Düzenli Evimiz & Hayatımız

Estagfurullah cnm oyle sey olurmu 3 yasi dolacak 1 ay sonra ama hala 2 3 kez kesinliklr uyanir . Su icer kolumu tutar tekrar yanina yatip dalmasni beklerim filan sonra kendi yatagma gecip uyumaya calismam filan derken yarim saati askin zaman geciyor. Buda hic dinlenemememe sebep oluyor ..
Sürekli uyanınca insan çok yoruluyor cidden :KK43: dalana kadar bende aynı baya zaman kaybediyorum

Güüüünayyyyydıııınnnnnnnnnn, çok güzel bir gün, mutlu, sağlıklı, huzurlu bir gün olsun hepimiz için :KK36::KK37:
Sana da günaydın efoocum ben yapamadığım bulaşık makinesi ödevim için mutfaktayım....
bugün temizllik yapacak bayan gelecek eve ona ekstradan ne iş yaptırsam? Gözden kaçan yapılması gereken... yoksa pek bi iş yapmadan gitme ihtimali var bi de mümkünse ödevimi alayım.....

23 ağustos ödevi :

🔸Fırın temizlemek :KK45:
🔸Manevi ödev olarak psikolog Rumeysa Demirörs'ün 100 günlük kendini iyileştirme programına başlamaya karar verdim 😊 hadi bakalım hep birlikte deneyelim.
Ayrıca okumak isteyenler için, malum bugün cuma, vefat etmiş yakınlarımız için Kuranı Kerim okuyalım 😊

2019-06-21 10.17.38.png
2019-06-21 10.18.06.png

@malii
Bonus Bonus
yorgun anneanne yorgun anneanne
Skyler White Skyler White
@Lices_s
Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
Feslegen Kokulu Nane Feslegen Kokulu Nane
D e f n e D e f n e
@bellok
Psikolojik Deliii Psikolojik Deliii
-SWEET MOM- -SWEET MOM-
beybisi35 beybisi35
Feminas Feminas
P Puddingmuf
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
@MigiMadid
D deep_sea
Anka Anka
Handandandan Handandandan
kubdef kubdef

Son düzenleme:
Sana da günaydın efoocum ben yapamadığım bulaşık makinesi ödevim için mutfaktayım....
bugün temizllik yapacak bayan gelecek eve ona ekstradan ne iş yaptırsam? Gözden kaçan yapılması gereken... yoksa pek bi iş yapmadan gitme ihtimali var bi de mümkünse ödevimi alayım.....
Günaydın canım, kolay gelsin. Verdim ödevi 😍

23 ağustos ödevi :

🔸Fırın temizlemek :KK45:
🔸Manevi ödev olarak psikolog Rumeysa Demirörs'ün 100 günlük kendini iyileştirme programına başlamaya karar verdim 😊 hadi bakalım hep birlikte deneyelim.
Ayrıca okumak isteyenler için, malum bugün cuma, vefat etmiş yakınlarımız için Kuranı Kerim okuyalım 😊

Eki Görüntüle 2300877 Eki Görüntüle 2300878

@malii
Bonus Bonus
yorgun anneanne yorgun anneanne
Skyler White Skyler White
@Lices_s
Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
Feslegen Kokulu Nane Feslegen Kokulu Nane
D e f n e D e f n e
@bellok
Psikolojik Deliii Psikolojik Deliii
-SWEET MOM- -SWEET MOM-
beybisi35 beybisi35
Feminas Feminas
P Puddingmuf
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
@MigiMadid
D deep_sea
Anka Anka
Handandandan Handandandan
kubdef kubdef
Nego Nego günaydın.
Listedeki deep sea başkası galiba.
Safsarisin Safsarisin olması lazım.

Günaydınnn :KK36:

Dünkü menun biber dolması salata yoğurt
♡Neler yaptım
♡Kahvaltı / bulaşık
♡Çamaşır yıkandı
♡Genel olarak evi süpür toz al
♡mutfak dolapları iç dış silindi düzenlendi
♡banyo temizlendi
♡akşam yemeği/Bulaşık
♡uyumadan önce mutfak toparlandı temiz bırakıldı

Günaydın hanımlar gerçi günüm aymadı ya beni bu saatte temizliğe teşvik eden GÜZEL! İnsanlar sağ olsunlar :) bugün tüm evi temizleyeceğim yemek yapacağım maraton başlıyor bir de onlar gidince olan kısmı var bunun bir daha temizlik bir daha nevresim yastık ne varsa yıkanacak :KK43: her şey tamam da görümcem de dahil iki çocuğunun kendi bardakları dan bir daha su içmemelerini anlamıyorum hele ki saatte 5 bardak tezgahın üstünde birikince deli oluyorum tezgah üstüne takıntım var benim :KK43:

:ruh:
Günaydın❤
Misafirlerim yarın gidiyor. Beklediğimden daha uzun kaldılar. Evin iyiii bir temizliğe ihtiyacı var :110:
Hadi kolay gelsin o zaman, bir yerden başka gerisi gelir canım 😘
Günaydınnn :KK36:

Dünkü menun biber dolması salata yoğurt
♡Neler yaptım
♡Kahvaltı / bulaşık
♡Çamaşır yıkandı
♡Genel olarak evi süpür toz al
♡mutfak dolapları iç dış silindi düzenlendi
♡banyo temizlendi
♡akşam yemeği/Bulaşık
♡uyumadan önce mutfak toparlandı temiz bırakıldı
Eline sağlık canım 😘
Günaydın hanımlar gerçi günüm aymadı ya beni bu saatte temizliğe teşvik eden GÜZEL! İnsanlar sağ olsunlar :) bugün tüm evi temizleyeceğim yemek yapacağım maraton başlıyor bir de onlar gidince olan kısmı var bunun bir daha temizlik bir daha nevresim yastık ne varsa yıkanacak :KK43: her şey tamam da görümcem de dahil iki çocuğunun kendi bardakları dan bir daha su içmemelerini anlamıyorum hele ki saatte 5 bardak tezgahın üstünde birikince deli oluyorum tezgah üstüne takıntım var benim :KK43:
Yaa o tezgahta bardak kısmına bende gıcık oluyorum, yıkayıp koysunlar bari kullandıklarını, ne düşüncesiz bir hareket.
Nevresim yıkama kısmı

:ruh:

Hadi kolay gelsin o zaman, bir yerden başka gerisi gelir canım 😘

Eline sağlık canım 😘

Yaa o tezgahta bardak kısmına bende gıcık oluyorum, yıkayıp koysunlar bari kullandıklarını, ne düşüncesiz bir hareket.
Nevresim yıkana kısmı
Oy oy sorma ne yıkaması iç sür tezgahın üstüne görümcem de sağ olsun ayy çok yoruldun der geçer gider

Oy oy sorma ne yıkaması iç sür tezgahın üstüne görümcem de sağ olsun ayy çok yoruldun der geçer gider
Iyyy sevmediğim misafir modeli, öylesi hiç gelmesin. Anlayışsız insanlara tahammül edemiyorum. Sende kendini paralıyorsun kesin onlar gelince

X