ye hazırladım yedi
Mutfagı topladım
Mutfakta dolabın bi tarafı dagınıktı orayı temizledim yerlestirdim
Dolabın yüzlerini sildim
Evi süpürdüm
Sildim
Toz aldım
Duşakabini sildim
Tuvaleti lavaboları yıkadım