Su tankli kullaniyorum zaten tahliye hortumlu degil yani sadece fis olan yer isimi goruyor da yatak odasina skstirma sansm yoktu cnmÇamaşır makinesinin üstüne takıyorlar olmadımı sende? Birde onlarda su tankı var yatak odasına fln sıkıştıramazmısın
Benim çamaşır makinesi mutfakta.
Yatak odasında da beşik var zaten .
Evi yaparken hiç ekstradan yer bırakmamışlar. Güya yeni bina ama tirt
Anladım canım işini görüyorsa tamamdır zatenSu tankli kullaniyorum zaten tahliye hortumlu degil yani sadece fis olan yer isimi goruyor da yatak odasina skstirma sansm yoktu cnm
Benimkilere bişi olmadı kurutmada ama birdaha atmam sanırım baya yumuşattı alt kısımlarını, ama çabuk kurudu.Tabi ayakkabı markaya göre değişir kimine ıslak mendil bile değmesin diyolar.
İçleri çıkıyo bazılarının öyle yıkanıyor.
keten ayakkabılar kurutma olsun olmasın yıkanınca az bişey çekiyor
Kızlar sabah yatağı kapatıp çıktım eve 8 de geldim
Akşam yemeği sofrayı kur-kaldırmak
Bulaşık makinesini çalıştırmak
Koridoru süpürmek
Yastık kılıflarını değiştirmek ve beyazları makineye atmak
Ayakkabıları toparlamak
Spor ayakkabıları yıkamak
Bu saate kadar yaptığım işler... sabah devam allah nasip ederse... birazdan kuranımı okuyup efoonun etiketleyiği herkese tosia başta olmak üzere ismen dua edip yatıcam allah rahatlık versin
Cok isi veriyorya ayakkabi icin zararlidir canim . Ben yastiklar icin internwtte arastirijca elyaf oldugu icin atilabilecegni okudum elyaf yorganlar bile atilir yazmislar yun olmadktan sonraAnladım canım işini görüyorsa tamamdır zaten
Benimkilere bişi olmadı kurutmada ama birdaha atmam sanırım baya yumuşattı alt kısımlarını, ama çabuk kurudu.
Allah razii olsun canmKızlar sabah yatağı kapatıp çıktım eve 8 de geldim
Koridoru süpürmek
Ayakkabıları toparlamak
Bu saate kadar yaptığım işler... sabah devam allah nasip ederse... birazdan kuranımı okuyup efoonun etiketleyiği herkese tosia başta olmak üzere ismen dua edip yatıcam allah rahatlık versin
İçimden bi ses kv kp ve eşinin bu kadar sevdiği 1 yaşındaki minicik bir kız çoçuğunun annesinin (Tosia) çocuğu yalnız büyütmemesi gerektiğini söylüyor... Tosia hakkını helal et kk olarak olayı çok içselleştirdik galiba eşin de kumar oynamasın bi daha inşallah
Allah razı olsum canım,Allah kabul etsin şimdiden♡Kızlar sabah yatağı kapatıp çıktım eve 8 de geldim
Koridoru süpürmek
Ayakkabıları toparlamak
Aynen kuzum aceleye geldi diye yaptım bende. Elyaf normaldede hemen suyunu çeker zaten kurutmada yumuş yumuş olur mis gibiCok isi veriyorya ayakkabi icin zararlidir canim . Ben yastiklar icin internwtte arastirijca elyaf oldugu icin atilabilecegni okudum elyaf yorganlar bile atilir yazmislar yun olmadktan sonra
Aynen bu gece mjs gbi yatak yorgan oh guzel uyuruz insallahh minik kus da uyursa tabiiAynen kuzum aceleye geldi diye yaptım bende. Elyaf normaldede hemen suyunu çeker zaten kurutmada yumuş yumuş olur mis gibi
İnşallah uyur. Bizim kus dün sabaha kadar döndü durdu anamızı ağlattı valla. Belki sormuşumdur mazur gör nekadarlıkAy
Aynen bu gece mjs gbi yatak yorgan oh guzel uyuruz insallahh minik kus da uyursa tabii
Estagfurullah cnm oyle sey olurmu 3 yasi dolacak 1 ay sonra ama hala 2 3 kez kesinliklr uyanir . Su icer kolumu tutar tekrar yanina yatip dalmasni beklerim filan sonra kendi yatagma gecip uyumaya calismam filan derken yarim saati askin zaman geciyor. Buda hic dinlenemememe sebep oluyor ..İnşallah uyur. Bizim kus dün sabaha kadar döndü durdu anamızı ağlattı valla. Belki sormuşumdur mazur gör nekadarlık
yaaa birşey diyeyim mi.
ben seni bdv deki otizm başlığından hatırlıyorum. melek çocuğun melek annesi demiştim kendi kendime. Allah senden razi olsun, gerçekten meleksin. inşallah herşeyin iyisi benim ve hepinizin olsun. bana 2 gündür o kadar destek oldunuz ki, hayatımda hic bu kadar destek gormemistim desem yeridir. hepinizden allah razi
İşte aceleye mi getirdin bu ayrılık işini acaba? bi de annen yok ya kendime dert edindim herhalde bu kız sağlıklı karar veremiyor diye... bi daha yazmayayım dua edeyim onun yerine....öptüm hepinizi ve kuzularınızı...
Benimki daha 14 aylık büyüsede dinlensem diyordum 3 yaş diyorsunEstagfurullah cnm oyle sey olurmu 3 yasi dolacak 1 ay sonra ama hala 2 3 kez kesinliklr uyanir . Su icer kolumu tutar tekrar yanina yatip dalmasni beklerim filan sonra kendi yatagma gecip uyumaya calismam filan derken yarim saati askin zaman geciyor. Buda hic dinlenemememe sebep oluyor ..