- 29 Temmuz 2017
- 24.375
- 124.939
- 598
- 36
Sağlık olsun bu gece de böyle olsun canım dinlen ne olacakHerkese iyi geceler mutfağı tam toplamadan yatıyorum aklım orada yapacak adam yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlık olsun bu gece de böyle olsun canım dinlen ne olacakHerkese iyi geceler mutfağı tam toplamadan yatıyorum aklım orada yapacak adam yok
Valla öyle yaptım şimdi toparladım kahvaltı hazırlıyorum ahhh kalabalık arkadaş ortamlı kahvaltıları özledim hayat neler aldı elimizdenSağlık olsun bu gece de böyle olsun canım dinlen ne olacak
Aynen ya sevdiklerimizle aynı sofrada oturabilmek ne büyük nimetmişValla öyle yaptım şimdi toparladım kahvaltı hazırlıyorum ahhh kalabalık arkadaş ortamlı kahvaltıları özledim hayat neler aldı elimizden
Günaydın canım ? Nasıl anlayamadım bulaşıkları kaldırmadan uyumaktan bahsediyorsan o iş bendeGünaydın kızlar
Kızlar benim bulaşığımı takip edecek bi babayiğit var mı daha önce deneyenler oldu ama erken pes etti 21 gün bulaşıksız yaşamak istiyorum ben seni disipline sokarım diyen var mı![]()
Gerçekten en çok onu özledim oturup kahve içip dertlesmeyi bir bardağı paylaşmayı özledimAynen ya sevdiklerimizle aynı sofrada oturabilmek ne büyük nimetmiş
Kadınlar kalk hadi iş yap kafanı dağıtHayırlı sabahlar bugün bı enerjisiz kalktım beni durtukleyin![]()
Emin misin,acıtırımGünaydın kızlar
Kızlar benim bulaşığımı takip edecek bi babayiğit var mı daha önce deneyenler oldu ama erken pes etti 21 gün bulaşıksız yaşamak istiyorum ben seni disipline sokarım diyen var mı![]()
Yok o kadar basit değil sabah öğle ikindi akşam yatsı aklına geldikçe foto isticenGünaydın canım ? Nasıl anlayamadım bulaşıkları kaldırmadan uyumaktan bahsediyorsan o iş bende![]()
Eminim birinin desteğine ihtiyacım var vallahi bıktım bulaşıktanKadınlar kalk hadi iş yap kafanı dağıt
Emin misin,acıtırım![]()
Öyle yürek yemiş bir babayiğit yoksa ben olurum yeter ki bir temizlik neferi daha kazanalımYok o kadar basit değil sabah öğle ikindi akşam yatsı aklına geldikçe foto isticenböğğ gelcek benim mutfağı görmekten
Eminim birinin desteğine ihtiyacım var vallahi bıktım bulaşıktan![]()
Teessüf ediyorumÖyle yürek yemiş bir babayiğit yoksa ben olurum yeter ki bir temizlik neferi daha kazanalım
Kalk hadi kalk,hemen fotoğraf at,14.30 a kadar süren var.Bahane falan istemiyorum.Aaaa elinin altında sıcak su,bulaşık makinesi var,sıcacık ev sen mutfağı toplamaya erinYa kızlar cidden mutfağa girince buhran basıyor geri kaçıyorum toplayasım gelmiyor hiç![]()
Çocukları dışarı çıkardım canım hava çok güzel gelince inşallah artıkKalk hadi kalk,hemen fotoğraf at,14.30 a kadar süren var.Bahane falan istemiyorum.Aaaa elinin altında sıcak su,bulaşık makinesi var,sıcacık ev sen mutfağı toplamaya erinsobalı evde buz tutan mutfakda iş yapan annelerimizin canı yok muydu,kalk kalk kalk hadi
![]()