- 2 Ağustos 2013
- 36.450
- 115.597
- 798
Geçmiş olsun canımHayırlı sabahlar
Dün iftar sonrası mutfağı toplu temiz bıraktım ama yazmaya giremedim️
Oğlum gece ateşlendi hala biraz var
Sınıfında birkaç kişi daha ateşlenmiş heralde enfeksiyon kaptı
Şimdilik sadece kuru ateşi var inşallah hemen geçer
Bütün hastalara Rabbim şifa versin
Geçmiş olsun BonusGeçmiş olsun gönül büyük kızım da dün rahatsızlandı hafif ateşi var şu an boğazı çok fena dr götürcem.
Kırmızı paketli görmüşsündür kesin bimde falan oluyordu öncedenO markayı hatırlamıyorum gördüm mü acaba
Hay Allah belalarını versin yaaaa mübarek gün insanlara yapılanlara bak. Daha kaç can gidecekGün aymadı.
Ya Rabbi selamete çıkar tükendi insanlar.
Görmüşümdür biri 400 liraydı belki odurKırmızı paketli görmüşsündür kesin bimde falan oluyordu önceden
MssPARE nerelerdesin rüyamda seni gördüm ama unuttum aklımdaydı sabah halbuki
Sabahtan beri yüreğim sıkıstı. Rabbim soracak elbet onlar makama erisiyorlar Rabbim kalanlarına sabır versin. Ölmüş bedenlerin içinde yavrusunu araayan baba gördüm ne büyük acı. Cehennemde bunu yapanları biz de görsekGün aymadı.
Ya Rabbi selamete çıkar tükendi insanlar.
Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim kızlarÇok geçmiş olsun
Doğum günü kutlu olsun kızınızın sağlıkla mutlulukla sevdikleriyle nice senelereHayırlı akşamlar
Tüm evi süpürdüm sildim
Toz aldım
İki makine çamaşır yıkandı astım
Pazara gittim aldıklarımı yerleştirdim
Yarın kızımın doğum günü canım kızım 18 oldu zaman ne çabuk geçiyor
İftara annemleri kayınvalidemleri çağırdım beraber kutlayacağız
Geçmiş olsun canımTeşekkür ederim kızlar
Aman kendinize dikkat edin
Bende sevmedim popüler diye yaptım sade de sevmiyordum belki ondan diye düşünmüştümSütü çikolatası cevizi o kadar masrafa yufka alır soğuk baklava yaparım açıkçası ben sevmedim ha güzel kötü değil ama bir daha yapar mıyım yapmam
Geçmiş olsunGeçmiş olsun gönül büyük kızım da dün rahatsızlandı hafif ateşi var şu an boğazı çok fena dr götürcem.
Soğuk baklavayı çok severim ona benziyor dedikleri için yaptım bende bir daha yapmamBende sevmedim popüler diye yaptım sade de sevmiyordum belki ondan diye düşünmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?