Düzenli Evimiz & Hayatımız

Banyom küçücük. Duş kabini bile yok. Çamaşır makinesi banyoda paslanır diye mutfağa koyduk zaten.
bende karidora koydum. orda geçen delik açtirdim.
evlendiğimde çamaşir makinesi banyodaydi.
baktım küfleniyor. bende koridora aldim. böle iyi:)
yeri degiştirmeyi düşünmüyorum yoksa difiriz koycaktik yer olmadığı için. neyse ki yer bulduk.
ben banyoma hiç bişey koymak istemiyorum küçük olsun daha iyi bence:) iki kapılı olsa çamaşir makinesi gibi kiler odasi olsa ne güzel olurdu diye düşünüyorum

Benimki ebeveyn banyosu kadar. Küçücük. Her yer ıslanıyor. Hiç kullanışlı değil.
Keşke seninki gibi ara olsa ben de koyardım ama ara da yok. Yerden çalmışlar resmen.
Ya çamaşır odası gibi bir şey olsaydı kirli sepeti ve çamaşır makinesi orda olsaydı ya da banyo geniş olsaydı.
Taşınmayı düşünüyoruz ama hayırlısı.

Fırınımın o kadar çok temizliğe ihtiyacı var ki dışını siliyorum ici kalıyordu bugün Bayram etsin zavallı

Efoocum sabah bulaşık makinesi ve fırın ödevimi yaptım. Bulaşık makinesini boşalttıktan sonra sildim boş çalıştırdım beyaz sirke koyup....
yapmışken patates soğan ve baharat rafını temizledim.
Tuvalet kovalarını yıkadım pis koku yapıyordu
Yatak Çarşafı alez ve nevresimi makineye attım, çıktım......
Hayırlı Cuma’lar mutlu günler dilerim

Eline sağlık hamarat hanım

ayy yeni uyaniyorum uyanmamak icinde 1 saattir beni uyandirmaya gelen cocuklara kiziyorum surekli gune kotu baslamak tamda boyle oluyor

Dun yazdigim maddelerin 3 bu yapmadim nedir onlar utu supurge ve banyo dolabi
ayriyetten gunluk gorevde bana hitap etmiyor hic agliycam simdi

ya nolur bugun verimli bi gun olsun..

5'li maddelerimi yazayim bari

1. Banyo dolaplarini duzenlemek
2. Utu yapmak
3.Nevresimleri degistirmek
4.Yikanacaklari yikamak
5.Yargan battaniye vs hurca duzenkice koymak

Manevi olarakta aynu hala yasin suresinun ilk sayfasini ezberlemeye calisicam

Ve bugun kendim icin kek yapicam kahve icicem ve kitap okuycam ♡

Hadi Allah kolaylık versin

Tamam canım yaptığın işleri de yazabilirsin sadece
Günaydınlar :) Nego ben fırını bugün yapmicam,kullandığım bir ürün var sıkıp bekletiyorum yağlar çözülüyor,onu almam lazım. Baya battı normal temizlenmesi beni çok yorar.
Tamam canım

Karbonat ve sirke ile fırın temizlemek

Karbonat ve sirke ile fırın temizlemek : Bu güne kadar uyguladığınız bütün yöntemleri unutun, çünkü Karbonat ve sirke ile fırın temizlemek içlerinde en kolayı ve pratiği.
Sadece 35 dakikada evde Karbonat ve sirke ile fırın temizleme yöntemini videomuzu izleyerek öğrenebilirsiniz ama önce ihtiyacınız olan malzemeleri sıralayalım.
Malzemeler,
Su
Sprey şişe
Kabartma tozu
Bez veya sünger
Sirke
Küçük bir kase

Izgarayı fırından çıkarın.

Kaseye bir kaç kaşık kabartma tozu koyarak az miktarda suyla karıştırın. Amaç, temizlenmesi gereken yüzeye kolayca uygulanabilecek bir macun elde etmek.
Macunu fırının içine sürün. Kabartma tozu, kirlendikçe kahverengine dönüşecektir. Eşit katmanların olması önemli değildir, önemli olan tüm yüzeylerin kaplanmasıdır.Gece boyunca bu şekilde bekletin. Kabartma tozunun düzgün bir şekilde çimlenmesi için en az 12 saate ihtiyaç vardır.
Bir gün sonra ıslak bir bez alın ve mümkün olduğu kadar bastırarak silerek kabartma tozunu temizleyin.Sprey şişe içine sirke koyun ve kabartma tozu kalıntısı gördüğünüz yerlere püskürtün. Sirke, kabartma tozuyla etkileşime girdiğinde köpük oluşacaktır.
Islak bezle silin. Izgarayı tekrar yerleştirin.
Fırını kuruması için 15-20 dakika düşük sıcaklıkta çalıştırın.

Öğretmenimiz hem ödev veriyor hem de yol gösteriyor.

Kaynanama yaptırılacak

günaydın kızlar hocam benim fırın
temiz birde 3 gün yokum şehir dışına
çıkılacak nişana gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…