Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın canım ? Nasıl anlayamadım bulaşıkları kaldırmadan uyumaktan bahsediyorsan o iş bende

Hayırlı sabahlar bugün bı enerjisiz kalktım beni durtukleyin
Kadınlar kalk hadi iş yap kafanı dağıt
Emin misin,acıtırım

Günaydın canım ? Nasıl anlayamadım bulaşıkları kaldırmadan uyumaktan bahsediyorsan o iş bende
Yok o kadar basit değil sabah öğle ikindi akşam yatsı aklına geldikçe foto isticen böğğ gelcek benim mutfağı görmekten
Kadınlar kalk hadi iş yap kafanı dağıt

Emin misin,acıtırım
Eminim birinin desteğine ihtiyacım var vallahi bıktım bulaşıktan

Selamlar
Bugun pazar işini erken hallettim aksamdan evı toplayıp yatınca pek bir ıste cıkmadı sureklı toplu ve temiz tutmaya calısıyorum 2 gundur daha az iş cıkıyor sankı birazdan kızları ormana goturucem ne zamandır eve haps oldular gunesı gormusken nasıp lensin kuzucuklar

Yok o kadar basit değil sabah öğle ikindi akşam yatsı aklına geldikçe foto isticen böğğ gelcek benim mutfağı görmekten

Eminim birinin desteğine ihtiyacım var vallahi bıktım bulaşıktan
Öyle yürek yemiş bir babayiğit yoksa ben olurum yeter ki bir temizlik neferi daha kazanalım

Ya kızlar cidden mutfağa girince buhran basıyor geri kaçıyorum toplayasım gelmiyor hiç
Kalk hadi kalk,hemen fotoğraf at,14.30 a kadar süren var.Bahane falan istemiyorum.Aaaa elinin altında sıcak su,bulaşık makinesi var,sıcacık ev sen mutfağı toplamaya erin sobalı evde buz tutan mutfakda iş yapan annelerimizin canı yok muydu,kalk kalk kalk hadi

Yaptıklarım
Yatakları topladım
Evi topladım
Mutfağı topladım
Süpürdüm sildim toz aldım
Vc lavoba ovdum
Kalan işimde balkon yıkamak inşaat pisliği var canım hiç istemiyor. Belki kızı dışarı çıkarırım yırtarım işten

Çocukları dışarı çıkardım canım hava çok güzel gelince inşallah artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…