- 12 Mart 2019
- 282
- 568
- 33
- 39
maşallah elinize sağlık. Siz korona mi oldunuz.Bugün neler yaptım
Sabah rutinim aynı yazmıyım
Wc temizledim,banyo lavabo ve klozet
Çamaşır katladım yerleştirdim
İki posta çamaşır astım
Evi süpürdüm(koltuk minderleri,koltuk altları iki odanın dahil)
Yerleri sildim
Yemek yaptım
Pazardan sebze meyve geldi yıkadım,yeşillikler yarına artık
Borç canım. Benim epey bir borçlar var. Yarının sahibi Allah bir an evvel tutayım dedim 11 gün oldu ben başlayalı ama yarın ara vericem birkaç gün sonra tekrar bşlıycam İnşallah.Allah kabul etsin borç mu nafile mi ?
Ben de oruç tutmaya çalışıyorum mümkün olduğunca bugün tutamadım gece uyanamadım.
Ben de 10 güne 2 gün ara vermeyi düşünüyorum.Borç canım. Benim epey bir borçlar var. Yarının sahibi Allah bir an evvel tutayım dedim 11 gün oldu ben başlayalı ama yarın ara vericem birkaç gün sonra tekrar bşlıycam İnşallah.
Sizin oruçlarınızı da Allah kabul etsin
Üç ay önce evet,atlattık ama eskisi gibi değilizmaşallah elinize sağlık. Siz korona mi oldunuz.
Allah kabul etsin.Bende bugün için istedim,gece bulantı olunca niyetlenemedim.Bir başlasam bendeBorç canım. Benim epey bir borçlar var. Yarının sahibi Allah bir an evvel tutayım dedim 11 gün oldu ben başlayalı ama yarın ara vericem birkaç gün sonra tekrar bşlıycam İnşallah.
Sizin oruçlarınızı da Allah kabul etsin
Çok şükür hiçbişey olmuyo desem
Cok gecmıs olsun ınsallah onemlı degildır aklına kotu seyler getırmeFibromiyalji her yerde ağrı yapabiliyor ama bu farklı ya farketmeden oradaki kası incittim. şişlik ve sertlik var yada lenflerde şişme oldu. Uzun süredir idrar yolu enfeksiyonum geçmedi antibiyotik de kullanmadım bu sefer. sebebini bilmemekle birlikte netde yaptığım araştırmalar da biraz korkuttu. İnşallah önemli bir şey değildir
Sağol canımCok gecmıs olsun ınsallah onemlı degildır aklına kotu seyler getırme
Nego sende rahatsızmıssın gecmıs olsun
Ödevi bugün yapmaya niyet ettim ama yapamadım inş yarına yapayım
Geçmiş olsun,değildir umarım.
çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin.Üç ay önce evet,atlattık ama eskisi gibi değiliz
Allah kabul etsin.Bende bugün için istedim,gece bulantı olunca niyetlenemedim.Bir başlasam bende
Ben de öyle yatmadan yapar miyim yarına mi kalır bilmiyorum .akşam yaparım dedim simdi de masumlar apartmanı izliyorum reklam yapsalar izlicem yapmıyorlar da
Aynen öyle. Cocuklar uyuyunca öğlenden sonra yapicam dedim bende yorgunluktan onlarla uyuyakalmışım.Gündüz iş yapmışsındır sen ben öylesine yapıyorum bişeyler
Ben aslında yokumAkşamdan soruna sabahtan cevap veriyorum.
Iyiyiz sen nasılsın şekerim
Allah şifasını en kisa surede göndersin inşallah okuduk canım.
Araştırma yapıyorsun muhakkak bilgin de vardır ama yine de yazayım hazir gıdalardan uzak durmani çocuğa bol bol ev yoğurdu kemik sulu yemek ve çorbalar ve zeytinyağı öneriyorum. Bunu uygulayan yurtdisinda bir bayan doktor çocuğunun iyileştiğini söylemişti.
Bir de devamli göz temasli oyunlar oynayın ceee gibi. Cocuk kac yaşında bılmıyorum ama her yaş çocuğu seviyor o oyunu. Allah im zorunu kolay eylesin inşallah.
Hayırlı sabahlar negocum.
Çiçek ve zaman ne güzel bir ikili olmuş insani derin düşüncelere götürüyor...
Aynı ben de negom iş içinde yüzüyorum yarına 2 iş teslim etmem lazım yine. Evi de epeydir temizleyemedim pislik içindeyimGeçmiş olsun
Umarım hasta olmazsın
Senden ne haber canım
Ettim canım,şifa olsun
Günaydın canım nerdesin
2 günlük yemek işini kolaylaştırır canım
Eline sağlık
Tüm ödevler topluca perşembeden itibaren yapılacak inşallah29 Aralık Ödevi
Giysi dolabı düzenlemek
Pencere pervazlarını silmek
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Pasiflora25
@musluk suyu
pawlover
@Anka
M merve_eymen
@hasbeenandgone
@kaybolmak
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
@_Reyyan
@renksizgokkusagi
@UcanSupurge
@malii
@morkagit
askrhpozitif
havali-
hayalim gercek oldu
Allah yardımcın olsun kuzum senin işin de çok zorBen aslında yokumbilgisayarla yapışık bi vaziyette çalışıyorum tuvalete bile gitmeyi vakit kaybı olarak görmeye başladım vahim durumdayım ben
Tamam teşekkürlerYarın yazıcam ben sana❤
Tabi ki yapabilirsin,etiketeeklerim,bazen unutabiliyorum ama
Eline sağlık
Eline sağlık
Eline sağlık
Eline sağlık
Balık yemek değil miymiş hıh
Eline sağlık
Eline sağlık
Eline sağlıkgeçmiş olsun,nickindeki hastalık yüzünden mi:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?