- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
Eline sağlıkBugün nedense canım hiçbir şey yapmak istemedi.
Günlük işleri yaptım. Ortalığı süpürdüm.
Dünden dolma var. Öğlen de büyük kızım makarna salatası istedi, onu yaptım.
Nego dün banyoyu yıkarken muslukları da parlatmıştım zaten.
Akşam bulaştığı ile mutfağınkini ovarım.
Biri bana kahve yapsa
Balkon yok mu? Direkt koysan, yaz ayındayız kurur kendi kendine diye düşünüyorum.Cay rumuzlu arkadaşın yastığına döndü olayımayakkabıları yıkadım eşim aradı hazırlanın geliyorum,dışarı çıkalım diye.. şimdi ben bu ayakkabıları kurutmaya atsam toptan kaybedermiyim? Çocukların yazlık ince spor ayakkabıları sadece
Yastık atmıştı kuutmaya güzel sonuç aldı neyseki :) bende 20 dakka fln attım baya ısınmışlar yanları açılır diye aldım makineden,baya kurumuşlar giyilir çok sevindimBalkon yok mu? Direkt koysan, yaz ayındayız kurur kendi kendine diye düşünüyorum.
Diğer arkadaşın yaptıklarına ne oldu ki? Kaçırmışım orayı.
Yakın olsak gerçeğini yapardım valla :)❤❤❤❤❤❤
Çok teşekkür ederim.
Tosia ben de hep takip ediyorum seni anneciğini kaybettin acaba eşin konusunda acele mi karar veriyorsun bi danışmana mı gitseniz barışmanızı çok istiyorum eşin kötü biri değil gibi anlattıklarından onu çıkardım.....canımsın, çok teşekkür ederim.
normal bunlar biliyorum, hatta sakinim bile diyebilirim. babası geldi akşam kızımı almaya, gezdirdi getirdi. o giderken kızım ağladı, ben ağladım, babası ağladı. hepimiz mutsuz oluyoruz, ama yaşananlar da çok ağır atlatamıyoruz. bunlar yoruyor galiba insanı.
O erken yaz diyen benim işteAminn seni de güldürsün, ya sabah erken ver diyen arkadaşlardan dolayı acele ile yazdım çıktım hemen, ondan oldu
hayirrr ayakkabiyi atma sakinCay rumuzlu arkadaşın yastığına döndü olayımayakkabıları yıkadım eşim aradı hazırlanın geliyorum,dışarı çıkalım diye.. şimdi ben bu ayakkabıları kurutmaya atsam toptan kaybedermiyim? Çocukların yazlık ince spor ayakkabıları sadece
Tosia ben de hep takip ediyorum seni anneciğini kaybettin acaba eşin konusunda acele mi karar veriyorsun bi danışmana mı gitseniz barışmanızı çok istiyorum eşin kötü biri değil gibi anlattıklarından onu çıkardım.....
Bisey olmadi ben hic yastiklari kurutmaya atmadim atsam nolur diye sordum atma yipratir dediler olsn dedm heycan olsun monoton hayatma dedm attim ve sonuc gayet guzel mis gbi kurudular hemen .Balkon yok mu? Direkt koysan, yaz ayındayız kurur kendi kendine diye düşünüyorum.
Diğer arkadaşın yaptıklarına ne oldu ki? Kaçırmışım orayı.
Kızlar hala otobüsteyim hazır otobüsteyken cepten kuranı Kerim açıp manevi ödevimi bitirdim tosia ve öğretmenimiz efooo başta olmak üzere Allah bu grubumuzdaki psikolojik delii defne babayani.....gibi isimlerini sayamadığım tüm arkadaşlarıma temiz evler huzurlu Gönüller’ duayla yakaran kalpler nasip etsin sizi çok seviyorum allah hepinizi korusun
Çok sıcak ya. İyice bunaldim. Attım kendimi yatağa,
Amin insaAllah. Aslında dışarısı serin ve esiyor.. bana bunalım geldi...geçen sene bu gunlerde dogumuma 1 hafta kalmisti. sicaktan ölecegim diyordum nasil kotuydu yaa. allah yardim etsin sana.
Ellerine sağlık canımBugün nedense canım hiçbir şey yapmak istemedi.
Günlük işleri yaptım. Ortalığı süpürdüm.
Dünden dolma var. Öğlen de büyük kızım makarna salatası istedi, onu yaptım.
Nego dün banyoyu yıkarken muslukları da parlatmıştım zaten.
Akşam bulaştığı ile mutfağınkini ovarım.
Biri bana kahve yapsa
Elimden geldiğince yazarım canımO erken yaz diyen benim işte... neyse yoldayım bugün eve erken gidip patlatayım diyorum......
Ben kısa programda 30 derecede yıkıyorum sadece deterjan koyuyorumKuzular ayakkabılar çamaşır makinesinde nasıl yıkanıyor hiç denemedim bi tüyo verin bana da.....
Allah razı olsun canım amin seni deKızlar hala otobüsteyim hazır otobüsteyken cepten kuranı Kerim açıp manevi ödevimi bitirdim tosia ve öğretmenimiz efooo başta olmak üzere Allah bu grubumuzdaki psikolojik delii defne babayani.....gibi isimlerini sayamadığım tüm arkadaşlarıma temiz evler huzurlu Gönüller’ duayla yakaran kalpler nasip etsin sizi çok seviyorum allah hepinizi korusun