• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Screenshot_20201230-101742_Gallery.webp

Günaydın temiz ve düzenli güzel kadınlar 🏵🌹🌺🌻🌼🌷♥️♥️♥️

Günaydın kızlar:KK36:
Kızlar benim bulaşığımı takip edecek bi babayiğit var mı daha önce deneyenler oldu ama erken pes etti 21 gün bulaşıksız yaşamak istiyorum ben seni disipline sokarım diyen var mı 👀👀
Günaydın canım ? Nasıl anlayamadım bulaşıkları kaldırmadan uyumaktan bahsediyorsan o iş bende :KK59:

Hayırlı sabahlar bugün bı enerjisiz kalktım beni durtukleyin ☺️
Kadınlar kalk hadi iş yap kafanı dağıt😘
Günaydın kızlar:KK36:
Kızlar benim bulaşığımı takip edecek bi babayiğit var mı daha önce deneyenler oldu ama erken pes etti 21 gün bulaşıksız yaşamak istiyorum ben seni disipline sokarım diyen var mı 👀👀
Emin misin,acıtırım:KK53:

Günaydın canım ? Nasıl anlayamadım bulaşıkları kaldırmadan uyumaktan bahsediyorsan o iş bende :KK59:
Yok o kadar basit değil sabah öğle ikindi akşam yatsı aklına geldikçe foto isticen 😜😜😜 böğğ gelcek benim mutfağı görmekten 😜😜
Kadınlar kalk hadi iş yap kafanı dağıt😘

Emin misin,acıtırım:KK53:
Eminim birinin desteğine ihtiyacım var vallahi bıktım bulaşıktan :@

Selamlar
Bugun pazar işini erken hallettim aksamdan evı toplayıp yatınca pek bir ıste cıkmadı sureklı toplu ve temiz tutmaya calısıyorum 2 gundur daha az iş cıkıyor sankı birazdan kızları ormana goturucem ne zamandır eve haps oldular gunesı gormusken nasıp lensin kuzucuklar

Yok o kadar basit değil sabah öğle ikindi akşam yatsı aklına geldikçe foto isticen 😜😜😜 böğğ gelcek benim mutfağı görmekten 😜😜

Eminim birinin desteğine ihtiyacım var vallahi bıktım bulaşıktan :mad:
Öyle yürek yemiş bir babayiğit yoksa ben olurum yeter ki bir temizlik neferi daha kazanalım

Ya kızlar cidden mutfağa girince buhran basıyor geri kaçıyorum toplayasım gelmiyor hiç :KK61::KK61:
Kalk hadi kalk,hemen fotoğraf at,14.30 a kadar süren var.Bahane falan istemiyorum.Aaaa elinin altında sıcak su,bulaşık makinesi var,sıcacık ev sen mutfağı toplamaya erin:duduk: sobalı evde buz tutan mutfakda iş yapan annelerimizin canı yok muydu,kalk kalk kalk hadi:KK4::KK4::KK4:

Yaptıklarım
Yatakları topladım
Evi topladım
Mutfağı topladım
Süpürdüm sildim toz aldım
Vc lavoba ovdum
Kalan işimde balkon yıkamak inşaat pisliği var canım hiç istemiyor. Belki kızı dışarı çıkarırım yırtarım işten 😂

Kalk hadi kalk,hemen fotoğraf at,14.30 a kadar süren var.Bahane falan istemiyorum.Aaaa elinin altında sıcak su,bulaşık makinesi var,sıcacık ev sen mutfağı toplamaya erin:duduk: sobalı evde buz tutan mutfakda iş yapan annelerimizin canı yok muydu,kalk kalk kalk hadi:KK4::KK4::KK4:
Çocukları dışarı çıkardım canım hava çok güzel gelince inşallah artık🙈

Back
X