Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın kızlar☺
Yarın bende sizin desteğinizle işlere girişmeyi düşünüyorum
Destek bizim işimiz
Hoş geldin aramıza, takıl bize evin düzen görsün
Aldığın her şeyi işin bitince yerine koyacaksın canım, misal yemek yapıyorsun salçayı kullandın, bütün yemek yapma işi bitene kadar onu tezgahta bırakma hemen dolaba geri koy, dışarıdan geldiniz üstünüzden çıkan kıyafetleri kirli sepetine gidecekler oraya, asılacaklar hemen yerine, öyle yatağın vs üstüne atılıp bekletilmeyecek bunlar örnek tabi, formül ne aldıysan bekletmeden yerine koymak, organizer kutular evi her daim derli toplu gösterir, benim her yerde var, plastik, karton hatta ayakkabı kutularını atmam, yapışkanlı folyo ile kaplar kullanırım

Bugün yatılı misafirlerim gelecek, evde 5 çocuk olacak, zaman zaman 7 çocuk varın gerisini siz düşünün
Çok işim var hadi kaçtım. Fırsat buldukça gelirim, boş bırakmayın burayı

Evli ve iki çocuk annesiyim. Ev hanımıyım kpss ye hazırlanıyorum aynı zamanda yüksek lisans yapamaya çalışıyorum. Yarışmaya erzurumdan katılıyorum.

Allah bağışlasın.. hem de muvaffak etsin inşallah güzel sonuçlar alırsın harıl harıl bi tempon var maşallah :)
Ben de evliyim yurtdışındayım iş arıyorum
düzen konusunda sıkıntın var senin de sanırım .Ben de çok sıkıntı çekiyorum o konuda ev küçük diye

Teşekkür ederim ama aynı anda üçe beşe bölününce hepsi yarım yamalak oluyor maalesef.

Ev küçük olunca ufak dağınıklık göze batıyor hemen. Seni çok iyi anlıyorum. Çocuk var mı bu arada? Varsa eğer hele de küçükse çocuklu evi düzenli tutmak kar yağarken kapının önünü küremeye benziyor. O yüzden düzen sağlamak için çok fazla eşya almamaya çalıştım. İhtiyacım olmayanı da elden çıkarıyorum ama yine de istediğim gibi olmuyor ☹☹☹

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…