Düzenli Evimiz & Hayatımız

Allah razı olsun hatırlayıp duana kattığın için çook mutlu oldum ❤ Allah seninde kalbinden geçen tüüm dualarını hayırla sonuçlandırsın inşallah ❤
Benimde makinem bozulunca kurutmalı aldım iyiki almışım hem ekşin yaşadık hem işimiz görüldü daha nolsun

Sevindim bir sey olmamasına. Ben de kara kara düşünüyorum, yazın iyi de kışın çamaşır kurutmasi işkence. Yerim de yokki kurutma makinesi alayım.

Inan mesajını görünce çok mutlu oldum. Belki içsem bu kadar mutlu olmazdım.

Bugün ki planım

1. Ütü yapmak
2. Temizlik alışverişine çıkmak
3. Spor yapmak
4. Yemek yapmak
5. Bir çekmece veya dolap içi düzenlemek
6. Bir saat kitap okumak
7. Film izlemek
8. Beni yoran geçmiş kötü anıları düşünmemek
9. Sakin anlayışlı bir anne olmak
10. Kuranı Kerim okumak

Çamaşır makinesinin üstüne takıyorlar olmadımı sende? Birde onlarda su tankı var yatak odasına fln sıkıştıramazmısın

Sabah yaparsın canım olsun

Aminnnnnnnnn. ❤❤❤❤
Ne güzel dua ettin öyle. Allah sana bu dediklerinin iki üç beş on katını nasip etsin canım.

Diğer arkadaşa da yazdım camaşır makinesinin üzerine oluyor araştır istersen kuzum

Çamaşır makinesinin üstüne takıyorlar olmadımı sende? Birde onlarda su tankı var yatak odasına fln sıkıştıramazmısın
Benim çamaşır makinesi mutfakta.
Yatak odasında da beşik var zaten .
Evi yaparken hiç ekstradan yer bırakmamışlar. Güya yeni bina ama tirt

Aynenn eksinli bi gundu bizim icin
Benim camasir makinem mutfakta cnm ev kucuk biraz bu seklde olmasi gerekti bulasik yerine camasir, camasir yerine kurutma koyduk . Ama memnunum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…