bende karidora koydum. orda geçen delik açtirdim.Banyom küçücük. Duş kabini bile yok. Çamaşır makinesi banyoda paslanır diye mutfağa koyduk zaten.
Aa o nası lafOoo kimler gelmiş
Benimki ebeveyn banyosu kadar. Küçücük. Her yer ıslanıyor. Hiç kullanışlı değil.bende karidora koydum. orda geçen delik açtirdim.
evlendiğimde çamaşir makinesi banyodaydi.
baktım küfleniyor. bende koridora aldim. böle iyi:)
yeri degiştirmeyi düşünmüyorum yoksa difiriz koycaktik yer olmadığı için. neyse ki yer bulduk.
ben banyoma hiç bişey koymak istemiyorum küçük olsun daha iyi bence:) iki kapılı olsa çamaşir makinesi gibi kiler odasi olsa ne güzel olurdu diye düşünüyorum
Gelmeseydin hanımGünaydın
Fırınımın o kadar çok temizliğe ihtiyacı var ki dışını siliyorum ici kalıyordu bugün Bayram etsin zavallı23 ağustos ödevi :
Fırın temizlemek
Manevi ödev olarak psikolog Rumeysa Demirörs'ün 100 günlük kendini iyileştirme programına başlamaya karar verdim hadi bakalım hep birlikte deneyelim.
Ayrıca okumak isteyenler için, malum bugün cuma, vefat etmiş yakınlarımız için Kuranı Kerim okuyalım
Eki Görüntüle 2300877 Eki Görüntüle 2300878
@malii
@Bonus
yorgun anneanne
@Stockholm
@Lices_s
@Kmsl Hnd
@O1deren87
Feslegen Kokulu Nane
D e f n e
@bellok
@Psikolojik Deliii
@sweet mom
@beybisi35
@Feminas
@Zinmem
@Cay6
@tosia
H hasbeenandgone
@MigiMadid
@deep_sea
@Anka
Handandandan
kubdef
Günaydın canım, kolay gelsin. Verdim ödevi
Aynen resmen paralıyorum kendimi tezgah myleyken duramıyorum ne makine duruyor ne de ben hep bulaşık bulaşıkIyyy sevmediğim misafir modeli, öylesi hiç gelmesin. Anlayışsız insanlara tahammül edemiyorum. Sende kendini paralıyorsun kesin onlar gelince
Eline sağlık hamarat hanımEfoocum sabah bulaşık makinesi ve fırın ödevimi yaptım. Bulaşık makinesini boşalttıktan sonra sildim boş çalıştırdım beyaz sirke koyup....
yapmışken patates soğan ve baharat rafını temizledim.
Tuvalet kovalarını yıkadım pis koku yapıyordu
Yatak Çarşafı alez ve nevresimi makineye attım, çıktım......
Hayırlı Cuma’lar mutlu günler dilerim
Evet canim gelmedi bildirim. Sıkıntı yok takipteyim kuzum
Hadi Allah kolaylık versinayy yeni uyaniyorum uyanmamak icinde 1 saattir beni uyandirmaya gelen cocuklara kiziyorum surekli gune kotu baslamak tamda boyle oluyor
Dun yazdigim maddelerin 3 bu yapmadim nedir onlar utu supurge ve banyo dolabi
ayriyetten gunluk gorevde bana hitap etmiyor hic agliycam simdi
ya nolur bugun verimli bi gun olsun..
5'li maddelerimi yazayim bari
1. Banyo dolaplarini duzenlemek
2. Utu yapmak
3.Nevresimleri degistirmek
4.Yikanacaklari yikamak
5.Yargan battaniye vs hurca duzenkice koymak
Manevi olarakta aynu hala yasin suresinun ilk sayfasini ezberlemeye calisicam
Ve bugun kendim icin kek yapicam kahve icicem ve kitap okuycam ♡
Tamam canım yaptığın işleri de yazabilirsin sadeceNego canım ben yayladan inme sürecindeyim, birde evimde kapı boya işleri eşya yenileme gibi durumlar var, bu nedenle ödevlere uyamıyorum, ama takipteyim, okuyorum mesajları..
Tam olarak düzenimi kurduktan düzenli olarak paylaşım yapacağım.
Tamam canımGünaydınlar :)Nego ben fırını bugün yapmicam,kullandığım bir ürün var sıkıp bekletiyorum yağlar çözülüyor,onu almam lazım. Baya battı normal temizlenmesi beni çok yorar.
Öğretmenimiz hem ödev veriyor hem de yol gösteriyor.Karbonat ve sirke ile fırın temizlemek
Karbonat ve sirke ile fırın temizlemek : Bu güne kadar uyguladığınız bütün yöntemleri unutun, çünkü Karbonat ve sirke ile fırın temizlemek içlerinde en kolayı ve pratiği.
Sadece 35 dakikada evde Karbonat ve sirke ile fırın temizleme yöntemini videomuzu izleyerek öğrenebilirsiniz ama önce ihtiyacınız olan malzemeleri sıralayalım.
Malzemeler,
Su
Sprey şişe
Kabartma tozu
Bez veya sünger
Sirke
Küçük bir kase
Izgarayı fırından çıkarın.
Kaseye bir kaç kaşık kabartma tozu koyarak az miktarda suyla karıştırın. Amaç, temizlenmesi gereken yüzeye kolayca uygulanabilecek bir macun elde etmek.
Macunu fırının içine sürün. Kabartma tozu, kirlendikçe kahverengine dönüşecektir. Eşit katmanların olması önemli değildir, önemli olan tüm yüzeylerin kaplanmasıdır.Gece boyunca bu şekilde bekletin. Kabartma tozunun düzgün bir şekilde çimlenmesi için en az 12 saate ihtiyaç vardır.
Bir gün sonra ıslak bir bez alın ve mümkün olduğu kadar bastırarak silerek kabartma tozunu temizleyin.Sprey şişe içine sirke koyun ve kabartma tozu kalıntısı gördüğünüz yerlere püskürtün. Sirke, kabartma tozuyla etkileşime girdiğinde köpük oluşacaktır.
Islak bezle silin. Izgarayı tekrar yerleştirin.
Fırını kuruması için 15-20 dakika düşük sıcaklıkta çalıştırın.
Karbonat ve sirke ile fırın temizlemek
Karbonat ve sirke ile fırın temizlemek : Bu güne kadar uyguladığınız bütün yöntemleri unutun, çünkü Karbonat ve sirke ile fırın temizlemek içlerinde en kolayı ve pratiği.
Sadece 35 dakikada evde Karbonat ve sirke ile fırın temizleme yöntemini videomuzu izleyerek öğrenebilirsiniz ama önce ihtiyacınız olan malzemeleri sıralayalım.
Malzemeler,
Su
Sprey şişe
Kabartma tozu
Bez veya sünger
Sirke
Küçük bir kase
Izgarayı fırından çıkarın.
Kaseye bir kaç kaşık kabartma tozu koyarak az miktarda suyla karıştırın. Amaç, temizlenmesi gereken yüzeye kolayca uygulanabilecek bir macun elde etmek.
Macunu fırının içine sürün. Kabartma tozu, kirlendikçe kahverengine dönüşecektir. Eşit katmanların olması önemli değildir, önemli olan tüm yüzeylerin kaplanmasıdır.Gece boyunca bu şekilde bekletin. Kabartma tozunun düzgün bir şekilde çimlenmesi için en az 12 saate ihtiyaç vardır.
Bir gün sonra ıslak bir bez alın ve mümkün olduğu kadar bastırarak silerek kabartma tozunu temizleyin.Sprey şişe içine sirke koyun ve kabartma tozu kalıntısı gördüğünüz yerlere püskürtün. Sirke, kabartma tozuyla etkileşime girdiğinde köpük oluşacaktır.
Islak bezle silin. Izgarayı tekrar yerleştirin.
Fırını kuruması için 15-20 dakika düşük sıcaklıkta çalıştırın.
günaydın kızlar hocam benim fırın23 ağustos ödevi :
Fırın temizlemek
Manevi ödev olarak psikolog Rumeysa Demirörs'ün 100 günlük kendini iyileştirme programına başlamaya karar verdim hadi bakalım hep birlikte deneyelim.
Ayrıca okumak isteyenler için, malum bugün cuma, vefat etmiş yakınlarımız için Kuranı Kerim okuyalım
Eki Görüntüle 2300877 Eki Görüntüle 2300878
@malii
@Bonus
yorgun anneanne
@Stockholm
@Lices_s
@Kmsl Hnd
@O1deren87
Feslegen Kokulu Nane
D e f n e
@bellok
@Psikolojik Deliii