Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün nedense canım hiçbir şey yapmak istemedi.
Günlük işleri yaptım. Ortalığı süpürdüm.
Dünden dolma var. Öğlen de büyük kızım makarna salatası istedi, onu yaptım.
Nego dün banyoyu yıkarken muslukları da parlatmıştım zaten.
Akşam bulaştığı ile mutfağınkini ovarım.
Biri bana kahve yapsa

Cay rumuzlu arkadaşın yastığına döndü olayım ayakkabıları yıkadım eşim aradı hazırlanın geliyorum,dışarı çıkalım diye.. şimdi ben bu ayakkabıları kurutmaya atsam toptan kaybedermiyim? Çocukların yazlık ince spor ayakkabıları sadece

Eline sağlık buyur canım

Balkon yok mu? Direkt koysan, yaz ayındayız kurur kendi kendine diye düşünüyorum.
Diğer arkadaşın yaptıklarına ne oldu ki? Kaçırmışım orayı.

Balkon yok mu? Direkt koysan, yaz ayındayız kurur kendi kendine diye düşünüyorum.
Yastık atmıştı kuutmaya güzel sonuç aldı neyseki :) bende 20 dakka fln attım baya ısınmışlar yanları açılır diye aldım makineden,baya kurumuşlar giyilir çok sevindim
❤❤❤❤❤❤
Çok teşekkür ederim.
Yakın olsak gerçeğini yapardım valla :)

Tosia ben de hep takip ediyorum seni anneciğini kaybettin acaba eşin konusunda acele mi karar veriyorsun bi danışmana mı gitseniz barışmanızı çok istiyorum eşin kötü biri değil gibi anlattıklarından onu çıkardım.....

hayirrr ayakkabiyi atma sakin

Kızlar hala otobüsteyim hazır otobüsteyken cepten kuranı Kerim açıp manevi ödevimi bitirdim tosia ve öğretmenimiz efooo başta olmak üzere Allah bu grubumuzdaki psikolojik delii defne babayani.....gibi isimlerini sayamadığım tüm arkadaşlarıma temiz evler huzurlu Gönüller’ duayla yakaran kalpler nasip etsin sizi çok seviyorum allah hepinizi korusun

yaa canım benim teşekkür ederim yazdığın için. hiç bilemiyorum ki biraz oluruna bıraktım bu aralar, 15 20 günüm var düşünmek icin, hayırlısı olsun.

Bisey olmadi ben hic yastiklari kurutmaya atmadim atsam nolur diye sordum atma yipratir dediler olsn dedm heycan olsun monoton hayatma dedm attim ve sonuc gayet guzel mis gbi kurudular hemen .

çok teşekkür ederim duana beni de kattığın için. inşallah sen de hep mutlu ol ömür boyu.

Ellerine sağlık canım
Gel beraber içelim
O erken yaz diyen benim işte ... neyse yoldayım bugün eve erken gidip patlatayım diyorum......
Elimden geldiğince yazarım canım
Kuzular ayakkabılar çamaşır makinesinde nasıl yıkanıyor hiç denemedim bi tüyo verin bana da.....
Ben kısa programda 30 derecede yıkıyorum sadece deterjan koyuyorum
Allah razı olsun canım amin seni de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…