Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun hatırlayıp duana kattığın için çook mutlu oldum ❤ Allah seninde kalbinden geçen tüüm dualarını hayırla sonuçlandırsın inşallah ❤Kızlar hala otobüsteyim hazır otobüsteyken cepten kuranı Kerim açıp manevi ödevimi bitirdim tosia ve öğretmenimiz efooo başta olmak üzere Allah bu grubumuzdaki psikolojik delii defne babayani.....gibi isimlerini sayamadığım tüm arkadaşlarıma temiz evler huzurlu Gönüller’ duayla yakaran kalpler nasip etsin sizi çok seviyorum allah hepinizi korusun
Benimde makinem bozulunca kurutmalı aldım iyiki almışım hem ekşin yaşadık hem işimiz görüldü daha nolsunSevindim D e f n e bugun kurutmanin nimetlerinden.yararlandik iyice valla ben.onu aldim bilasik makinesi yerim kalmadi bilasigi elde yikiyorum ama pismanligim yok hic camasir yerim yok cnku bide bugun kac kere makinede camasir yikayip, kurutturdum cok hoslanjyorum bu durumdan
Sevindim bir sey olmamasına. Ben de kara kara düşünüyorum, yazın iyi de kışın çamaşır kurutmasi işkence. Yerim de yokki kurutma makinesi alayım.Yastık atmıştı kuutmaya güzel sonuç aldı neyseki :) bende 20 dakka fln attım baya ısınmışlar yanları açılır diye aldım makineden,baya kurumuşlar giyilir çok sevindim
Yakın olsak gerçeğini yapardım valla :)
Çamaşır makinesinin üstüne takıyorlar olmadımı sende? Birde onlarda su tankı var yatak odasına fln sıkıştıramazmısınSevindim D e f n e bugun kurutmanin nimetlerinden.yararlandik iyice valla ben.onu aldim bilasik makinesi yerim kalmadi bilasigi elde yikiyorum ama pismanligim yok hic camasir yerim yok cnku bide bugun kac kere makinede camasir yikayip, kurutturdum cok hoslanjyorum bu durumdan
Sabah yaparsın canım olsunKızlar ben ev için hiçbirşey yapamadım bugün. Kayınvalidem ısrar etti yemeğe kaldik, yeni geldim eve. Kızım da uyudu çok yorulmuştu. Uyanırsa ve uyumazsa tekrar, yapacağım ödevi inşallah. Çok yorgunummmmm :)
Aminnnnnnnnn. ❤❤❤❤Kızlar hala otobüsteyim hazır otobüsteyken cepten kuranı Kerim açıp manevi ödevimi bitirdim tosia ve öğretmenimiz efooo başta olmak üzere Allah bu grubumuzdaki psikolojik delii defne babayani.....gibi isimlerini sayamadığım tüm arkadaşlarıma temiz evler huzurlu Gönüller’ duayla yakaran kalpler nasip etsin sizi çok seviyorum allah hepinizi korusun
Uzat ayaklarını keyif yap sende :)Kızlar ben ev için hiçbirşey yapamadım bugün. Kayınvalidem ısrar etti yemeğe kaldik, yeni geldim eve. Kızım da uyudu çok yorulmuştu. Uyanırsa ve uyumazsa tekrar, yapacağım ödevi inşallah. Çok yorgunummmmm :)
Uzat ayaklarını keyif yap sende :)
Diğer arkadaşa da yazdım camaşır makinesinin üzerine oluyor araştır istersen kuzumSevindim bir sey olmamasına. Ben de kara kara düşünüyorum, yazın iyi de kışın çamaşır kurutmasi işkence. Yerim de yokki kurutma makinesi alayım.
Inan mesajını görünce çok mutlu oldum. Belki içsem bu kadar mutlu olmazdım.
Ohhh iyi yapmışsın. Eline sağlık.Bisey olmadi ben hic yastiklari kurutmaya atmadim atsam nolur diye sordum atma yipratir dediler olsn dedm heycan olsun monoton hayatma dedm attim ve sonuc gayet guzel mis gbi kurudular hemen .
Böyle yazınca da ne mutlu oldumEllerine sağlık canım
Gel beraber içelim
Başımı yastığa koydum. Çocuklar uyumuşken azıcık kestireyim.TRT 1 de çok güzel bir film var kızlar, müsait olan izlesin
Peki poşete mi koyuyorsun yoksa poşetsiz mi?Ellerine sağlık canım
Gel beraber içelim
Elimden geldiğince yazarım canım
Ben kısa programda 30 derecede yıkıyorum sadece deterjan koyuyorum
Allah razı olsun canım amin seni de
Benim çamaşır makinesi mutfakta.Çamaşır makinesinin üstüne takıyorlar olmadımı sende? Birde onlarda su tankı var yatak odasına fln sıkıştıramazmısın
Peki poşete mi koyuyorsun yoksa poşetsiz mi?
Poşetsiz canımPeki poşete mi koyuyorsun yoksa poşetsiz mi?
Aynenn eksinli bi gundu bizim icinAllah razı olsun hatırlayıp duana kattığın için çook mutlu oldum ❤ Allah seninde kalbinden geçen tüüm dualarını hayırla sonuçlandırsın inşallah ❤
Benimde makinem bozulunca kurutmalı aldım iyiki almışım hem ekşin yaşadık hem işimiz görüldü daha nolsun