Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dun balik kizarttim koca kisisi diyor ki " bu kadin da iki gundur yemek yapmamak icin kaciyo adam gibi sulu yemek yiyemiorum"
O onundeki ne dedim yemek degil mi?
Baligi yemek olarak gormeyen adam.
O yuzden bugun tam da onun sevdigi cins bol sulu , tavuklu patates ve pilav yaparim gömüle gömüle yesin

Ozlemıısm odevlerı
Ah o bıdıklar iki tanede ben de var ne zaman ise dalsam onlarda bir yaramazlık pesınde oluyor yada ne zaman yuruyuse cıksam direk suyla oynamaya baslıyorlar
Genelde hanımlar balık yapmaz esler balık yapmıyor diye olur bu tantana ama sizde tam ters olmus

Evet çok zor oluyor bir plan yapayım yoksa çocukla oynayacak vakit kalmıyor

Temizlik benim işimi izliyordum gaza geldim salondaki küçük cami kenarları dışı ne varsa detaylı sildim
salondaki petekleri ova ova sildim
Tv ünitesini detaylı arkasına varana kadar sildim
şimdide geldim fasulyeleri haşlamıştım yemeği ocağa koydum
Dışarıda asılı çamaşırlar var kuruduysa toplayacam yok kurumadıysa makinede biten çamaşırı camasirliga asayim hadi bana kolay gele

sabah oğluma börek yaptım. kahvaltıdan sonra yemeği pişirdim. Bulaşık makinesini bosaltip yerlestirdim. ortalığı topladım. Sol koluMDA çok sancı var başka birşey yapamadım. İnşallah bende sizler gibi olabilirim. Birde oğlum hergün tatlı birsey istiyor ne yapacağımI şaşırdım artık. Bildiğiniz sağlıklı pratik tatlı varmı.

Hurma ile çikotop gibi bir şey yapılıyordu kuruyemişlerle filan

Nego ayy etiketini görünce çok heyecanlandım
Bugün griptim ben. Oruç tuttupum için ilaçta içemedim. Daha yeni düzeldim biraz. Dün KV mler yemeğe gelmişti. Mutfağı öylece birakmıstım. Bugün sadece dünden kalan bulaşıkları yıkadım. Bir kısmını makinaya koydum. Sonra yerlerine yerleştirdim.
Yemek dünden vardı sağolsun eşim hazırladı.
Yarın İnşallah yazarım bende yaptığım işleri.

Geçmiş olsun canım

Çok şükür hiçbişey olmuyo desem
Yarın yazıcam ben sana❤
Bende alabilir mıyım ödev nasıl oluyor yada
Tabi ki yapabilirsin,etiketeeklerim,bazen unutabiliyorum ama
Eline sağlık
Eline sağlık
Eline sağlık
Eline sağlık
Balık yemek değil miymiş hıh
Eline sağlık
Eline sağlık
Eline sağlık geçmiş olsun,nickindeki hastalık yüzünden mi:/

Fibromiyalji her yerde ağrı yapabiliyor ama bu farklı ya farketmeden oradaki kası incittim. şişlik ve sertlik var yada lenflerde şişme oldu. Uzun süredir idrar yolu enfeksiyonum geçmedi antibiyotik de kullanmadım bu sefer. sebebini bilmemekle birlikte netde yaptığım araştırmalar da biraz korkuttu. İnşallah önemli bir şey değildir

Allah kabul etsin borç mu nafile mi ?
Ben de oruç tutmaya çalışıyorum mümkün olduğunca bugün tutamadım gece uyanamadım.

Bugün neler yaptım

Sabah rutinim aynı yazmıyım
Wc temizledim,banyo lavabo ve klozet
Çamaşır katladım yerleştirdim
İki posta çamaşır astım
Evi süpürdüm(koltuk minderleri,koltuk altları iki odanın dahil)
Yerleri sildim
Yemek yaptım
Pazardan sebze meyve geldi yıkadım,yeşillikler yarına artık

Geçmiş olsun,değildir umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…