noldu çaylarSonrada yapayım yesil cay ıcelım Karsılıklı
Ben silmedim canım da cam balkonları siliyorlar genelde. Yerleri silmek zor oluyor elinle yıkayıp takıyorsun ama elle silmiş gibi çok içime siniyor. Kuru mopu ve duvar mopu harika ama. Kuru mopla halı olmayan yerleri dolanıyorum kıl tüy çekiyor kendine.Camlarıda siliyor musun almayı dusunuyorum da esim ne gerek var diyor her zaman ki gibi
Neyi istemenTamam bekliyorum, ama lakin istemem
Kim oÜyelik kapattırdı o
noldu çaylar
Ben silmedim canım da cam balkonları siliyorlar genelde. Yerleri silmek zor oluyor elinle yıkayıp takıyorsun ama elle silmiş gibi çok içime siniyor. Kuru mopu ve duvar mopu harika ama. Kuru mopla halı olmayan yerleri dolanıyorum kıl tüy çekiyor kendine.
Neyi istemenresim mi
Kim o
Simdi demliyorumnoldu çaylar
Ben silmedim canım da cam balkonları siliyorlar genelde. Yerleri silmek zor oluyor elinle yıkayıp takıyorsun ama elle silmiş gibi çok içime siniyor. Kuru mopu ve duvar mopu harika ama. Kuru mopla halı olmayan yerleri dolanıyorum kıl tüy çekiyor kendine.
Neyi istemenresim mi
Kim o
Tanımıyorum canım onu. Ondan bilemedim galibaMinerva yı soruyor sanırım sende yaşlandın anka
Bugün akşam 7 sularında teslim ettim işlerimin hepsini çok şükür yeni yıla boş başlicam inşallah negomBir sakinleşse şu işin:/
Yarın sabahtan dev maratona giriyorum tüllü perdeli camlı çerçeveliHadi inşaallah
Nego yakalarAh @Negoom ya bende tam vicdanimi rahatlatip gectim oturdum etiketi gördum
Mutfağı toplayıp şimdi oturdum canım.
Resim isterim,banane istememnoldu çaylar
Neyi istemenresim mi
Kim o
Onu almasan bile kaliteli bi cam bezi al sadece siler geçersin durulamana kurulamana gerek kalmaz.Simdi demliyorumbende cam balkonlar ıcın ıstiyorum aslında her cam sılecegım zaman esime baglı oluyorum buda iyi olmuyor
Yarına kadar havalansınlar azıcık balkondaNego yakalar
olsun meyveyi bir şey olmaz
Resim isterim,banane istemem
Minerva vardı.onu sordu
Beni de alsan ya yanınaYarın sabahtan dev maratona giriyorum tüllü perdeli camlı çerçeveli
Yok bahane yok o resim gelecekResim isterim,banane istemem
Minerva vardı.onu sordu
Bakayım bakalım canım SagolasınOnu almasan bile kaliteli bi cam bezi al sadece siler geçersin durulamana kurulamana gerek kalmaz.
Ay gel tabi birbirimizi gazlarız hem sabah 10-11 gibi buluşalım komple evi bi şöyle kaldıralım ayağaBeni de alsan ya yanına
Yok bahane yok o resim gelecek
camları ne kadar da bir silmek gerekir 3ay çok uzun muSimdi demliyorumbende cam balkonlar ıcın ıstiyorum aslında her cam sılecegım zaman esime baglı oluyorum buda iyi olmuyor
Bana perdeci kese gibi bişi vermişti onun içinde yıkıyorum hiç bişey olmuyor var mı öyle birşeyin?Kızlar ben bi tül diktirdim 4 metrelik cama 16 metre perde dikti gelinlik gibi oldumakineye atsam bozulur mu kullanan var mı gelinlik gibi tül
Doğru kuzum sen yoktun ya bi ara o aralarda vardı. Tamm yaşlı benim geri alayım lafımı :)Tanımıyorum canım onu. Ondan bilemedim galiba
Kızlar ben bi tül diktirdim 4 metrelik cama 16 metre perde dikti gelinlik gibi oldumakineye atsam bozulur mu kullanan var mı gelinlik gibi tül
Bugün akşam 7 sularında teslim ettim işlerimin hepsini çok şükür yeni yıla boş başlicam inşallah negom
Hadi gözün aydın ve kolay gelsinYarın sabahtan dev maratona giriyorum tüllü perdeli camlı çerçeveli
Valla ben kısın pek sık silmiyorum gozume cok batınca siliyorum yazın daha sık temizliyorumcamları ne kadar da bir silmek gerekir 3ay çok uzun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?