Sürekli uyanınca insan çok yoruluyor ciddenEstagfurullah cnm oyle sey olurmu 3 yasi dolacak 1 ay sonra ama hala 2 3 kez kesinliklr uyanir . Su icer kolumu tutar tekrar yanina yatip dalmasni beklerim filan sonra kendi yatagma gecip uyumaya calismam filan derken yarim saati askin zaman geciyor. Buda hic dinlenemememe sebep oluyor ..
Malesef cnm emzirmeyi birakbca deliksiz.uyur dediler 2 yasi bekledim hevesle ama.1 sene olacak nerdeyse ama durum bu.Benimki daha 14 aylık büyüsede dinlensem diyordum 3 yaş diyorsun
Sana da günaydın efoocum ben yapamadığım bulaşık makinesi ödevim için mutfaktayım....Güüüünayyyyydıııınnnnnnnnnn, çok güzel bir gün, mutlu, sağlıklı, huzurlu bir gün olsun hepimiz için
Günaydın canım, kolay gelsin. Verdim ödeviSana da günaydın efoocum ben yapamadığım bulaşık makinesi ödevim için mutfaktayım....
bugün temizllik yapacak bayan gelecek eve ona ekstradan ne iş yaptırsam? Gözden kaçan yapılması gereken... yoksa pek bi iş yapmadan gitme ihtimali var bi de mümkünse ödevimi alayım.....
4.5 yaşında daha yemi uyumaya başladı deyip susayımBenimki daha 14 aylık büyüsede dinlensem diyordum 3 yaş diyorsun
23 ağustos ödevi :
Fırın temizlemek
Manevi ödev olarak psikolog Rumeysa Demirörs'ün 100 günlük kendini iyileştirme programına başlamaya karar verdim hadi bakalım hep birlikte deneyelim.
Ayrıca okumak isteyenler için, malum bugün cuma, vefat etmiş yakınlarımız için Kuranı Kerim okuyalım
Eki Görüntüle 2300877 Eki Görüntüle 2300878
@malii
Bonus
yorgun anneanne
Skyler White
@Lices_s
Kmsl Hnd
O1deren87
Feslegen Kokulu Nane
D e f n e
@bellok
Psikolojik Deliii
-SWEET MOM-
beybisi35
Feminas
P Puddingmuf
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
@MigiMadid
D deep_sea
Anka
Handandandan
kubdef
Aa tamam canım sağol dikkat etmedim
Hadi kolay gelsin o zaman, bir yerden başka gerisi gelir canımGünaydın❤
Misafirlerim yarın gidiyor. Beklediğimden daha uzun kaldılar. Evin iyiii bir temizliğe ihtiyacı var
Eline sağlık canımGünaydınnn
Dünkü menun biber dolması salata yoğurt
♡Neler yaptım
♡Kahvaltı / bulaşık
♡Çamaşır yıkandı
♡Genel olarak evi süpür toz al
♡mutfak dolapları iç dış silindi düzenlendi
♡banyo temizlendi
♡akşam yemeği/Bulaşık
♡uyumadan önce mutfak toparlandı temiz bırakıldı
Yaa o tezgahta bardak kısmına bende gıcık oluyorum, yıkayıp koysunlar bari kullandıklarını, ne düşüncesiz bir hareket.Günaydın hanımlar gerçi günüm aymadı ya beni bu saatte temizliğe teşvik eden GÜZEL! İnsanlar sağ olsunlar :) bugün tüm evi temizleyeceğim yemek yapacağım maraton başlıyor bir de onlar gidince olan kısmı var bunun bir daha temizlik bir daha nevresim yastık ne varsa yıkanacakher şey tamam da görümcem de dahil iki çocuğunun kendi bardakları dan bir daha su içmemelerini anlamıyorum hele ki saatte 5 bardak tezgahın üstünde birikince deli oluyorum tezgah üstüne takıntım var benim
Oy oy sorma ne yıkaması iç sür tezgahın üstüne görümcem de sağ olsun ayy çok yoruldun der geçer gider
Hadi kolay gelsin o zaman, bir yerden başka gerisi gelir canım
Eline sağlık canım
Yaa o tezgahta bardak kısmına bende gıcık oluyorum, yıkayıp koysunlar bari kullandıklarını, ne düşüncesiz bir hareket.
Nevresim yıkana kısmı
Iyyy sevmediğim misafir modeli, öylesi hiç gelmesin. Anlayışsız insanlara tahammül edemiyorum. Sende kendini paralıyorsun kesin onlar gelinceOy oy sorma ne yıkaması iç sür tezgahın üstüne görümcem de sağ olsun ayy çok yoruldun der geçer gider
Banyom küçücük. Duş kabini bile yok. Çamaşır makinesi banyoda paslanır diye mutfağa koyduk zaten.Banyo?
Ooo kimler gelmişGünaydın