• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dun balik kizarttim koca kisisi diyor ki " bu kadin da iki gundur yemek yapmamak icin kaciyo adam gibi sulu yemek yiyemiorum"😒😒😒😡
O onundeki ne dedim yemek degil mi?
Baligi yemek olarak gormeyen adam.
O yuzden bugun tam da onun sevdigi cins bol sulu , tavuklu patates ve pilav yaparim gömüle gömüle yesin:D

Ozlemıısm odevlerı 😊
Şunu eklemezsem olmaz.

Ben bu kadar is yaparken benim akıllı bidiklarim( 2 tane) da akıllı akıllı oyuncaklarıyla oynuyor sanıyordum.

Ama yok nerde mutfağa girmişler un kabini almışlar ellerine yüzlerine ve uzerlerine ve de halıya bir güzel boca etmişler.

Benim o an ki surat ifademi tahmin edersiniz önce bir şok etkisi :KK57::KK57::KK57::olamaz::silah:

Sonra beni anlamalarını sağlayacak sitemli sözler;

Aferim böyle devam ben evi tertemiz ederken siz pis ediyorsunuz bana hiç mi acimiyorsunuz dedim.

Dudağımı da middirdim ikiside geldi bana sarıldı özür diledi barıştık tabi hemen 🥰🥰🥰🤗
Ah o bıdıklar iki tanede ben de var ne zaman ise dalsam onlarda bir yaramazlık pesınde oluyor yada ne zaman yuruyuse cıksam direk suyla oynamaya baslıyorlar
Dun balik kizarttim koca kisisi diyor ki " bu kadin da iki gundur yemek yapmamak icin kaciyo adam gibi sulu yemek yiyemiorum"😒😒😒😡
O yuzden bugun tam da onun sevdigi cins bol sulu , tavuklu patates ve pilav yaparim gömüle gömüle yesin:KK70:
😂😂Genelde hanımlar balık yapmaz esler balık yapmıyor diye olur bu tantana ama sizde tam ters olmus

Canim ben öyle yapiyorum yemegi zaten 2 gunluk yapiyorum az yersek 3 gune sarkiyo. Mesela pazardan yemek yaptiysam pazartesi temizlik yapiyorum.
Ayni gün cok zor oluyo ya. Mesela bugün yemegim yoktu öyle denk geldi ama evde pisti temizlemek zorundaydim su an cok zor geliyo

Yeni yaptim ikisini de canim şükür🤗
Evet çok zor oluyor bir plan yapayım yoksa çocukla oynayacak vakit kalmıyor

Temizlik benim işimi izliyordum gaza geldim salondaki küçük cami kenarları dışı ne varsa detaylı sildim
salondaki petekleri ova ova sildim
Tv ünitesini detaylı arkasına varana kadar sildim
şimdide geldim fasulyeleri haşlamıştım yemeği ocağa koydum
Dışarıda asılı çamaşırlar var kuruduysa toplayacam yok kurumadıysa makinede biten çamaşırı camasirliga asayim hadi bana kolay gele:temizlik:

sabah oğluma börek yaptım. kahvaltıdan sonra yemeği pişirdim. Bulaşık makinesini bosaltip yerlestirdim. ortalığı topladım. Sol koluMDA çok sancı var başka birşey yapamadım. İnşallah bende sizler gibi olabilirim. Birde oğlum hergün tatlı birsey istiyor ne yapacağımI şaşırdım artık. Bildiğiniz sağlıklı pratik tatlı varmı.

sabah oğluma börek yaptım. kahvaltıdan sonra yemeği pişirdim. Bulaşık makinesini bosaltip yerlestirdim. ortalığı topladım. Sol koluMDA çok sancı var başka birşey yapamadım. İnşallah bende sizler gibi olabilirim. Birde oğlum hergün tatlı birsey istiyor ne yapacağımI şaşırdım artık. Bildiğiniz sağlıklı pratik tatlı varmı.
Hurma ile çikotop gibi bir şey yapılıyordu kuruyemişlerle filan

Nego Nego ayy etiketini görünce çok heyecanlandım ❤️
Bugün griptim ben. Oruç tuttupum için ilaçta içemedim. Daha yeni düzeldim biraz. Dün KV mler yemeğe gelmişti. Mutfağı öylece birakmıstım. Bugün sadece dünden kalan bulaşıkları yıkadım. Bir kısmını makinaya koydum. Sonra yerlerine yerleştirdim.
Yemek dünden vardı sağolsun eşim hazırladı.
Yarın İnşallah yazarım bende yaptığım işleri.

Bugün griptim ben. Oruç tuttupum için ilaçta içemedim. Daha yeni düzeldim biraz. Dün KV mler yemeğe gelmişti. Mutfağı öylece birakmıstım. Bugün sadece dünden kalan bulaşıkları yıkadım. Bir kısmını makinaya koydum. Sonra yerlerine yerleştirdim.
Geçmiş olsun canım

Çok şükür hiçbişey olmuyo desem :KK45:
Yarın yazıcam ben sana❤
Bende alabilir mıyım ödev nasıl oluyor yada
Tabi ki yapabilirsin,etiketeeklerim,bazen unutabiliyorum ama
Şimdiye kadar yaptıklarımı yazayım.
Kahvaltı hazırladım bulaşıkları makinaya dizdim
Çamaşır katladım yerleştirdim
Kızımın dolabını düzenledim
Oyuncaklarını azalttım düzenledim
Kızıma çorba yaptım
Toz aldım pencere önleri falan detaylı
şimdide kızımı uyutup bi kahve içer yemek yaparım
evi bir gün detaylı temzliyorum ben bi gün yüzeysel işler yapıyorum
Eline sağlık👏
Selam 🌸

Sabah kahvaltı sonrası mutfağı temizledim. Bulaşık makinesinden yıkananları yerleştirdim.
Bulaşık makinasını temizledim.
Mutfak dolaplarını düzenleyip sildim.
Mutfağı süpürüp, ocağı ve diğer beyaz eşyaları sildim.
Yatak ve oturma odasını süpürüp sildim..
Kıyafet dolabımızı düzelttim.
Şimdi dinlenmeye geçtim. Yine yaparsam yazarım 😊
Nego Nego
Eline sağlık👏
Selammm

Dunden evim temizdi cok bir sey yapmadim ama gene bos durmadim:KK66:

🎀 hali paspas koltuk ortuleri vs silkeledim, kirlentleri pofidik yaptim artik adi her ne ise o islemin🤣
🎀kuruyan camasirlari topladim asilacak onlar beklio⚡
🎀tuvalet banyo yine camasir suyu bulandi. Her gun tekrar eden islem.
🎀cop kovalari camasir suyu ile ic dis yikanip dezenfekte edildi.
🎀mutfak tezgahi camasir suyu ile silindi
🎀hol ve yatak odasi supuruldu.
🎀makyaj dolabim duzenlendi silindi.
🎀lamba dugmeleri kapi kulplari camasir suyu ile silindi bu da her gun neredeyse yaptigim islem su koronadan sonra..

Birazdan oglusa odev yaptirip Fetih suremi okucam insallah🤲♥️
Eline sağlık👏
Selamlar :KK76:
Bu saate kadar neler yaptım
✅Eşimin kahvaltısını verdım
✅ Evi topladım sonra cocuklar uyandı
✅Yatakları topladım
✅Cocukların kahvaltısını verdım
✅Tuvalet banyoyu ovdum
✅Bulasık makınası bosaltılıp kirliler yerlestırıldı
✅1 makına camasir katladım
✅1 makına camasir yıkayıp astım
✅Lekesi cıkmayan kıyafetleri suya bastım
✅Kızımla 1 sayfa kuran okuduk
✅1 bucuk saatte yakın yuruyus yaptım suan koltuga yapıstım oturuyorum
✅Ev halkının Oglen yemegıni verdım
Yapacaklarım
✖ Evi supurup sılıcem
✖Aksama yemek yapıcam(aclık tan gozum dondu suan)
✖Camasirlar kuruduysa onları toplayıp katlayıp yerlestırıcem
✖Bulasıkları yerlestırıcem
✖Odevlerı yapicam
Eline sağlık👏
O yuzden bugun tam da onun sevdigi cins bol sulu , tavuklu patates ve pilav yaparim gömüle gömüle yesin:KK70:
Balık yemek değil miymiş hıh😬
Temizlik benim işimi izliyordum gaza geldim salondaki küçük cami kenarları dışı ne varsa detaylı sildim
salondaki petekleri ova ova sildim
Tv ünitesini detaylı arkasına varana kadar sildim
şimdide geldim fasulyeleri haşlamıştım yemeği ocağa koydum
Dışarıda asılı çamaşırlar var kuruduysa toplayacam yok kurumadıysa makinede biten çamaşırı camasirliga asayim hadi bana kolay gele:temizlik:
Eline sağlık👏
✔️Kitap okudum
✔️Bulaşık makinesini boşalttım
✔️Etrafı , yatakları topladım
✔️Kahvaltı yaptık , tost yaptım makineyi temizledim bulaşıkları makineye kaldırdım
✔️ocağı sildim
✔️Yatak odasının dolabı, çekmeceleri, şifonyeri iç dış sildim düzenledim
✔️Tüm evi süpürdüm
Eline sağlık👏
Eline sağlık👏 geçmiş olsun,nickindeki hastalık yüzünden mi:/

Yarın yazıcam ben sana❤

Tabi ki yapabilirsin,etiketeeklerim,bazen unutabiliyorum ama

Eline sağlık👏

Eline sağlık👏

Eline sağlık👏

Eline sağlık👏

Balık yemek değil miymiş hıh😬

Eline sağlık👏

Eline sağlık👏

Eline sağlık👏 geçmiş olsun,nickindeki hastalık yüzünden mi:/
Fibromiyalji her yerde ağrı yapabiliyor ama bu farklı ya farketmeden oradaki kası incittim. şişlik ve sertlik var yada lenflerde şişme oldu. Uzun süredir idrar yolu enfeksiyonum geçmedi antibiyotik de kullanmadım bu sefer. sebebini bilmemekle birlikte netde yaptığım araştırmalar da biraz korkuttu. İnşallah önemli bir şey değildir

Allah kabul etsin borç mu nafile mi ?
Ben de oruç tutmaya çalışıyorum mümkün olduğunca bugün tutamadım gece uyanamadım.

Bugün neler yaptım

🍀Sabah rutinim aynı yazmıyım
🍀Wc temizledim,banyo lavabo ve klozet
🍀Çamaşır katladım yerleştirdim
🍀İki posta çamaşır astım
🍀Evi süpürdüm(koltuk minderleri,koltuk altları iki odanın dahil)
🍀Yerleri sildim
🍀Yemek yaptım
🍀Pazardan sebze meyve geldi yıkadım,yeşillikler yarına artık

Fibromiyalji her yerde ağrı yapabiliyor ama bu farklı ya farketmeden oradaki kası incittim. şişlik ve sertlik var yada lenflerde şişme oldu. Uzun süredir idrar yolu enfeksiyonum geçmedi antibiyotik de kullanmadım bu sefer. sebebini bilmemekle birlikte netde yaptığım araştırmalar da biraz korkuttu. İnşallah önemli bir şey değildir
Geçmiş olsun,değildir umarım.

Back
X